Dolunay epilasyonu

teşekkürler cevap için ay pericimm

BAYANLAR ADETLİYKEN VEYA ADETE YAKINKEN HORMONLAR TAVAN YAPAR ve TÜYLERİNİZ HIZLI VE SERT ÇIKAR .. diyoruz ya ay perisi peki adett bittikten 2 -3 gün sonra epilasyon yapsak sorun olur mu ki
adetten 1-2-3 gün öncesi ve adetliyken yapmıyoruz.. adet bitmişse sorun yok bacım

cinsiyetin belli perii.
hamilelik nasıl geçiyo..
ben hiç tüylerimi alamıyom..canım çok yanıyo acaba hamileliktenmi oluyo
ben biraz daha bekleyeceğim Şubat ın ilk haftası cinsiyetini öğrenmeye gideceğim. şimdi gitsem doktorlar para için belli değil git 2 hafta sonra gel diyecekler sinirimi bozacaklar. tüy konusuna gelince hamilelikte vücudumuz çoooook hassaslaşıyor. benim tüylerim ile aram iyi değil bu aralar. çoğu bayan hamile kalınca tüyleri dökülür. ben ise maymuş oldum :KK42:. ve bir de uçları gözükünce 2,3 ayda anca alınacak kıvama gelirlerdi. şimdi gözüküyor ve birden bire boy atıyorlar :KK57: yapacak bişey yok bacım çekeceğiz :KK61:

ben biraz daha bekleyeceğim Şubat ın ilk haftası cinsiyetini öğrenmeye gideceğim. şimdi gitsem doktorlar para için belli değil git 2 hafta sonra gel diyecekler sinirimi bozacaklar. tüy konusuna gelince hamilelikte vücudumuz çoooook hassaslaşıyor. benim tüylerim ile aram iyi değil bu aralar. çoğu bayan hamile kalınca tüyleri dökülür. ben ise maymuş oldum :KK42:. ve bir de uçları gözükünce 2,3 ayda anca alınacak kıvama gelirlerdi. şimdi gözüküyor ve birden bire boy atıyorlar :KK57: yapacak bişey yok bacım çekeceğiz :KK61:
ay bende öyleyim..
hem çok hızlı uzuyo hemde canım öyle hassaski işkence gibi oluyo..
biz kadınlar ne çok işimiz var..

ben çok kötü birşey yaptım o_O normal doğum videosu izledim :KK61:şimdi çok korkuyorumo_O normal doğum yapan bacılarım yok mu bi kaç diyeceğiniz bişey :KK42:

ben çok kötü birşey yaptım o_O normal doğum videosu izledim :KK61:şimdi çok korkuyorumo_O normal doğum yapan bacılarım yok mu bi kaç diyeceğiniz bişey :KK42:
korma canım benim izlemeseydin keşke ama emin ol bi problem sağlık sıkıntısı yoksa adı üzerinde normal doğum ben ikisini de yaşadım doğumdan kalktım ben bi bacaklarını falanb yıkayıp gelcem pis hissediyorum dedim ama sezaryende bir hafta yardımla yürüdüm yataktan kalkmak işkence gibiydi hala üşüyünce dikişlerim sızlar normal de bir iki saat bi ağrı çekiyosun sezaryen ömür boyu sıkıntıkolay olur inan normal öyle izlediğim gibi değilmişl diyeceksin emin ol Allah yardımcımız olsun

Ayy canım benim sakın korkma o an hiçbirşeyin farkına varmıyorsun gerçekten ben 2 tane doğum yaptım ve yine yapaSIM var O anki duygu tarifi edilmez bi duygu benim için.hem bide şöyle düşün senin için dua kapıları açılıyor ben öyle duymuştum

Ay takvimi çok arayıp bulamadığım bi konuydu bilgilerin için çok tşkler ederim bi soruda ben sormak isterim hep saç ve ciltten bahsediliyo ama benim sorum işle ilgili var olan firmamızı tamir ettiriyoruz bitmek üzere açılışını ayın dönemine getirmeliyiz

ulaaa deli karıı..
korku filmi izleyip gece tek uyumak gibi senin yaptığın..başına bişey gelmiyecek eli bıcaklı katil perdenin arkasından çıkmıycak ama sen hep korkacaksın..
diş çektinmi hiç onun gibi olacak...

