senin stres yapmaya zamanın kalmamaış zaten çok şanslısın Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin3,5 aydır evliyim bebişte 3 ayını doldurmak üzereçevremde gördüğüm şu ki bacım ne kadar çok stres yaparsan o kadar zor oluyor.. yani aslında dolunay epilasyonunda da amaç psikolojiyi yönetmek değil mi ? psikolojik olarak rahat olduğunda stres sıkıntı da az oluyor veya olmuyor. oluruna bırakmak lazım.. eğer ki tıbbi olarak büyük bir engel yoksa Rabbime bırak derim. örnek verecek olursam ; dayımın kızı evleneli 4 ay oldu doktora gitti neden bebek olmuyor diye, ya bi dur dedim ne bu acelen.. 1,5 yıl uğraştılar.. doktorda tüm sonuçları temiz çıktı ama hala doktora gidip bebek olması için çabaladı doktor yumurta çatlatıcı iğne yaptı bilmem neler vs. en son doktor kızdı boşuna paranı harcıyorsun git oluruna bırak sen de kocanda temizsiniz.. böyle streslenirsen olsa bile düşer ilk zamanlarda haberin olmaz.. bir de benim şöyle bir huyum var.. OLURSA OLUR OLMAZSA YA OLMAZ YA DA ZAMANI VARDIR eşim bile bazen bu huyuma ne kadar rahatsın yaa der e yapacak bişey yoksa neden kendimi paralayayım. olacak şey zaten zamanı gelince olur. olmayacağa ise neden kafayı takıp kendimi yiyip bitireyim ? bu neyi değiştirecek ? olan sadece bana olacak dediğim gibi eğer çocuk yapmana büyük bir engel yoksa Rabbime tevekkül et, O'na sığın, kendini O'na teslim et.. ve hep HAYIRLISINI iste..
Amin sağolasın. Tabii ki dua ederim.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin İnşallah. Stres yapmaya zamanım kalmaması konusuna gelince bilemezsin kim kendi dünyasında ne yaşıyor değil misenin stres yapmaya zamanın kalmamaış zaten çok şanslısın Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin
bizim sorunlarımız var doktorlarla, ilaçlarla, bitkilerle uğraşıyoruz. dualarımda hep hayırlısını istiyorum zaten
hamilelerin duası kabul olur derler, dularına benide kat
Ay takvimine göre 2015 Ocak ayı epilasyon tarihleri;
1.Tarih
9 Ocak Cuma, 01:58 başlıyor,
11 Ocak Pazar, 13:57 bitiyor.
2. Tarih
18 Ocak Pazar, 15:04 başlıyor,
20 Ocak Salı, 14:59 bitiyor.
doğrudur bacım9 ocak cuma 01:58 persembeyi cumaya baglayan gece basliyor yani degilmi?yanlis anlamadim umarim.cuma sabahtan yapicamda ona gore
24 Ocak 16.31 - 26 Ocak 18.37 saç kesimi tek tarih bacımayperisi canım ocak ayı saç kesim ne zaman ???
vay arkadaş hep mi adet dönemine denk gelir şu saç kesim olayı yaa ..tam 4 aydır niyetliyim ama bi türlü denk gelmedi..artık kestireceğim pericik24 Ocak 16.31 - 26 Ocak 18.37 saç kesimi tek tarih bacım
vay arkadaş hep mi adet dönemine denk gelir şu saç kesim olayı yaa ..tam 4 aydır niyetliyim ama bi türlü denk gelmedi..artık kestireceğim pericik
1 ay attı tarih yine iyi mi3 şubatta en etkili kesim tarihi var bacım pes etmek yok
iyiki 29unda kestirmişim saçımı 1 ay daha bekleyemezdim bi dahaki kesim şubat ta inşallah kısmet olursa teşekkürler ay perisiiiiiiii24 Ocak 16.31 - 26 Ocak 18.37 saç kesimi tek tarih bacım
keşke 28-30 aralık tarihinde kestirseydiniz tabi adette değilsenizvay arkadaş hep mi adet dönemine denk gelir şu saç kesim olayı yaa ..tam 4 aydır niyetliyim ama bi türlü denk gelmedi..artık kestireceğim pericik
en etkili dderken ay percimmm??3 şubatta en etkili kesim tarihi var bacım pes etmek yok
adettim malesef,bugün bitti daha.keşke 28-30 aralık tarihinde kestirseydiniz tabi adette değilseniz
inşallahhadettim malesef,bugün bitti daha.
muhtemelen ocak sonu tarihte de adet olurum ama 3 şubatta kestirebilirim bi aksilik olmazsa
teşekkür ederim canım benim24 Ocak 16.31 - 26 Ocak 18.37 saç kesimi tek tarih bacım
aslan bacımen etkili dderken ay percimmm??
koç mu aslan mı
teşekkürler cevap için ay pericimmaslan bacımhani siyah turp kırmızıya, kırmızı turpta beyaz turp a göre daha etkilidir ya. aslan koça koç ise yay a göre daha etkilidir.. yay ı biz alternatif olarak almıyoruz.. etkili olmasını istediğimiz için Aslan ve Koç ile yolumuza bakıyoruz.. Aslan ve Koç kesim olarak çok etkili
Peki epilasyon için hangi burç en etkili?aslan bacımhani siyah turp kırmızıya, kırmızı turpta beyaz turp a göre daha etkilidir ya. aslan koça koç ise yay a göre daha etkilidir.. yay ı biz alternatif olarak almıyoruz.. etkili olmasını istediğimiz için Aslan ve Koç ile yolumuza bakıyoruz.. Aslan ve Koç kesim olarak çok etkili
Aynen canım, yapabilirsin.9 ocak cuma 01:58 persembeyi cumaya baglayan gece basliyor yani degilmi?yanlis anlamadim umarim.cuma sabahtan yapicamda ona gore
pek farkı olmasa da oğlak daha etkili.. ama pek fark yok sayılırPeki epilasyon için hangi burç en etkili?