Amin bacım sağolasıngeçmiş olsun canım. bebeğe de kendine de dikkat et. allah şifa versin.
geçmiş olsun canım rabbim şifa versin bebeginide korusun canım biraz daha dikkat etkusura bakmayın kızlar 2 gün hastanede yattım serum iğne vs aldım. biraz üşütmüşüm idrar yollarımda enfeksiyon oluşmuş bebeğe bişey olmasın diye doktorum tedbir amaçlı yatış verdi. şu an çok iyiyim şükür.. bebişte öyleözlemişim sizi
Hımm zamanla değişim mi gösteriyormuş? Bakayım tekrar.1. tarihte 9 ocak 01.58 - 11 ocak 13.57 olması lazım.. ama ilerleyen zamanlarda netleşir tam saatler. sen de bi tekrar kontrol et bakalım
Geçmiş olsun canım, bol su iç ve ayaklarını sıcak tut.kusura bakmayın kızlar 2 gün hastanede yattım serum iğne vs aldım. biraz üşütmüşüm idrar yollarımda enfeksiyon oluşmuş bebeğe bişey olmasın diye doktorum tedbir amaçlı yatış verdi. şu an çok iyiyim şükür.. bebişte öyleözlemişim sizi
zamanla değişim değil de galiba saatleri yazarken bi yanlışlık yapmışsın. ben mi yanlış yaptım diye baktım da şimdi düzelmişHımm zamanla değişim mi gösteriyormuş? Bakayım tekrar.
geçmiş olsun canım rabbim şifa versin bebeginide korusun canım biraz daha dikkat et
Geçmiş olsun canım, bol su iç ve ayaklarını sıcak tut.
bacım konunun ilk mesajını oku orada anlatılıyordolunay epilasyonu ne anlamadım
tam okumadığın için anlamıyorsun.. küçülen faz aralıklarının belirli dilimlerinde.. tarihleri her ay orada güncel veriyorumdolunaya göre alınca tuylermı azalıyor anlamadımki
ay perisi cnm uzun zamandır gırmıoyordum senın dugun sonrasında bı kac kere baktım ve hamıle oldugunu gordum cok sevındım saglıkla kucagına alırsın ınsallah:):)tam okumadığın için anlamıyorsun.. küçülen faz aralıklarının belirli dilimlerinde.. tarihleri her ay orada güncel veriyorum
Amin bacım İnşallah.. hayırlısıyla bi doğsaydı bi kucağıma alsaydımay perisi cnm uzun zamandır gırmıoyordum senın dugun sonrasında bı kac kere baktım ve hamıle oldugunu gordum cok sevındım saglıkla kucagına alırsın ınsallah:):)
CABUK GECER INSALLAH CNM BI AVAZDA KURTULURSUN INSALLAH SAGLIKLI BI SEKILDE:)Amin bacım İnşallah.. hayırlısıyla bi doğsaydı bi kucağıma alsaydımdaha 6 ay var
Doğru, 10 Ocağa istediğin saate al derim.9 ocak 11 ocak doğrumudur şimdi :) ona göre randevu alıcamdaa :)) geçen sefer ona göre gittim çok fark etti
3,5 aydır evliyim bebişte 3 ayını doldurmak üzereay perisi arada bakıyorum buraya hamile olduğunu gördüm, evlendikten sonra hemen hamilemi kaldın, ben 1.5 yıldır uğraşıyorum