- 1 Kasım 2015
- 4
- 0
- 38
Yüzde de etkili olur hatta bu yüzden kaşlarınızı bu tarihlarde almayın küser çıkmaz diyoruz(iki kaş arası vb. çıkmasını istemediğiniz yerlerini alabilrisiniz).
ax
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzde de etkili olur hatta bu yüzden kaşlarınızı bu tarihlarde almayın küser çıkmaz diyoruz(iki kaş arası vb. çıkmasını istemediğiniz yerlerini alabilrisiniz).
Merhaba, egzama nedenlerinden en önemlisi karaciğer olabiliyor. Hem karaciğeri temizleyen hem de cilde - egzamaya iyi gelen Lavanta kürünü okumuştum Prof. Saraçoğlu'nun kitabından. Bir araştırın yapımı da çok basitti. Geçmiş olsun.arkadaşlar merhaba benimde yüzümde egzama türü sivilceler çıktı 1 aydır doktora gidip düzenli ilaç krem vs kullanıyorum ama bu ilaçlar tüyleri çoğalttı ay günlerini deneyip almaya çalışıcam umarım işe yarar yeni başlıyorum birde bana başka önerisi varsa her türlü yardıma açığım şimdiden teşekkür ederim :)
O halde pozitif bir gelişme var demek ki siz de. Devam edin derim zira her insanın bünyesi, beslenmesi, hormon düzeyleri, rahatsızlıkları, kullandığı ilaçlar vb. bir değil. Kiminde çok hızlı etki ederken kiminde çok yavaş ya da hiç olabilir.Yaklaşık 6 aydir uyguluyorum bu tarihleri biraz tuylerde gucsuz cikma oldu bacaklarimda.Onun disinda bi etkisini göremedim maalesef.
Cevabın için öncelikle teşekkür ederim lavanta kürünü daha önceden uyguladım malesef hiçbir sonuç alamadım doktorum yeni bir tedavi verdi 5 gün oldu daha başlayalı aynı zamanda dolunayı da takip ediyorum umarım geçer ayrıca her türlü yardıma öneriye açığım çok teşekkür ederim :)Merhaba, egzama nedenlerinden en önemlisi karaciğer olabiliyor. Hem karaciğeri temizleyen hem de cilde - egzamaya iyi gelen Lavanta kürünü okumuştum Prof. Saraçoğlu'nun kitabından. Bir araştırın yapımı da çok basitti. Geçmiş olsun.
Rica ederim, geçmiş olsun.Cevabın için öncelikle teşekkür ederim lavanta kürünü daha önceden uyguladım malesef hiçbir sonuç alamadım doktorum yeni bir tedavi verdi 5 gün oldu daha başlayalı aynı zamanda dolunayı da takip ediyorum umarım geçer ayrıca her türlü yardıma öneriye açığım çok teşekkür ederim :)
Ayın Boğa burcunda bulunduğu günlerde diş bakımın olumlu sonuç verir fakat diş çekimi gibi ameliyatsal işler olumsuz sonuç verir..Merhaba ben diş için en iyi günleri öğrenebilir miyim acaba.Teşekkürler
Ben size çok teşekkür ederim açtığınız konunun hep takibindesiniz.Bu sitede ender rastlanan bir durum bu.Herkes adına size tekrar teşekkürler...Burca göre vücudumuzun hassas bölgelerini ilk sayfaya ekledim. Hayırlı uğurlu olsun
Anladım.Fakat msj geç olunca her şey farklı oldu.neyse daha tedavi devam ediyor.Size bir kaç sorum olacak cevaplarsanız çok memnun olacağım.Yazınızdan anladığım kadarıyla hangi burç ne için ise o bölgeyle ilgili işler ve kürler vs.yapılıyor. Ancak bunların detayları mesela diş protez ,ameliyatlar ,vs.olmuyor. 1. sorum eki bunları ne zamanlar yapmalıyız. Nasıl hesap edeceğiz.2. yeni bir kreme başlamak için o bölgeyle ilgili burç gününde mi başlamalıyız.Ay büyürken mi küçülürken mi.3.Yeni işlere ne zaman başlamak iyidir( her şeyim ters gittiği için soruyorum da ) Şimdiden Teşekkür ederim.Ayın Boğa burcunda bulunduğu günlerde diş bakımın olumlu sonuç verir fakat diş çekimi gibi ameliyatsal işler olumsuz sonuç verir..
Merhaba.Size de herkes adına teşekkür ederim.Ay perisini aratmamak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz...Aralık ayı epilasyon tarihleri;
1. tarihler:
2 Aralık çarşamba 13:08 de başlıyor,
5 Aralık c.tesi 00:33 de bitiyor.
2. tarihler:
29 Aralık 2015, salı 21:58 de başlıyor,
1 Ocak 2016, cuma 08:40 de bitiyor.
Merhaba,Merhaba.Size de herkes adına teşekkür ederim.Ay perisini aratmamak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz...
Ben size çok teşekkür ederim açtığınız konunun hep takibindesiniz.Bu sitede ender rastlanan bir durum bu.Herkes adına size tekrar teşekkürler...
Anladım.Fakat msj geç olunca her şey farklı oldu.neyse daha tedavi devam ediyor.Size bir kaç sorum olacak cevaplarsanız çok memnun olacağım.Yazınızdan anladığım kadarıyla hangi burç ne için ise o bölgeyle ilgili işler ve kürler vs.yapılıyor. Ancak bunların detayları mesela diş protez ,ameliyatlar ,vs.olmuyor. 1. sorum eki bunları ne zamanlar yapmalıyız. Nasıl hesap edeceğiz.2. yeni bir kreme başlamak için o bölgeyle ilgili burç gününde mi başlamalıyız.Ay büyürken mi küçülürken mi.3.Yeni işlere ne zaman başlamak iyidir( her şeyim ters gittiği için soruyorum da ) Şimdiden Teşekkür ederim.
ALLAH bağışlasın bebeğinizi.Analı babalı sağlıklı mutlu ve şanslı büyüsün İnşALLAH.AMİN...Rica ederim.. daha çok aktif olabilirim ama bebeğim var :)