Dolunay epilasyonu

Aralık ayı epilasyon tarihleri;

1. tarihler:
2 Aralık çarşamba 13:08 de başlıyor,
5 Aralık c.tesi 00:33 de bitiyor.

2. tarihler:
29 Aralık 2015, salı 21:58 de başlıyor,
1 Ocak 2016, cuma 08:40 de bitiyor.

arkadaşlar merhaba benimde yüzümde egzama türü sivilceler çıktı 1 aydır doktora gidip düzenli ilaç krem vs kullanıyorum ama bu ilaçlar tüyleri çoğalttı ay günlerini deneyip almaya çalışıcam umarım işe yarar yeni başlıyorum birde bana başka önerisi varsa her türlü yardıma açığım şimdiden teşekkür ederim :)

arkadaşlar merhaba benimde yüzümde egzama türü sivilceler çıktı 1 aydır doktora gidip düzenli ilaç krem vs kullanıyorum ama bu ilaçlar tüyleri çoğalttı ay günlerini deneyip almaya çalışıcam umarım işe yarar yeni başlıyorum birde bana başka önerisi varsa her türlü yardıma açığım şimdiden teşekkür ederim :)
Merhaba, egzama nedenlerinden en önemlisi karaciğer olabiliyor. Hem karaciğeri temizleyen hem de cilde - egzamaya iyi gelen Lavanta kürünü okumuştum Prof. Saraçoğlu'nun kitabından. Bir araştırın yapımı da çok basitti. Geçmiş olsun.

Yaklaşık 6 aydir uyguluyorum bu tarihleri biraz tuylerde gucsuz cikma oldu bacaklarimda.Onun disinda bi etkisini göremedim maalesef.

Yaklaşık 6 aydir uyguluyorum bu tarihleri biraz tuylerde gucsuz cikma oldu bacaklarimda.Onun disinda bi etkisini göremedim maalesef.
O halde pozitif bir gelişme var demek ki siz de. Devam edin derim zira her insanın bünyesi, beslenmesi, hormon düzeyleri, rahatsızlıkları, kullandığı ilaçlar vb. bir değil. Kiminde çok hızlı etki ederken kiminde çok yavaş ya da hiç olabilir.

Merhaba, egzama nedenlerinden en önemlisi karaciğer olabiliyor. Hem karaciğeri temizleyen hem de cilde - egzamaya iyi gelen Lavanta kürünü okumuştum Prof. Saraçoğlu'nun kitabından. Bir araştırın yapımı da çok basitti. Geçmiş olsun.
Cevabın için öncelikle teşekkür ederim lavanta kürünü daha önceden uyguladım malesef hiçbir sonuç alamadım doktorum yeni bir tedavi verdi 5 gün oldu daha başlayalı aynı zamanda dolunayı da takip ediyorum umarım geçer ayrıca her türlü yardıma öneriye açığım çok teşekkür ederim :)

Cevabın için öncelikle teşekkür ederim lavanta kürünü daha önceden uyguladım malesef hiçbir sonuç alamadım doktorum yeni bir tedavi verdi 5 gün oldu daha başlayalı aynı zamanda dolunayı da takip ediyorum umarım geçer ayrıca her türlü yardıma öneriye açığım çok teşekkür ederim :)
Rica ederim, geçmiş olsun.

Ayın Boğa burcunda bulunduğu günlerde diş bakımın olumlu sonuç verir fakat diş çekimi gibi ameliyatsal işler olumsuz sonuç verir..
Anladım.Fakat msj geç olunca her şey farklı oldu.neyse daha tedavi devam ediyor.Size bir kaç sorum olacak cevaplarsanız çok memnun olacağım.Yazınızdan anladığım kadarıyla hangi burç ne için ise o bölgeyle ilgili işler ve kürler vs.yapılıyor. Ancak bunların detayları mesela diş protez ,ameliyatlar ,vs.olmuyor. 1. sorum :peki bunları ne zamanlar yapmalıyız. Nasıl hesap edeceğiz.2. yeni bir kreme başlamak için o bölgeyle ilgili burç gününde mi başlamalıyız.Ay büyürken mi küçülürken mi.3.Yeni işlere ne zaman başlamak iyidir( her şeyim ters gittiği için soruyorum da ) Şimdiden Teşekkür ederim.

Aralık ayı epilasyon tarihleri;

1. tarihler:
2 Aralık çarşamba 13:08 de başlıyor,
5 Aralık c.tesi 00:33 de bitiyor.

2. tarihler:
29 Aralık 2015, salı 21:58 de başlıyor,
1 Ocak 2016, cuma 08:40 de bitiyor.
Merhaba.Size de herkes adına teşekkür ederim.Ay perisini aratmamak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz...

Anladım.Fakat msj geç olunca her şey farklı oldu.neyse daha tedavi devam ediyor.Size bir kaç sorum olacak cevaplarsanız çok memnun olacağım.Yazınızdan anladığım kadarıyla hangi burç ne için ise o bölgeyle ilgili işler ve kürler vs.yapılıyor. Ancak bunların detayları mesela diş protez ,ameliyatlar ,vs.olmuyor. 1. sorum :peki bunları ne zamanlar yapmalıyız. Nasıl hesap edeceğiz.2. yeni bir kreme başlamak için o bölgeyle ilgili burç gününde mi başlamalıyız.Ay büyürken mi küçülürken mi.3.Yeni işlere ne zaman başlamak iyidir( her şeyim ters gittiği için soruyorum da ) Şimdiden Teşekkür ederim.

Ameliyat vs cerrahi işlemleri küçülen fazda yapıyoruz. Fakat mesela ayak ile ilgili bir işimiz var. Ayakları Balık burcu temsil eder. Ayak ile ilgili ameliyat yapılacaksa küçülen fazda yapmalıyız. Fakat küçülen fazda balık burcunda olduğu günlere denk gelmemeli. Diğer tüm küçülen faz günlerinde ameliyat yapılabilir. Ayak ile ilgili bakım yapılacaksa büyüyen fazda ve özellikle büyüyen fazdayken balık burcunda bulunan günlere denk gelmeli.. ilk sayfaya git, konuyu iyice oku detayları göreceksin bacım. Ve biraz aşağısında da ay takvimi nasıl hesaplanır diye kısım var orayı oku..

3.soruna cvp veremeyeceğim çünkü işin o kısmıyla pek ilgilenmiyorum. Ama yeniaydan Dolunay a gittikçe işlerimiz daha iyiye ulaşır. Çünkü ay ışığı arttıkça olumlulukta çoğalır.. İlle de öneri istersen yeniaydan 1 gün sonra dene derim.

X