- 23 Mayıs 2009
- 14.158
- 15.287
senin stres yapmaya zamanın kalmamaış zaten çok şanslısın Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin3,5 aydır evliyim bebişte 3 ayını doldurmak üzere çevremde gördüğüm şu ki bacım ne kadar çok stres yaparsan o kadar zor oluyor.. yani aslında dolunay epilasyonunda da amaç psikolojiyi yönetmek değil mi ? psikolojik olarak rahat olduğunda stres sıkıntı da az oluyor veya olmuyor. oluruna bırakmak lazım.. eğer ki tıbbi olarak büyük bir engel yoksa Rabbime bırak derim. örnek verecek olursam ; dayımın kızı evleneli 4 ay oldu doktora gitti neden bebek olmuyor diye, ya bi dur dedim ne bu acelen.. 1,5 yıl uğraştılar.. doktorda tüm sonuçları temiz çıktı ama hala doktora gidip bebek olması için çabaladı doktor yumurta çatlatıcı iğne yaptı bilmem neler vs. en son doktor kızdı boşuna paranı harcıyorsun git oluruna bırak sen de kocanda temizsiniz.. böyle streslenirsen olsa bile düşer ilk zamanlarda haberin olmaz.. bir de benim şöyle bir huyum var.. OLURSA OLUR OLMAZSA YA OLMAZ YA DA ZAMANI VARDIR eşim bile bazen bu huyuma ne kadar rahatsın yaa der e yapacak bişey yoksa neden kendimi paralayayım. olacak şey zaten zamanı gelince olur. olmayacağa ise neden kafayı takıp kendimi yiyip bitireyim ? bu neyi değiştirecek ? olan sadece bana olacak dediğim gibi eğer çocuk yapmana büyük bir engel yoksa Rabbime tevekkül et, O'na sığın, kendini O'na teslim et.. ve hep HAYIRLISINI iste..
bizim sorunlarımız var doktorlarla, ilaçlarla, bitkilerle uğraşıyoruz. dualarımda hep hayırlısını istiyorum zaten
hamilelerin duası kabul olur derler, dularına benide kat