Gözünüz aydın. :) Vatana Millete hayırlı evlat olsun İnşAllah.Oğlumun ilk dişi çıktı teyzeleriiii
Ay gözünüz aydın ekmek düşmanları çıkmış bacım yakında ısırmaya başlarOğlumun ilk dişi çıktı teyzeleriiii
Seninde Canım Kandil'in mübarek olsunArkadaşlarım,
Bu gece, kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Bu gece dua edelim. Bu mübarek günlerin feyzi üzerimize, rahmeti geçmişlerimize, bereketi evimize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Rabbim dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlara eda, ülkemize güç, barış ve huzur nasip etsin, iç ve dış düşmanlara fırsat vermesin.
Regaip Kandilimiz mübarek olsun..
Ay gözünüz aydın ekmek düşmanları çıkmış bacım yakında ısırmaya başlar
Gözünüz aydın. :) Vatana Millete hayırlı evlat olsun İnşAllah.
E beter ol sen misin takip etmeyenAy perisi blogun hayırlı olsun bakacağım en kısa zamanda :) Ya ben bir siteden takip ediyorum ay takvimini onu da burda görüp bulmuştum galiba orda 23 nisanda epilasyon için iyi günler diyor ama senin verdiğin günler arasında yok
Kız geçen tarihlere uymadan aldım hemen çıktı bidaha uymadan almıcam
İlk sayfada ki ilk mesajda. Orayı bir oku detaylıca anlatılıyor.Nasil oluyor simdi dolunaya gore nerde yaziyor tarihler
kökten uyguladığın her yöntemden olumlu sonuç alırsın bacım. Hormonal veya başka bir sorun yoksa tabi..Bayanlar çıldırıcam artık bıktım su yuzdekilrden sağ yanagim azalmış ama sol yanagim hemen çıkıyor anlamış değilim dayanamiyorum alicam galibabi de mesela ust kolda ince ttuyler var ya hani onları dolunayda alırsak onlra da etki eder mi
İlk sayfada verilen tarihlerde alacaksın. Kökten alınan tüm yöntemlerde geçerlidir. Adet gününe en uzak tarihte yaparsan daha faydalı olacaktır. Psikolojik olarak inan ve düzenli yap. Şifa olsun..Ben de yeni gordum en kisa surede denemek istiyorum ama umrim dogru anlamisimdir
Şifa olsun İnşallah :)Kol bacak koltukaltı girdim hadi şifa olsun
Ya bu kadar mı olur, başı sonu sürekli adetime denk geliyor son aylarda.Kol bacak koltukaltı girdim hadi şifa olsun
Ya bu kadar mı olur, başı sonu sürekli adetime denk geliyor son aylarda.