teşekkür ederim canımaşırı çıkmadıysa mesela tüyler tavsiye etmiyorum bacım. emzirmeden dolayı ne kadar da olsa adet olmanı sağlayan hormonlara bir "dur" emri gelse de ve 6 haftalık süre de rahim toparlanmaya, hormonlar geri çekilmeye başlasa da işi garantiye alıp epilasyon yapılmaması gerekir diye düşünüyorum.. doğum öncesi epilasyon yapılmışsa 40 günde aşırı da tüy artışı olmayacaktır en azından idare edilebilir diye düşünüyorumama aciliyetlik olursa küçülen faz aralıklarını veya epilasyon tarihini denk getirebilirsek belki bir nevi azaltmış oluruz
takip etmezsen kaçırırsın tabiNe yani, ben şimdi son günü birkaç saat ile kaçırdım mı
Etmiştim, ama bugünün 15'i olduğunu unuttumtakip etmezsen kaçırırsın tabi
hamamotu tozu kullanacağına jilet kullan. ikisi de aynıAy perisi kökten değilde hamam otu tozu ile alıcam kıllarımı mecburum
Merhaba ben sizi yeni keşfettim, sizin verdiğiniz tarihlerde ben adet dönemindeydim, adet bittikten sonra mı almak gerekiyor nasıl yapıyoruz?hamamotu tozu kullanacağına jilet kullan. ikisi de aynı
Aramıza hoşgeldin. Adete 3 gün kala ve adetliyken almıyoruz tarihler uysa bile.Merhaba ben sizi yeni keşfettim, sizin verdiğiniz tarihlerde ben adet dönemindeydim, adet bittikten sonra mı almak gerekiyor nasıl yapıyoruz?
Çok iyi sonuç almışsın, Maşallah.Eki Görüntüle 1338599 Kuaför bu çizdiğim yeri almamış, acelem vardı dikkat de etmemiştim. Buyrun bakın sonuca. Ne kadar seyrek ve zayıf olduğuna.
Teşekkür ederim evet alamıyormuşuzAramıza hoşgeldin. Adete 3 gün kala ve adetliyken almıyoruz tarihler uysa bile.
teşekkürler....Arkadaşlar, Aralıkta başka epilasyon tarihi yok. Önümüzdeki ay epilasyon için randevu alacaklar olabilir diye şimdiden hesapladım yeni tarihleri.
Ay takvimine göre 2015 Ocak ayı epilasyon tarihleri;
1.Tarih
9 Ocak Cuma, 01:18 başlıyor,
11 Ocak Pazar, 13:57 bitiyor.
2. Tarih
18 Ocak Pazar, 15:04 başlıyor,
20 Ocak Salı, 14:59 bitiyor.
Rica ederim.teşekkürler....
Rica ederim, bundan sonra ki sana uyan tarihi değerlendirirsin artık.Teşekkür ederim evet alamıyormuşuz
Arkadaşlar, Aralıkta başka epilasyon tarihi yok. Önümüzdeki ay epilasyon için randevu alacaklar olabilir diye şimdiden hesapladım yeni tarihleri.
Ay takvimine göre 2015 Ocak ayı epilasyon tarihleri;
1.Tarih
9 Ocak Cuma, 01:18 başlıyor,
11 Ocak Pazar, 13:57 bitiyor.
2. Tarih
18 Ocak Pazar, 15:04 başlıyor,
20 Ocak Salı, 14:59 bitiyor.
kusura bakmayın kızlar 2 gün hastanede yattım serum iğne vs aldım. biraz üşütmüşüm idrar yollarımda enfeksiyon oluşmuş bebeğe bişey olmasın diye doktorum tedbir amaçlı yatış verdi. şu an çok iyiyim şükür.. bebişte öyleözlemişim sizi