- 28 Aralık 2014
- 20
- 1
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dolunayda değilde küçülen faza geçtiğinde alıyoruz. Beklediğimiz burçlar uymasa da ay küçülen fazda iken çok aciliyet varsa alınabilir ama nötr etki olur yani ne güçlendirir ne azaltıp-zayıflatır. Diğer zamanlarda alırsan kıllar daha gür çıkabilir. Verilen tarihlere göre davranmak en güzeli.merhaba dolunay tarihleri dışında tüyleri almanın zararsız olacağı tarihler hakkında fikriniz var mı acaba?Yani dolunayda aldım ama bazı bölgelerimde çıkmamıştı onlar için de ayın sonu uzun bir tarih
peki küçülen fazların olduğu zamanı nasıl öğrenebilirim?Dolunayda değilde küçülen faza geçtiğinde alıyoruz. Beklediğimiz burçlar uymasa da ay küçülen fazda iken çok aciliyet varsa alınabilir ama nötr etki olur yani ne güçlendirir ne azaltıp-zayıflatır. Diğer zamanlarda alırsan kıllar daha gür çıkabilir. Verilen tarihlere göre davranmak en güzeli.
Birinci sayfada ki, ilk mesajda anlatılıyor.peki küçülen fazların olduğu zamanı nasıl öğrenebilirim?
seninde canımDünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar.
aynen canım seninde kutlu olsunGeçmiş 8 martımız kutlu olsun. Biz de epilasyona emek veriyoruz değil mi :))
ne tarikatı kesin ekşi sözlükte görmüşsündürNasıl bir tarikatsınız len çişinizi mi sürüyonuz bir yerinize bence onurunuzla kıllı yaşayın hanımlar
Nirde okudum ya çiş yazıyordu bir sayfada
Nasıl bir tarikatsınız len çişinizi mi sürüyonuz bir yerinize bence onurunuzla kıllı yaşayın hanımlar
Nirde okudum ya çiş yazıyordu bir sayfada
ne tarikatı kesin ekşi sözlükte görmüşsündür
bir tarikat üyeliğim kalmıştı onuda oldum tam oldu garionuda oldum ölsemde gam yememO neydi gıııııııızzzzz!
...!
Ayyy miyavcım hiç güleceğim yoktu, kahkaha atıyorum şu anda. Anti Depresanı mürid yapıp o dediğinden mi sürmeli ne yapmalı?bir tarikat üyeliğim kalmıştı onuda oldum tam oldu garionuda oldum ölsemde gam yemem
evet hiç aklıma gelmedi Anti Depresan seni mürid yaptık seni bağlayıp etrafında dans edicez dolunay gününde sonra o dediğinden sürecez sonra birlikte gece yarısına kadar çay içeriz mahmut tuncer ile halay çekicezAyyy miyavcım hiç güleceğim yoktu, kahkaha atıyorum şu anda. Anti Depresanı mürid yapıp o dediğinden mi sürmeli ne yapmalı?
evet hiç aklıma gelmedi Anti Depresan seni mürid yaptık seni bağlayıp etrafında dans edicez dolunay gününde sonra o dediğinden sürecez sonra birlikte gece yarısına kadar çay içeriz mahmut tuncer ile halay çekicez
hep hayalimdir bir tarikata katılıp mahmut tuncer ile halay çekmek
hep hayalimdir bir tarikata katılıp mahmut tuncer ile halay çekmekEki Görüntüle 1792096 Eki Görüntüle 1792097 Eki Görüntüle 1792097
müridimiz yok olmaz kız Anti Depresan nerdesin kız seni yeni mürid seçtik çayları kap gel yoksa çişimiz gelmez bakTeyyy teyyy teyyyy! Miyavcım halaya durmuşlar koş hemen saf tutalım.
Haklısın canım... Mahmut Einstein beklesin madem birazcıkk...müridimiz yok olmaz kız Anti Depresan nerdesin kız seni yeni mürid seçtik çayları kap gel yoksa çişimiz gelmez bakEki Görüntüle 1792106