ben ekstra bir kür uygulamıyorum sadece tarihler yetiyor.. ama kesim tarihine ek olarak hızlı ve sağlıklı uzatacak bir kürüm var http://www.kadinlarkulubu.com/forum...em-sagligina-kavusturun-hem-de-uzatin.600959/ buradan öğrenebilirsin.. hazır kış geldi bol bol turp varBende bir kaç aydır epilasyon için bu tarihleri takip ediyorum. Faydasını gördüm. Şimdi saçlarımı uzatmak için belirtilen tarihlerde kürler uygulamak istiyorum ama bu konuda bir bilgim yok. Bana önerebileceğiniz kür var mı? Siz nasıl kürler uyguladınız
ben uzaması için değil zaten gür ve dolgun görünmesi için özellikle bu tarihi bekliyordum bakınız şu yazıyaküçülen fazda saç kesimi yapılmaz bacım.. yaparsan yavaş uzar, aslan - koç burçlarında küçülürken kesim yaparsan saçın küser çok geç uzar.. verdiğim tarihlerde aslan veya koç burcunda büyüdüğünde kesim yapılıyor bacım.. 1. sayfayı iyi oku
doğrudur küçülen faz sadece güçlendirir fakat ben önermiyorum çünkü özellikle ASLAN burcunda küçüldüğünde saçın küsme riski var ki bunu ben önermiyorum kesinlikle.. bu tarihi de yazıp tam bilgi sahibi olmayan arkadaşları farkında olmadan böyle bir riske atamam.. o bilgi aldığınız site de büyük yanlış yapmış, bilgi verirken eksik bilgi vermiş.. onun yerine burada verilen kesim tarihinde saç kesimi yapıp küçülen fazda da saç bakım kürü yaparsan saçların hem sağlıklı ve hızlı uzar, hem de gürleşir.. tehlikeye atma derim.. uyarmak benden uygulaması sendenben uzaması için değil zaten gür ve dolgun görünmesi için özellikle bu tarihi bekliyordum bakınız şu yazıya
Saçlarımızın daha hızlı uzaması için büyüyen Ay fazındaki Aslan burcu günlerinde;gürleşmesi ve daha dolgun görünmesi için küçülen Ay fazındaki Aslan burcu günlerinde saç kesimi yapılmalıdır.
ve 10-12 aralık ta da ay aslan burcunda küçülecek
ben nerede hata yaptım anlamadım benim de kafam karıştı???
teşekkür ederim aydınlatıcı bilginiz için o zamn ben de riske atmayayayım 29 aralık en yakın tarih o zaman kesim yaparım bakım kürü zaten her daim yapıyorum onu da gününe denk getirirm artıkdoğrudur küçülen faz sadece güçlendirir fakat ben önermiyorum çünkü özellikle ASLAN burcunda küçüldüğünde saçın küsme riski var ki bunu ben önermiyorum kesinlikle.. bu tarihi de yazıp tam bilgi sahibi olmayan arkadaşları farkında olmadan böyle bir riske atamam.. o bilgi aldığınız site de büyük yanlış yapmış, bilgi verirken eksik bilgi vermiş.. onun yerine burada verilen kesim tarihinde saç kesimi yapıp küçülen fazda da saç bakım kürü yaparsan saçların hem sağlıklı ve hızlı uzar, hem de gürleşir.. tehlikeye atma derim.. uyarmak benden uygulaması senden
Merhaba, dolunaydan ziyade ay küçülen faza ve belli burçlara geçtiğinde epilasyon yapıyoruz. Bunun yanı sıra çok çok acelemiz var ve tarihleri bekleyemeyecek durumdaysak burçlara bakmaksızın ayın küçülen faz dönemlerinde idareten alabiliyoruz anladığım kadarı ile. 6'sı dolunay, 7-8-9 küçülen fazda olacak ama burç uyumu olmayacak. Yani bahsettiğim 2. durum söz konusu. Bundan sonra epilasyon için 1. sayfada verilen tarihleri takip edin lütfen.
