- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.231
Anti Depresan müride nerdesin canım seni bekliyoruzHaklısın canım... Mahmut Einstein beklesin madem birazcıkk...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anti Depresan müride nerdesin canım seni bekliyoruzHaklısın canım... Mahmut Einstein beklesin madem birazcıkk...
Ohh şifa olsun bacım..Bugünlerde yüz maskesi için uygun günler haydi kızçeler Limonlu yoğurt maskesi yaptımmmm
Kullandım canım teşekkürler :)Foto çok hoş. İlk mesajda kullanılalabilir.
Rica ederim.Kullandım canım teşekkürler :)
teşekkür ederim canım çok sağolDün saç boyamak için uygun gündü miyav su bugün yağlı masaj ve yüz maskeleri için uygun gün
Rica ederim bi tanemmteşekkür ederim canım çok sağol
azalır canım dolunay günleri takip et eger imkanın varsa orayı lazer yaptırBenim de bobrek ustu bezlerinden kaynakli tuylenmem var. Sirtima agda yapmayi dusunuyorum. Orda da azaltir mi acaba?
Lazer ise yaramadi bende siyah nokta gibi kaliyo dokulmuyo tuylerim. O yuzden sirta hic cesaret edemedim baslamaya, agda mecburen babamin bile sirtinda yok yaazalır canım dolunay günleri takip et eger imkanın varsa orayı lazer yaptır
ay canım benim üzülme iğneli düşündü mü hiçLazer ise yaramadi bende siyah nokta gibi kaliyo dokulmuyo tuylerim. O yuzden sirta hic cesaret edemedim baslamaya, agda mecburen babamin bile sirtinda yok ya
iğneliyi yüze yaptırıyorum zaten o bile ne kadar sürüyo sırta da düşündüm ama maddi açıdan geçtim kaç saat sürer nasil acır gibi düşünmekten oraya dayanamam sanırım. son umudum dolunay ve limon-tuz ikilisini duydum burdan ona başlicam bakalım bi umutay canım benim üzülme iğneli düşündü mü hiç
benimde yüzümde var iz bırakıyor mu yüz için düşünüyorum birde acı çok mu oluyor merak ettim bende dolunayı uyguladıgım günden bu yana azalma var merak etme sadece adetine yakınken alma tüyleriniiğneliyi yüze yaptırıyorum zaten o bile ne kadar sürüyo sırta da düşündüm ama maddi açıdan geçtim kaç saat sürer nasil acır gibi düşünmekten oraya dayanamam sanırım. son umudum dolunay ve limon-tuz ikilisini duydum burdan ona başlicam bakalım bi umut
ne güzel umarım hepimiz kurtuluruz bu kıldan tüyden. tek korkum ilerde sevgilimin veya eşimin(eğer olabilirse) bu yüzden benden soğuması, erkeklerle arkadaş bile olamıyorum dalga geçerler diye. iğneliye gelince acısı var evet ama lazerin yanında adı bile geçmez bencebenimde yüzümde var iz bırakıyor mu yüz için düşünüyorum birde acı çok mu oluyor merak ettim bende dolunayı uyguladıgım günden bu yana azalma var merak etme sadece adetine yakınken alma tüylerini
inşallah canım evet sorun oluyor erkeklere göre bayan kılsız tüysüz küçük elli küçük ayaklı mesela benim eşim öyle teşekkür ederim cevabın içinne güzel umarım hepimiz kurtuluruz bu kıldan tüyden. tek korkum ilerde sevgilimin veya eşimin(eğer olabilirse) bu yüzden benden soğuması, erkeklerle arkadaş bile olamıyorum dalga geçerler diye. iğneliye gelince acısı var evet ama lazerin yanında adı bile geçmez bence