Dolunay epilasyonu

ben ekstra bir kür uygulamıyorum sadece tarihler yetiyor.. ama kesim tarihine ek olarak hızlı ve sağlıklı uzatacak bir kürüm var http://www.kadinlarkulubu.com/forum...em-sagligina-kavusturun-hem-de-uzatin.600959/ buradan öğrenebilirsin.. hazır kış geldi bol bol turp var

ben uzaması için değil zaten gür ve dolgun görünmesi için özellikle bu tarihi bekliyordum bakınız şu yazıya

Saçlarımızın daha hızlı uzaması için büyüyen Ay fazındaki Aslan burcu günlerinde;gürleşmesi ve daha dolgun görünmesi için küçülen Ay fazındaki Aslan burcu günlerinde saç kesimi yapılmalıdır.

ve 10-12 aralık ta da ay aslan burcunda küçülecek

ben nerede hata yaptım anlamadım benim de kafam karıştı???

doğrudur küçülen faz sadece güçlendirir fakat ben önermiyorum çünkü özellikle ASLAN burcunda küçüldüğünde saçın küsme riski var ki bunu ben önermiyorum kesinlikle.. bu tarihi de yazıp tam bilgi sahibi olmayan arkadaşları farkında olmadan böyle bir riske atamam.. o bilgi aldığınız site de büyük yanlış yapmış, bilgi verirken eksik bilgi vermiş.. onun yerine burada verilen kesim tarihinde saç kesimi yapıp küçülen fazda da saç bakım kürü yaparsan saçların hem sağlıklı ve hızlı uzar, hem de gürleşir.. tehlikeye atma derim.. uyarmak benden uygulaması senden

teşekkür ederim aydınlatıcı bilginiz için o zamn ben de riske atmayayayım 29 aralık en yakın tarih o zaman kesim yaparım bakım kürü zaten her daim yapıyorum onu da gününe denk getirirm artık

peki teşekkürler.

şakaaa!!! haha neyse en çok çıkmamasını istediğim bölgemi ayın 7 snide kendim aldım, ordan yırttık desenize. ağdacı yapmamıştı kendim yapayım dedim, he rişte bir hayır var derler. 7'si küçülme evresi zaten. diğerleri için de limon-tuz kürü yapıp sürdüm. Ordan kurtarırım belki

Benim uyguladığım kür şu şekilde canım ; iki su bardağı suya bir buçuk çorba kaşığı lavanta atıp beş dakika kaynatıyorum sonra ocağı kapatıp içine birer çorba kaşığı sinemaki ve ısırgan otu ekliyorum beş On dakika demleyip suyunu süzüyorum ve fısfıslı şişeye koyuyorum. Bu suyla banyodan sonra ya da yatarken saçımı ıslıyorum

Özellikle bu dolunay zamanında çok fark ediyor. Benim saçım acayip uzadı

teşekkür ederim aydınlatıcı bilginiz için o zamn ben de riske atmayayayım 29 aralık en yakın tarih o zaman kesim yaparım bakım kürü zaten her daim yapıyorum onu da gününe denk getirirm artık

Senin için daha iyi olur bacım.. şifa olsun

bacım şaka diyorsun da biz burada boş yere çaba sarfediyoruz bilgi edinmen için o zaman ..

günaydın bacım...bebiş nasıl
bu ayki epilasyon günü bana hiç uymuyo tam hafta sonu..başka tarih yokmu cnm..
bu ay yok bacım bebişinde ayın 3 ünde kalp atışlarını duydum çok mutlu oldum şükür.. arada bir az az kanamam oluyor 3 haftada 1 gibi mesela.. çok şükür başka bir şeyim yok.. ama hiçbirşey yiyemiyorum herşeyin kokusuna tiksiniyorum parfüm kokusuna bile kaynanam 2 haftadır burada şükür. kendim için değil yoğurdum için düşünüyorum. o işten gelince yemek yapamıyordum kokudan dolayı. şükür kaynanam yapıyor da yoğurdum işten gelince yemek yiyebiliyor İnşallah yakın zamanda düzelirim

Teşekkürler. Evet tam da uygulanacak zaman turp zamanı. Ama 2 hafta her gün uygulanacak olması sıkıntı. Benim gibi üşengeç biri içinDüzenli uygularsam sonucu burda paylaşırım

Tarif için çok teşekkürlerNe kadar bekletiyorsun saçında. Birde tüm saçı bu karışımla ıslıyormusun. Şimdiden teşekkürler

Ay bide kaş alma tarihleri verile ne güzel olur. ben he yanlış tarihlerde mi aldrdım kaşlarımı acaba, kaşlarımda boşluklar oluştu. Ay perisi kaşlarımı ne zaman aldırayım.

