Dolunay epilasyonu

teşekkür ederim canım. ben de almayı aslında düşünmüyorum ama olur da doktorluk veya aciliyet gerektiren bir durum olursa diye sormuştum.

Slm kızlar. Ayperisi teşekkür ederm öncelikle. Bir süredir seni takip ediyorum. Bir seneye yaklaşacak Neredeyse. Ben dolunay takvimi ile kollarımı alıyorum. Buğday tenli birisiyim. Haliyle sert olmasa bile tüyler beni rahatsız ediyordu. Lazer tedavisine başladım. Ama kollarımi yaptırmaya cesaret edemedim bitmez diye. İyi ki de yaptırmamişim dolunay takvimine uyarak başladığım epilasyon sonucu şu an üst kolumda hiç yok denecek kadar az kalanlar çok ince çok kısa uzamıyor bile. Sırf almışken alınsn diye aldırıyorm. Alt kolumda ise yaklaşık yüzde elli belki altmış azalma var.önceden ağdadan yirmi gün sonra hemen çıkardı önceden dediğim geçen yıl. Dün aldırdıgmda tam iki buçuk ay geçmişti üstünden. Kuaför ne kadar da TüysüzMuşsun dedi :) dolunay takvimi dedim çok şaşırdı :) çok geç çıkıyor ve cok ince çıkıyor. Lazere gitsem böyle etki görmezdim. Tavsiye ediyorum. Allahn nimetlerinden yararlanin.

Kuaför bu çizdiğim yeri almamış, acelem vardı dikkat de etmemiştim. Buyrun bakın sonuca. Ne kadar seyrek ve zayıf olduğuna.

Tamam biraz daha inceleyince anladım bu ay kaçırmışız birşey yapamıyoruz, önümüzdeki ay bakalım kısmetse kaçırmayalım bari tarihleri:)

Arkadaşlar, Aralıkta başka epilasyon tarihi yok. Önümüzdeki ay epilasyon için randevu alacaklar olabilir diye şimdiden hesapladım yeni tarihleri.

Ay takvimine göre 2015 Ocak ayı epilasyon tarihleri;

1.Tarih

9 Ocak Cuma, 01:18 başlıyor,

11 Ocak Pazar, 13:57 bitiyor.

2. Tarih

18 Ocak Pazar, 15:04 başlıyor,

20 Ocak Salı, 14:59 bitiyor.

teşekkürler....

1. tarihte 9 ocak 01.58 - 11 ocak 13.57 olması lazım.. ama ilerleyen zamanlarda netleşir tam saatler. sen de bi tekrar kontrol et bakalım

kusura bakmayın kızlar 2 gün hastanede yattım serum iğne vs aldım. biraz üşütmüşüm idrar yollarımda enfeksiyon oluşmuş bebeğe bişey olmasın diye doktorum tedbir amaçlı yatış verdi. şu an çok iyiyim şükür.. bebişte öyle özlemişim sizi

geçmiş olsun canım. bebeğe de kendine de dikkat et. allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…