Dolunay epilasyonu

merhAba ayperi hanm telim bozuldu gecen yorum atmak istedım atamadım bırdaha da giremedım malesef siteye kusura bakmayın bu yorum yanlıslıkla oldu

Aralık ayı epilasyon tarihleri;

1. tarihler:
2 Aralık çarşamba 13:08 de başlıyor,
5 Aralık c.tesi 00:33 de bitiyor.

2. tarihler:
29 Aralık 2015, salı 21:58 de başlıyor,
1 Ocak 2016, cuma 08:40 de bitiyor.

DOLUNAY EPİLASYON TARİHLERİ

*2016 Ocak ayı epilasyon tarihleri;

1. tarihler:

8 Ocak 2016 Cuma, 18.07 de başlıyor,

10 Ocak 2016 Pazar, 22.23’de bitiyor.

2. tarihler:

26 Ocak 2016 Salı, 06.46’da başlıyor

28 Ocak 2016 Perşembe, 16.59’da bitiyor.

Ya ben bişey sormak istiyorum bayanlar bilmiyorum belki cevabını daha önceden yazmışsınızdır ama ben bulamadım. Şu dolunay epilasyon tarihleri bazı sitelerde 2 hafta kadar uzun yazarken bazılarında ise 2 gün gibi kısa süre veriliyo. Hangisi doğru anlayamadım :KK23:o_O

1.sayfada göremedim de.. ocak ayı için saç kesim, epilasyon ve boya tarihleri var mı acaba? Varsa lütfen güncellermisiniz,şimdiden teşekkürler :)

Merhaba, 658 sayfa olduğu için hepsini okuyamadım haliyle, kızlar şimdi mesela ocak ayı ağda tarihi 2-5 ocak arası verilmiş ya, ocak ayında başka uygun tarih yokmu yani kısacası ayda 2 kez ağda yaptırıyorum ben her ay için 2. bi tarih yok mu? Şubata kadar bekleyememki ben ayda 2 kez gidiliyo bazen mecburiyetten, hele dudaküstünü sık sık alıyorum yani,kızlar bi aydınlatın beni :confused:

Merhaba, 658 sayfa olduğu için hepsini okuyamadım haliyle, kızlar şimdi mesela ocak ayı ağda tarihi 2-5 ocak arası verilmiş ya, ocak ayında başka uygun tarih yokmu yani kısacası ayda 2 kez ağda yaptırıyorum ben her ay için 2. bi tarih yok mu? Şubata kadar bekleyememki ben ayda 2 kez gidiliyo bazen mecburiyetten, hele dudaküstünü sık sık alıyorum yani,kızlar bi aydınlatın beni :confused:
Bir iki sayfa geride yazıyor.
*2016 Ocak ayı epilasyon tarihleri;

1. tarihler:

8 Ocak 2016 Cuma, 18.07 de başlıyor,

10 Ocak 2016 Pazar, 22.23’de bitiyor.

2. tarihler:

26 Ocak 2016 Salı, 06.46’da başlıyor

28 Ocak 2016 Perşembe, 16.59’da bitiyor.

Ya ben bişey sormak istiyorum bayanlar bilmiyorum belki cevabını daha önceden yazmışsınızdır ama ben bulamadım. Şu dolunay epilasyon tarihleri bazı sitelerde 2 hafta kadar uzun yazarken bazılarında ise 2 gün gibi kısa süre veriliyo. Hangisi doğru anlayamadım :KK23:o_O
Bizim hesaplama yönteminde 3 burç baz alınıyor. Bu 3 burçtan herhangi biri, ayın küçülen fazına geçince denk geldiği tarih ve saatlerde epilasyon yapıyoruz. Baz aldığımız burçtan çıktığı zamanda küçülen ay, epilasyonu sonlandırıyoruz. Sanırım diğer yerlerde ayın küçülen fazda devam etmesi baz alınıyor.

Bizim hesaplama yönteminde 3 burç baz alınıyor. Bu 3 burçtan herhangi biri, ayın küçülen fazına geçince denk geldiği tarih ve saatlerde epilasyon yapıyoruz. Baz aldığımız burçtan çıktığı zamanda küçülen ay, epilasyonu sonlandırıyoruz. Sanırım diğer yerlerde ayın küçülen fazda devam etmesi baz alınıyor.

Hmm çok teşekkür ederim . Yani anladigim göre bu burç zamanlarında alınırsa daha fazla etki eder

Hmm çok teşekkür ederim . Yani anladigim göre bu burç zamanlarında alınırsa daha fazla etki eder
Aynen, bize söylenen bilgi o yönde. Ama bu tarihlere uyamıyorsan ve acilen epilasyon yapman gereken özel bir durum varsa, burçlara bakmazsızın ayın küçülen fazında epilasyon yapabilirsin. Bu durumda nötr etki oluşurmuş, yani ne çoğalır , ne azalır tüyler.

Rica ederim...

Son düzenleme:
X