Tarif için çok teşekkürlerNe kadar bekletiyorsun saçında. Birde tüm saçı bu karışımla ıslıyormusun. Şimdiden teşekkürler
Ben gece yatmadan önce uyguluyorum saçıma. Sabaha kadar kuruyor zaten yağlı bir bakım olmadığı için saçı extra yıkamana gerek yok. Birde lavanta olduğu için çok hoş kokuyor saçlar
Bütün saça uyguluyorsun canım diplerden uçlara kadar

Ay bide kaş alma tarihleri verile ne güzel olur. ben he yanlış tarihlerde mi aldrdım kaşlarımı acaba, kaşlarımda boşluklar oluştu. Ay perisi kaşlarımı ne zaman aldırayım.
Hiç çıkmasını istemediğin yerlerini (ör: tam iki kaşın ortası vb.) epilasyon tarihlerinde, diğer yerleri epilasyon tarihi dışında ki günlerde almalısın.

Hiç çıkmasını istemediğin yerlerini (ör: tam iki kaşın ortası vb.) epilasyon tarihlerinde, diğer yerleri epilasyon tarihi dışında ki günlerde almalısın.

ek olarak kaşlarını çoğaltmak istediğinde büyüyen fazda aldır ha bire özellikle saç kesim gününde. hızlı ve gür çıkar.. sonra şekil verirsin kolayca. genelde küçülen fazda al. kaşının ortasını da epilasyon günlerinde al

Bu dolunay epilasyonu nedir biri beni aydınlatabilirmi?
DOLUNAY NEDİR ?

Eskiden insanlar nerde ve nasıl yaşarlarsa yaşasınlar devamlı Ay ile kendi yaşamları, hayvanlar ve bitkiler arasında olan periyodik dönüşüm benzerliğini izlemişler ve bu doğrultuda kendilerince bazı felsefi yaklaşımlarda bulunmuşlardır. Günümüzün dakik saatleri gibi, kendi zaman ölçüleri olarak ay devinimini kullanmışlar ve geliştirmişlerdir.

Dünya’dan 384 bin 401 kilometre uzaktaki Ay, pek çok şeyi, insanları, okyanusları, bitkileri ve hayvanları etkiliyor kızlar.

Yeniay'dan dolunaya kadar ayın ışığının gitgide büyümekte olduğunu görürüz. Ay'ın ışığıyla orantılı olarak, bitkiler ve hayvanlar başta olmak üzere hemen her canlıda ki nem, besin değeri ve lezzet artar. Bu dönemde tüketeceğimiz bitkiler, meyveler ve şifalı otlar ayın ışığı ne kadar fazla ise o kadar etkileyici ve besleyicidirler. Fakat ameliyatlarda, uzun süre saklanması gereken gıdaların yapımında (konserve,turşu vb.) bu zaman dilimi tercih edilmez.

Dolunaydan yeni aya kadar olan süreçte ayın ışığının giderek azaldığını görürüz. Uzun süre saklanması gereken gıdaların yapımı için bu süreç tercih edilir. Örneğin kurutmak üzere toplanan kayısılarda ve biberlerde, küf ve mantarlar daha etkisiz olacaktır..

Örneğin eskiden bilge kadınlar epilasyonlarını dolunaya denk getirirlerse daha çok verim alacaklarını bilirlerdi. Anadolu'da yaşlı kadınlar "Ayı tam görmeden tüylerinizi temizlemeyin" derler. Çünkü dolunayda yaralar kolay iyileşmez. Örneğin eskiden doktorlar çok acil bir durum yoksa dolunay zamanı ameliyat yapmazlardı. Ve kıl kökü dolunayda aldığı zararı daha zor tamir edecektir.

Tam aksine ayın ışığının azaldığı faz ayrıca bağımlılıktan kurtulmak (sigara,alkol,uyuşturcu vs.) ve diyete başlamak için önerilir. Yani şöyle diyeyim. Vücudumuzu aya benzeteceğiz !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…