Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada hatırlatayım yeni gelenlerde var gözden kaçmasın, mart ayı ilk epilasyon günü yarın akşam başlıyor.
5 Mart 21.05'te başlayıp
7 Mart 02.51'e kadar
istediğiniz bölgeyi alabilirsiniz. ( Tüyler kökünden alınacak. Jilet-makas vb. yüzeyden alınan hiçbir yöntem fayda sağlamaz. Kökten alınacak).
*ADETLİYKEN VEYA ADETE 2-3 GÜN KALA YAPMIYORUZ ..
benim bildigim kadarıyla tüyleriniz biraz sertleşecek....adet olucam yarın ve az önce ağda yaptım?! kötü bi şey olmaz değil mi? fayda göremeyeceğim orası kesin de...
benim bildigim kadarıyla tüyleriniz biraz sertleşecek....
canım üzülme önümüzdeki ay dikkat edersen ozaman cılızlar benimde bir ara başıma geldi sonra düzenlü dolunayı takip edince iyi olduinanmıyorum, keşke daha önceden haberim olsaydı. çok üzüldüm şimdi napıcam ben ya
bakla suyu sürdüm belki o işe yarar
teşekkür ederim.
canım üzülme önümüzdeki ay dikkat edersen ozaman cılızlar benimde bir ara başıma geldi sonra düzenlü dolunayı takip edince iyi oldu
Eh be canım, kocaman büyük büyük uyarı yazmıştım "*ADETLİYKEN VEYA ADETE 2-3 GÜN KALA YAPMIYORUZ .." diye. Hormonlar yüzünden kıllar daha sert ve hızlı çıkar çünkü. Artık kurt kadın olarak gezeceksin. Şaka şaka, bundan sonrasına dikkat edersin, zamanla incelir, azalır.adet olucam yarın ve az önce ağda yaptım?! kötü bi şey olmaz değil mi? fayda göremeyeceğim orası kesin de...
Bakla suyunu ilk kez duydum, nasıl yapılıyor ve tam olarak nasıl bir etkisi var?inanmıyorum, keşke daha önceden haberim olsaydı. çok üzüldüm şimdi napıcam ben ya
teşekkür ederim.
pala statistician derler onun namına vay vayayy 1 haftadır pala bıyık geziyorum 5 martta alıcam diye,meğer akşam başlıyormuş..yarın da işe böyle gelicem desenize
aynen pericik bende yarın epilasyon yapıcam gecen ay yapamamıştım
E yap bariii.
zararın neresinden dönsen kar tabii bacımbugün biraz almıştım ama yarın devam edeyim
adet olucam yarın ve az önce ağda yaptım?! kötü bi şey olmaz değil mi? fayda göremeyeceğim orası kesin de...
benim bildigim kadarıyla tüyleriniz biraz sertleşecek....
inanmıyorum, keşke daha önceden haberim olsaydı. çok üzüldüm şimdi napıcam ben ya
teşekkür ederim.
canım üzülme önümüzdeki ay dikkat edersen ozaman cılızlar benimde bir ara başıma geldi sonra düzenlü dolunayı takip edince iyi oldu
nasıl rahatladım anlatamam :)
eh bi dahaki aya dikkat ediyorum o zaman
Eh be canım, kocaman büyük büyük uyarı yazmıştım "*ADETLİYKEN VEYA ADETE 2-3 GÜN KALA YAPMIYORUZ .." diye. Hormonlar yüzünden kıllar daha sert ve hızlı çıkar çünkü. Artık kurt kadın olarak gezeceksin. Şaka şaka, bundan sonrasına dikkat edersin, zamanla incelir, azalır.
Bakla suyunu ilk kez duydum, nasıl yapılıyor ve tam olarak nasıl bir etkisi var?
Zeytinyağlı bakla da güzel olurdu bee...korkutmayın bacımızı bundan sonra dikkat ettikçe azaltacak o da bizim gibi İnşallah bakla suyuna gelince ; her bilgi gibi onu da araştırmıştım. uzun süre deneyen birkaç kişi ne yazık ki işe yaramadığını belirtince vazgeçtim. ve anladım ki tüylerin ilacı yok tabii DOLUNAY EPİLASYONU dışında
Özellikle kol ve bacakta bayağı fark ediyor.Arkadaslar nasil gidiyo ? tarihlere uyarak azalma gozluyormusunuz ?