Dolunay epilasyonu

geçmiş olsun canım rabbim şifa versin bebeginide korusun canım biraz daha dikkat et

Geçmiş olsun canım, bol su iç ve ayaklarını sıcak tut.

Ay takvimine göre 2015 Ocak ayı epilasyon tarihleri;

1.Tarih

9 Ocak Cuma, 01:58 başlıyor,

11 Ocak Pazar, 13:57 bitiyor.

2. Tarih

18 Ocak Pazar, 15:04 başlıyor,

20 Ocak Salı, 14:59 bitiyor.

geçmiş olsun canım rabbim şifa versin bebeginide korusun canım biraz daha dikkat et

Amin bacım artık daha dikkatliyim

Geçmiş olsun canım, bol su iç ve ayaklarını sıcak tut.

bol su içiyordum zaten ama birdenbire oluverdi. şimdi işe gelirken 1 kazak, üstüne kaynanamın ördüğü yelek, onun üstüne de orlon ceket. en üste de mont giyiyorum. altıma da kışlık tayt. üstüne de kadife hamilelik pantolonu

tam okumadığın için anlamıyorsun.. küçülen faz aralıklarının belirli dilimlerinde.. tarihleri her ay orada güncel veriyorum
ay perisi cnm uzun zamandır gırmıoyordum senın dugun sonrasında bı kac kere baktım ve hamıle oldugunu gordum cok sevındım saglıkla kucagına alırsın ınsallah:):)

ay perisi arada bakıyorum buraya hamile olduğunu gördüm, evlendikten sonra hemen hamilemi kaldın, ben 1.5 yıldır uğraşıyorum

9 ocak 11 ocak doğrumudur şimdi :) ona göre randevu alıcamdaa :)) geçen sefer ona göre gittim çok fark etti

ay perisi arada bakıyorum buraya hamile olduğunu gördüm, evlendikten sonra hemen hamilemi kaldın, ben 1.5 yıldır uğraşıyorum
3,5 aydır evliyim bebişte 3 ayını doldurmak üzere çevremde gördüğüm şu ki bacım ne kadar çok stres yaparsan o kadar zor oluyor.. yani aslında dolunay epilasyonunda da amaç psikolojiyi yönetmek değil mi ? psikolojik olarak rahat olduğunda stres sıkıntı da az oluyor veya olmuyor. oluruna bırakmak lazım.. eğer ki tıbbi olarak büyük bir engel yoksa Rabbime bırak derim. örnek verecek olursam ; dayımın kızı evleneli 4 ay oldu doktora gitti neden bebek olmuyor diye, ya bi dur dedim ne bu acelen.. 1,5 yıl uğraştılar.. doktorda tüm sonuçları temiz çıktı ama hala doktora gidip bebek olması için çabaladı doktor yumurta çatlatıcı iğne yaptı bilmem neler vs. en son doktor kızdı boşuna paranı harcıyorsun git oluruna bırak sen de kocanda temizsiniz.. böyle streslenirsen olsa bile düşer ilk zamanlarda haberin olmaz.. bir de benim şöyle bir huyum var.. OLURSA OLUR OLMAZSA YA OLMAZ YA DA ZAMANI VARDIR eşim bile bazen bu huyuma ne kadar rahatsın yaa der e yapacak bişey yoksa neden kendimi paralayayım. olacak şey zaten zamanı gelince olur. olmayacağa ise neden kafayı takıp kendimi yiyip bitireyim ? bu neyi değiştirecek ? olan sadece bana olacak dediğim gibi eğer çocuk yapmana büyük bir engel yoksa Rabbime tevekkül et, O'na sığın, kendini O'na teslim et.. ve hep HAYIRLISINI iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…