Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hayirli olsun gecen sene bende hamileydim 5 haziranda bebegim oldu. Normal dogum yaptim cok sukur. Dogum sancilarimi nefes alip vererek atlattim sadece bebek cikarken cok zorlandim. Ondan sonraki surecte toparlanmam hizli oldu. İns sende normal dogum yaprsin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinben çok kötü birşey yaptım normal doğum videosu izledim şimdi çok korkuyorum normal doğum yapan bacılarım yok mu bi kaç diyeceğiniz bişey
tekrar hoşgeldin bacımSağol canım o zaman bekleyelim bakalım büyük ümitle inanarak başladım umarım erkenden faydasını görürüm
düzene uyduramayacağın tarihler en azından küçülen faza denk gelsin bacımben de dün yaptım epilasyonumu hem de tüm vücuuutt
düzenli olmasa da epilasyon tarihlerini takip ediyorum ama bu yıl hep takip edicem ocaktan başladım bakalım hadi hayırlısı
bende de var. lazere sonunda karar verdim sırf çene tüyleri için. ama bu seferde hamileyim gidemem zararı olur ne olur ne olmaz. doğumu beklemek lazımbende bugün yaptım tüm vücud mis gibi oldum yanlız cene altı kıllarım çok kötü lazaerde yaptıramıyorum kızlar iple aldırıyorum tüyler azalması için ne önerirsiniz bana ????
evet bebek çıkarken çok kötü İnşallah bacım yine de normal doğum istiyorumCanim hayirli olsun gecen sene bende hamileydim 5 haziranda bebegim oldu. Normal dogum yaptim cok sukur. Dogum sancilarimi nefes alip vererek atlattim sadece bebek cikarken cok zorlandim. Ondan sonraki surecte toparlanmam hizli oldu. İns sende normal dogum yaprsin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
ben de aynı dertten muzdaribim çok olmasa da göze batıyor çenedeki tüylerim ben de kaş bıyık alırkn orayı da alıyorum iple yapacak bişi yok lazer epilasyonaa prensip olarak karşıyım maalesefbende bugün yaptım tüm vücud mis gibi oldum yanlız cene altı kıllarım çok kötü lazaerde yaptıramıyorum kızlar iple aldırıyorum tüyler azalması için ne önerirsiniz bana ????
şubatın ilk haftası belli olur...Merhabalar, şubat tarihleri ne zaman belli olacak acaba...
teşekkürler..ŞUBAT AYI EPİLASYON TARİHLERİNİ HESAPLADIM,
BİRİNCİ TARİHLER;
5 Şubat Perşembe, 08:46 Başlangıç
7 Şubat Ct.si, 20:44 Bitiş.
İKİNCİ TARİHLER;
15 Şubat Pazar, 01:24 Başlangıç
17 Şubat Salı, 08:46 Bitiş.
size birşey sormak istiyorum saç kesimi adetten bir kaç gün önce yapsak bir zararı olurmu yani diyelim 2 gün önce kesim yapabilirmityiz??ŞUBAT AYI EPİLASYON TARİHLERİNİ HESAPLADIM,
BİRİNCİ TARİHLER;
İKİNCİ TARİHLER;
Ellerine sağlık bacım sağolasın. ama 2. tarihin bitişi 17 Şubat 08.46 değil 17 Şubat 02.13 olacakŞUBAT AYI EPİLASYON TARİHLERİNİ HESAPLADIM,
BİRİNCİ TARİHLER;
İKİNCİ TARİHLER;
ay periiiimmmmm sana sorayım bu şubat ayında bir saç kesimi var ya sen 3 şubat demiştin o tarihte adetten bir kaç gün öncesine denk geliyor saç kesimi yapsam olur mu kiiEllerine sağlık bacım sağolasın. ama 2. tarihin bitişi 17 Şubat 08.46 değil 17 Şubat 02.13 olacak
yok bacım adetli olma yiteray periiiimmmmm sana sorayım bu şubat ayında bir saç kesimi var ya sen 3 şubat demiştin o tarihte adetten bir kaç gün öncesine denk geliyor saç kesimi yapsam olur mu kii
teşekkürler süper o zman sevindimyok bacım adetli olma yiter
eline emeğine sağlık periciğimmmTarihlerin bir kısmı güncellenmiştir
Rica ederim, şanslısın o halde.teşekkürler..
yine ikinci tarihe kalacağım çünkü yine adet tarihime denk geliyor ama olsun benim için daha iyi ilk tarih olsa anlamsız olurdu çünkü henüz bir epilasyonluk durumum yok çok şükür