- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
Sayenizde evet hem de çok fayda görüyoruz.Sağlıkla ve sevgiyle kalınız...Merhaba,
Rica ederim. Faydalanıyorsanız mutlu olurum. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayenizde evet hem de çok fayda görüyoruz.Sağlıkla ve sevgiyle kalınız...Merhaba,
Rica ederim. Faydalanıyorsanız mutlu olurum. :)
Teşekkürler, ben de sağlıklı günler dilerim. Sevgiler...Sayenizde evet hem de çok fayda görüyoruz.Sağlıkla ve sevgiyle kalınız...
Hayır. Ay sonunda 3 gün daha var. Hesaplayıp yazmıştım birkaç mesaj önce.Kızlar bu ay tek galiba
Teşekkürler canımAralık ayı epilasyon tarihleri;
1. tarihler:
2 Aralık çarşamba 13:08 de başlıyor,
5 Aralık c.tesi 00:33 de bitiyor.
2. tarihler:
29 Aralık 2015, salı 21:58 de başlıyor,
1 Ocak 2016, cuma 08:40 de bitiyor.
Rica ederim.Teşekkürler canım
Benim reglime denk geldikızlar bu ay ki kıl opersayonu bitti kimler yaptı bakim...
Ay Can'ım ya bu ay sonu tekrar var o Zaman yaparsın Can'ım üzülme bebiş Nasıl büyüyor muBenim reglime denk geldi
Büyüyor şükür valla hiç boş durmuyorum. Bebiş yatacakta ben epilasyon yapacağımAy Can'ım ya bu ay sonu tekrar var o Zaman yaparsın Can'ım üzülme bebiş Nasıl büyüyor mu
Maşallah Rabbim sağlık versin ay işin zor Can'ım rabbşm kolaylık versinBüyüyor şükür valla hiç boş durmuyorum. Bebiş yatacakta ben epilasyon yapacağım
Elimden geldiğince ben de yaptım şükür. Hepte o günler bir şeyler çıkıyor, iki arada bir derede halletmeye çalışıyorum.kızlar bu ay ki kıl opersayonu bitti kimler yaptı bakim...
Saç kesimini hesaplayan varmi acaba ben 27 29 arasi hesapladim ama
Yanlış olmuş. Ay küçülüyor-azalıyor o tarihlerde. Bize yükselen-büyüyen faz lazım saç kesiminde.Saç kesimini hesaplayan varmi acaba ben 27 29 arasi hesapladim ama
Saç kesimini hesaplayan varmi acaba ben 27 29 arasi hesapladim ama
Ben de onu soracaktim, sac kesim tarihi
Teşekkür ederimm :)"19- 20 Aralık 2015" saç kesim tarihleri.
Cumartesi - pazar, istediğiniz saatte kestirebilirsiniz bu 2 gün.
Yükselen ay, koç burcunda.
Yükselen ay, koç ve aslan burcunda olduğu günler kestirin gitsin saçları, tırnakları, adetli değilseniz tabii...