Ay takvimi çok arayıp bulamadığım bi konuydu bilgilerin için çok tşkler ederim bi soruda ben sormak isterim hep saç ve ciltten bahsediliyo ama benim sorum işle ilgili var olan firmamızı tamir ettiriyoruz bitmek üzere açılışını ayın dönemine getirmeliyiz
genelde bakım güzellik sağlık üzerine araştırdığım için bu konuda pek bilgi sahibi değilim bacım. bir araştırma yaptım ama öncelikle bana işyeri sahibinin hangi burç olduğunu söylemen lazım.. pazartesi günü cevabını buradan bulabilirsin. iyi günler :KK19:

genelde bakım güzellik sağlık üzerine araştırdığım için bu konuda pek bilgi sahibi değilim bacım. bir araştırma yaptım ama öncelikle bana işyeri sahibinin hangi burç olduğunu söylemen lazım.. pazartesi günü cevabını buradan bulabilirsin. iyi günler :KK19:
Canım ilgin için çok teşekkür ederim iş yeri sahibi eşim 20 aralık doğumlu yay burcu.

Canım ilgin için çok teşekkür ederim iş yeri sahibi eşim 20 aralık doğumlu yay burcu.
Rica ederim bacım..

1 ocak - 8 nisan arası : yarım bırakılan işleri tamamlamak konusunda iyi zaman. ( yarım kalan eğitim, yarım kalan dava, yarım kalan iş vs. )

8 Nisan - 11 ağustos arası : en şanslı olacağınız zaman dilimi diyebiliriz. sizden bilgili kişilerin desteğini alarak işinizi verimli olarak sürdürebilirsiniz.

11 ağustos - yıl sonu arası : iş hayatınızda en üst düzeyde desteklenebilirsiniz. sizden üst kademede olanlar, yaşça büyükler ve hatta devletle ilgili kurumların desteğini alabilirsiniz.

14 mart - 2 ağustos arası : durağanlık yaşayabilirsiniz.

25 temmuz - 5 eylül arası : iş - eğitim alanında değişiklik yapmayın. imzasal konulara yönelmeyin.

Kendi yorumum : astrolojinin gelecekle ilgili hiçbir yorumuna inanmıyorum. insan kendi şansını kendi çıkarır ortaya. burada didem şarmanın yorumlarında değişiklik yaparak kesinlik değilde ihtimal belirten ifadeler kullanmaya çalıştım. mantıklı ataklar yaptıysanız, gereken herşeyi yaptıysanız ve işinizde tecrübeniz varsa tedbiri alıp takdiri Allah ( cc ) a bırakın.

Kızlar Merhaba bu ay dolunay epilasyonuna bende başladım ortalama kaç ayda etkisini görürüm bilgilendirirseniz sevinirim

Rica ederim bacım..

1 ocak - 8 nisan arası : yarım bırakılan işleri tamamlamak konusunda iyi zaman. ( yarım kalan eğitim, yarım kalan dava, yarım kalan iş vs. )

8 Nisan - 11 ağustos arası : en şanslı olacağınız zaman dilimi diyebiliriz. sizden bilgili kişilerin desteğini alarak işinizi verimli olarak sürdürebilirsiniz.

11 ağustos - yıl sonu arası : iş hayatınızda en üst düzeyde desteklenebilirsiniz. sizden üst kademede olanlar, yaşça büyükler ve hatta devletle ilgili kurumların desteğini alabilirsiniz.

14 mart - 2 ağustos arası : durağanlık yaşayabilirsiniz.

25 temmuz - 5 eylül arası : iş - eğitim alanında değişiklik yapmayın. imzasal konulara yönelmeyin.

Kendi yorumum : astrolojinin gelecekle ilgili hiçbir yorumuna inanmıyorum. insan kendi şansını kendi çıkarır ortaya. burada didem şarmanın yorumlarında değişiklik yaparak kesinlik değilde ihtimal belirten ifadeler kullanmaya çalıştım. mantıklı ataklar yaptıysanız, gereken herşeyi yaptıysanız ve işinizde tecrübeniz varsa tedbiri alıp takdiri Allah ( cc ) a bırakın.
Çok teşekkür ederim ilgin için evet elimizden geleni yapıp takdiri Allaha bıraktık sadece eskiler tarla ekimini bile aya göre yaparlarmış bu yüzden araştırmaya başlamıştım tekrar yorumların için çok teşekkür ederim

hoşgeldin bacım :cool: bünyeye göre değişiyor. kimine ilk ayda kimine sonraki aylarda. psikolojini yönetmeye bağlı aslında herşey :KK73:
ben de dün yaptım epilasyonumu hem de tüm vücuuutt :oops::oops::oops:
düzenli olmasa da epilasyon tarihlerini takip ediyorum ama bu yıl hep takip edicem ocaktan başladım bakalım hadi hayırlısı:KK52::KK52:

X