- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
Buradayım canım.Kimsecikler yok mu kızlar nerdesiniz derindenizlerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buradayım canım.Kimsecikler yok mu kızlar nerdesiniz derindenizlerden
O tür hormonsal sırt kıllanmalarında lazer bile işe yaramıyor demişti lazer epilasyoncu, hemşire bir arkadaş.Benim de bobrek ustu bezlerinden kaynakli tuylenmem var. Sirtima agda yapmayi dusunuyorum. Orda da azaltir mi acaba?
hadi ya peki ne yapması lazım arkadaşınO tür hormonsal sırt kıllanmalarında lazer bile işe yaramıyor demişti lazer epilasyoncu, hemşire bir arkadaş.
"Unutulmaması gereken nokta hormon dengesizliği olan kişilerin tam dengeye ulaşmadan epilasyon yaptırtmamalarıdır. Bu durumda epilasyonla alınan kıllar bir kaç ay içinde geri gelir. Hormon dengesi ancak bir hormon uzmanının (endokrinoloji) denetiminde kurulur. Kıllanmanın tedavisinde en başarılı sonuçlar aynı anda hem hormon hem de epilasyon tedavisi yaptıranlarda görülür.hadi ya peki ne yapması lazım arkadaşın
Doğruyu diyorsun Canım açıklaman için teşekkürler"Unutulmaması gereken nokta hormon dengesizliği olan kişilerin tam dengeye ulaşmadan epilasyon yaptırtmamalarıdır. Bu durumda epilasyonla alınan kıllar bir kaç ay içinde geri gelir. Hormon dengesi ancak bir hormon uzmanının (endokrinoloji) denetiminde kurulur. Kıllanmanın tedavisinde en başarılı sonuçlar aynı anda hem hormon hem de epilasyon tedavisi yaptıranlarda görülür.
Prof. Dr. Selçuk Can
kaynak http://www.endokrinoloji.com/killanma.html
Bir de, hayıt tohumunu araştırsınlar.
Etrafinizda hic kullanan var mi peki ilac falan? Bana ilk tuylenmeden dolayi diane35 verdiler. Kullanirken biraz gec cikartiyodu fakat biraktiktan sonra fazlasiyla geri geldi korkuyorum o yuzden o tip ilaclardanO tür hormonsal sırt kıllanmalarında lazer bile işe yaramıyor demişti lazer epilasyoncu, hemşire bir arkadaş.
Diana değilde bana göğüs ucumdaki kılların için verdi aldoctron olması lazımEtrafinizda hic kullanan var mi peki ilac falan? Bana ilk tuylenmeden dolayi diane35 verdiler. Kullanirken biraz gec cikartiyodu fakat biraktiktan sonra fazlasiyla geri geldi korkuyorum o yuzden o tip ilaclardan
O kesin cozum mu? Sizde nasil oldu azaldi miDiana değilde bana göğüs ucumdaki kılların için verdi aldoctron olması lazım
Evet ama oldu Canım endokrin doktorum verdi yanlız evli misin bilmiyorumda evli isen dikkatli kullanO kesin cozum mu? Sizde nasil oldu azaldi mi
Rica ederim canım.Doğruyu diyorsun Canım açıklaman için teşekkürler
Merhaba,Merhaba...sizi takip ediyorum bayağı faydasınıda gördüm,görüyorum mart-nisan epilasyon tarihlerini verirmisiniz.
Merhaba,
TARİHLER : 3 Mart 13.00 - 5 Mart 19.21 arası , 30 Mart 21.44 - 2 Nisan 04.36 arası
*** 27 Nisan 03.54 - 29 Nisan 11.46 arası *** 5 Mayıs 21.10 - 6 Mayıs 22.30 , 24 Mayıs 09.33 - 26 Mayıs 17.26 *** 2 Haziran 06.46 - 4 Haziran 06.01 , 20 Haziran 15.54 - 22 Haziran 23.08 , 29 Haziran 14.03 - 1 Temmuz 14.44
Çok teşekkür ederim.emeğinize sağlıkMerhaba,
TARİHLER : 3 Mart 13.00 - 5 Mart 19.21 arası , 30 Mart 21.44 - 2 Nisan 04.36 arası
*** 27 Nisan 03.54 - 29 Nisan 11.46 arası *** 5 Mayıs 21.10 - 6 Mayıs 22.30 , 24 Mayıs 09.33 - 26 Mayıs 17.26 *** 2 Haziran 06.46 - 4 Haziran 06.01 , 20 Haziran 15.54 - 22 Haziran 23.08 , 29 Haziran 14.03 - 1 Temmuz 14.44
Rica ederim, bundan sonra tarihleri ilk sayfada ki birinci mesajdan takip edebilirsiniz. Güncelleniyor bilgiler zamanı geldikçe. Esen kalın...Çok teşekkür ederim.emeğinize sağlık
neresi canımYeni bloğuma beklerim kızlar :)
Sağol canım :) Geniş bir kitleye oynadım dur bakalım :)tamam nickinin altının yazalı şimdi gördümhayırlı olsun canım
hayırlı uğurlu olsun buraları unutma olur muSağol canım :) Geniş bir kitleye oynadım dur bakalım :)