Aslan burcunda büyüyen fazda olacak bacımRabbim yardımcın olsun
Ben bikere daha sormuştum ama unuttum yine soracağım kusura bakma göğüs büyütmek için hangi tarihleri takip etmemiz lazımdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslan burcunda büyüyen fazda olacak bacımRabbim yardımcın olsun
Ben bikere daha sormuştum ama unuttum yine soracağım kusura bakma göğüs büyütmek için hangi tarihleri takip etmemiz lazımdı
Yaa ama ben Hesaplamayı beceremiyorum ki bilen varsa yazabilir miAslan burcunda büyüyen fazda olacak bacım
4-5 aya kadar büyütme tarihi olmayacak bacım. Bu aralar hep küçültme tarihi var..Yaa ama ben Hesaplamayı beceremiyorum ki bilen varsa yazabilir mi
ellerine sağlık denizcimm sağolasınEkim Ayı Epilasyon Tarihleri
EYLÜL AYI 3.Tarihler
29.09.2015, 22:57 de başlıyor
30.09.2015 devam ediyor.
1 EKİM 23:03 de bitiyor.
8 Ekim 23:51 başlıyor
11 Ekim 11:46 bitiyor.
27-28-29 unda var birde.
Rica ederim canım.ellerine sağlık denizcimm sağolasın
Siz buradaki tarihleri baz alın.Ben de göğüs büyütmek için masaja başlamıştım. Ters zamana denk gelmişim demek ki Bu arada verdiğiniz sitede epilasyon için 27 ekim - 3 kasım arası tarih verilmiş, siz 29 ekime kadar demişsiniz onu pek anlayamadım bu topiğe yeni katılıyorum da iğneli epilasyon tarihlerini aya göre ayarlarım artık.
Teşekkür ederim öyle yapacağım. hatta yüzüm için iğneli epilasyona gidiyordum onu da bugüne denk getirdim iyi olduSiz buradaki tarihleri baz alın.
Rica ederim, ben de bacaklarımda faydasını daha belirgin görüyorum. Kılı kökünden alan ya da yok eden her yöntem için kullanın bu tarihleri.Teşekkür ederim öyle yapacağım. hatta yüzüm için iğneli epilasyona gidiyordum onu da bugüne denk getirdim iyi oldu
Bu arada 4 ağustos akşamı bacaklarımı aldığımda azaldığını fark etmiştim. Dizlerimden yukarısını sadece yazın alıyordum. özellikle üst kısmın yarısı yok gibi. 6-7-8 ağustos epilasyon tarıhleriymiş. Ona yakın diye mi böyle oldu acaba merak ediyorum
Merhaba sac kesimi ve saç bakimi için hangi tarihler acabaArkadaşlar, kasım ayı epilasyon için tek tarih var;
5 Kasım perşembe 05:22 de başlıyor
7 Kasım c.tesi 17:13 de bitiyor.
Merhaba,Merhaba sac kesimi ve saç bakimi için hangi tarihler acaba
ay perisi hanım bır haftadır bnde takıbe basladım ekım aynının son tarıhınde ılk kez basladım fakat bır sorum olacak yuzde de bıyıkta basladım ama bnm yuzumdede var onları da o tarıhte alsam etkılı mı acaba azalma olurmucanım bundan 3 yıl önce bu konu açılmıştı ve yaklaşık 1000 sayfa kapasiteli uygulayan vardı. bunlardan biri de benim. kaba olacak ama maymun gibi tüylü iken şu an tek tüklerim var
Yüzde de etkili olur hatta bu yüzden kaşlarınızı bu tarihlarde almayın küser çıkmaz diyoruz(iki kaş arası vb. çıkmasını istemediğiniz yerlerini alabilrisiniz).ay perisi hanım bır haftadır bnde takıbe basladım ekım aynının son tarıhınde ılk kez basladım fakat bır sorum olacak yuzde de bıyıkta basladım ama bnm yuzumdede var onları da o tarıhte alsam etkılı mı acaba azalma olurmu
Teşekürler :)Merhaba,
Ben epilasyon dışında bu tarihlerle ilgilenmiyorum ama bu seferlik hesapladım sizin için. Tek tek tarihlerin nasıl hesaplandığı ilk sayfada ki ilk mesajda yazıyor. Ben de oradan bakarak hesapladım siz de oradan öğrenebilirsiniz hesaplamayı, esen kalın.
" Saç Kesimi - Hızlı Uzayan Tırnak Kesimi TARİHLERİ "
21 Kasım 18:12 başlangıç
23 Kasım 18:26 bitiş
Rica ederim. :)Teşekürler :)
Arkadaşlar, kasım ayı epilasyon için tek tarih var;
5 Kasım perşembe 05:22 de başlıyor
7 Kasım c.tesi 17:13 de bitiyor.
Rica ederim.aa tam vaktinde bakmışım valla. yarın başlıyormus :) teşekürler