cumartesi tam da dolunay günü bacım.. yapa yapa tamda en tehlikeli gün yapmışsıngelebileceği en yanlış güne denk gelmiş oldu ne yazık ki..! 6 aralık dolunay günü çünkü.. Neyse zararın neresinden dönersen kardır derler, bir dahakine çok çok dikkatli ol.. Özellikle tam dolunay gününe denk getirme. biz bu güne KURT KADIN günü diyoruz, tüylerin kat kat hızlı ve sert çıkacaktır
Benim uyguladığım kür şu şekilde canım ; iki su bardağı suya bir buçuk çorba kaşığı lavanta atıp beş dakika kaynatıyorum sonra ocağı kapatıp içine birer çorba kaşığı sinemaki ve ısırgan otu ekliyorum beş On dakika demleyip suyunu süzüyorum ve fısfıslı şişeye koyuyorum. Bu suyla banyodan sonra ya da yatarken saçımı ıslıyorumBende bir kaç aydır epilasyon için bu tarihleri takip ediyorum. Faydasını gördüm. Şimdi saçlarımı uzatmak için belirtilen tarihlerde kürler uygulamak istiyorum ama bu konuda bir bilgim yok. Bana önerebileceğiniz kür var mı? Siz nasıl kürler uyguladınız
teşekkür ederim aydınlatıcı bilginiz için o zamn ben de riske atmayayayım 29 aralık en yakın tarih o zaman kesim yaparım bakım kürü zaten her daim yapıyorum onu da gününe denk getirirm artık
şakaaa!!! haha neyse en çok çıkmamasını istediğim bölgemi ayın 7 snide kendim aldım, ordan yırttık desenize. ağdacı yapmamıştı kendim yapayım dedim, he rişte bir hayır var derler. 7'si küçülme evresi zaten. diğerleri için de limon-tuz kürü yapıp sürdüm. Ordan kurtarırım belki
günaydın bacım...bebiş nasılSenin için daha iyi olur bacım.. şifa olsun
bacım şaka diyorsun da biz burada boş yere çaba sarfediyoruz bilgi edinmen için o zaman ..
bu ay yok bacımgünaydın bacım...bebiş nasıl
bu ayki epilasyon günü bana hiç uymuyo tam hafta sonu..başka tarih yokmu cnm..
Senin için daha iyi olur bacım.. şifa olsun
bacım şaka diyorsun da biz burada boş yere çaba sarfediyoruz bilgi edinmen için o zaman ..
Teşekkürler.ben ekstra bir kür uygulamıyorum sadece tarihler yetiyor.. ama kesim tarihine ek olarak hızlı ve sağlıklı uzatacak bir kürüm var http://www.kadinlarkulubu.com/forum...em-sagligina-kavusturun-hem-de-uzatin.600959/ buradan öğrenebilirsin.. hazır kış geldi bol bol turp var
Tarif için çok teşekkürlerBenim uyguladığım kür şu şekilde canım ; iki su bardağı suya bir buçuk çorba kaşığı lavanta atıp beş dakika kaynatıyorum sonra ocağı kapatıp içine birer çorba kaşığı sinemaki ve ısırgan otu ekliyorum beş On dakika demleyip suyunu süzüyorum ve fısfıslı şişeye koyuyorum. Bu suyla banyodan sonra ya da yatarken saçımı ıslıyorum
Özellikle bu dolunay zamanında çok fark ediyor. Benim saçım acayip uzadı
peki teşekkürler.
Rica ederim. Olmuş bir kere bundan sonra dikkat edersin tarihlere. :)
Ben gece yatmadan önce uyguluyorum saçıma. Sabaha kadar kuruyor zaten yağlı bir bakım olmadığı için saçı extra yıkamana gerek yok. Birde lavanta olduğu için çok hoş kokuyor saçlarTarif için çok teşekkürlerNe kadar bekletiyorsun saçında. Birde tüm saçı bu karışımla ıslıyormusun. Şimdiden teşekkürler
Hiç çıkmasını istemediğin yerlerini (ör: tam iki kaşın ortası vb.) epilasyon tarihlerinde, diğer yerleri epilasyon tarihi dışında ki günlerde almalısın.Ay bide kaş alma tarihleri verile ne güzel olur. ben he yanlış tarihlerde mi aldrdım kaşlarımı acaba, kaşlarımda boşluklar oluştu. Ay perisi kaşlarımı ne zaman aldırayım.
Ay bide kaş alma tarihleri verile ne güzel olur. ben he yanlış tarihlerde mi aldrdım kaşlarımı acaba, kaşlarımda boşluklar oluştu. Ay perisi kaşlarımı ne zaman aldırayım.
Hiç çıkmasını istemediğin yerlerini (ör: tam iki kaşın ortası vb.) epilasyon tarihlerinde, diğer yerleri epilasyon tarihi dışında ki günlerde almalısın.
DOLUNAY NEDİR ?Bu dolunay epilasyonu nedir biri beni aydınlatabilirmi?