Dolunay epilasyonu

Tuuhh kotu oldu desene. Neyse ogreneyimde artik dikkat ederim. Ben simdi ilk sayfayi okudum ve takvim hesaplamaya baktim. Ilk sorum apoje ve perije ne :) ?
Digeride sari renkle isaretlenmis gunler ne oluyor? Birde mesela hangi gun ne yapilsa daha iyi diye belirtmis.onlara uysak olur mu? Ben agustos ayinada baktimda biraz.

Canım senin verdigin bi sitede hani ay tarihleri için orda 16 temmuzda cilt bakimi ve epilasyon yapmaniz uygun diodu am,a sen 16 temmuzda yapılabilir dememissin acaba seninkiler daha mi etkili

apoje ve perije ne kız anlamadım orda öyle birşey yazmıyor :44: o siteyi sadece tarihleri hesaplayın diye verdim. orada yazan uygulamaları uygulamayın, epilasyon dışı tarihlerde de epilasyon yapın diyor. etkisiz tarihlerde yapmanız olumlu olmaz. siz sadece saatlere bakın

Canım senin verdigin bi sitede hani ay tarihleri için orda 16 temmuzda cilt bakimi ve epilasyon yapmaniz uygun diodu am,a sen 16 temmuzda yapılabilir dememissin acaba seninkiler daha mi etkili

bacım bir üst mesajda yazdım o siteyi sadece tarihleri hesaplayın diye verdim. orada yazan uygulamaları uygulamayın, epilasyon dışı tarihlerde de epilasyon yapın diyor. etkisiz tarihlerde yapmanız olumlu olmaz. siz sadece saatlere bakın

canım; arkadaşın karıştırmış olması normal, çünkü verdiğin linki açınca günlük takvim çıkıyor. aylık olarak görünmüyor.. bir de benim keşfettiğim bir link var ay takvimi için. tüm yılı görebiliyorsun, ve senin verdiğin tarihlerle birebir uyumlu.. çok da net görünüyor. izninle paylaşmak istiyorum. ben o takvimi kullanıyorum.linki açınca takvim minicik görünüyor. üzerine bir kez tıklayınca büyüyor.
umarım faydası olur

Son düzenleyen: Moderatör:
sanırım link paylaşamıyorum. linki yok sayıyor. sayfa açılmıyor diyor tıklayınca buradan :/

Slm canım linki açtım o minik takvimler görünüyor, nasıl okunuyor,alt alta bir sürü takvim var?

Ya canim mesela senin verdigin tarihlerin ustunde yaziyor. Ben mobil giriyorum. Ay azalanmi artan mi onu nasil gorucemki? Sana ornek bi resim yollayayim ozaman anlarsin belki

Mesela bu agustos ayindan bir goruntu? Simdi bu azalan mi artan mi? Nasil anlayacagiz?

Eklentiler

• $1405519905200.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 80
Slm canım linki açtım o minik takvimler görünüyor, nasıl okunuyor,alt alta bir sürü takvim var?

zaten takvimin üstüne tıklayınca büyüteç büyütüyor onları.. orda aylar alt alta verilmiş. sen hangi aydaysak ona in. sayfa büyük açılacağından sayfanın sağına kaydır çubuğu , sağda da şekillerin burçları yazıyor. sayfada büyüyen ay küçülen ay hepsi var. dediğim gibi sadece üzerine tıkla takvimin

Ya canim mesela senin verdigin tarihlerin ustunde yaziyor. Ben mobil giriyorum. Ay azalanmi artan mi onu nasil gorucemki? Sana ornek bi resim yollayayim ozaman anlarsin belki

Mesela bu agustos ayindan bir goruntu? Simdi bu azalan mi artan mi? Nasil anlayacagiz?

arkadaşım sen de benim gönderidğim linke girebilrsen oradan daha kolay anlayabilrsin.. üstlerde mesajım..

Ben acamadim o linki

Yine pek anlamadim. Dolunay yazan zamandami yapicaz ayda bir kere.

Son düzenleme:

sanırım link paylaşamıyorum. linki yok sayıyor. sayfa açılmıyor diyor tıklayınca buradan :/

Ben acamadim o linki

yaa sanırım burada link paylaşılamıyor. ondan eksik giriyor. bak naap; gogle a "yurdahal ay takvimi" yaz ilk çıkan sayfada bulabilrsin.

Yine pek anlamadim. Dolunay yazan zamandami yapicaz ayda bir kere.

en anlaşılır olan siteyi verdim size kızlar. evet tüm ayları verenler de var ama benim verdiğim sizin için en anlaşılır olanı. benim verdiğim sitede resmin üzerine gelince ayın artan veya azalan olduğu yazıyor. günlük ayın özelliklerini görebiliyorsunuz. sayfanın sol tarafında biyodinamik takvim, ay takvimi sağlık ve güzellik yazan linke tıklayınca o ayın tüm günlerini tek sayfada veriyor. aklınız karışmasın diğer siteleri anlamanız zor olur diye bu siteyi verdim size bu arada klavyeyi temizleyeyim derken bozdum o yüzden bu mesajı 1 saattir yazmaya çalışıyorum yoruldum fazla uzatmayacağım

Ben bir şeyi merak ediyorum. Bu ay 12 Temmuz'da ay dolunaydı. Bugün 19 Temmuz ve tam dolunay değil. Peki neden bugün de dolunay tarihi olarak kabul ediliyor ?

12 temmuzda tam adet oncesi epilasyon yapmistim. Bir hafta oldu ve hakikaten hizlica cikti tuyler. Denkte gelmiyor dolunayla yahu nasil olcak :))

Ben bir şeyi merak ediyorum. Bu ay 12 Temmuz'da ay dolunaydı. Bugün 19 Temmuz ve tam dolunay değil. Peki neden bugün de dolunay tarihi olarak kabul ediliyor ?

Evet bende takildim o konuya. Vardir bir aciklamasi heralde

Tam dolunayda değilde, küçülmeye başladığı fazda alıyoruz diye biliyorum.

arkadaşlar ayperisinin klavyesi bozulmuş ya belki cevap veremeyebilir. o gelene kadar, ben yardımcı olmaya çalışayım. önemli olan dolunayda tüyleri almak değilmiş zaten, dolunay ve sonrasında küçülen ayda ayın bazı burçlarda olmasıymış. mesela ay boğa burcu, oğlak burcuna falan girince epilasyon yapabiliyormuşuz. bir diğeri de başak burcuydu sanırım.. bu konunun ilk sayfasına tıklarsanız detaylıca anlatmış arkadaşımız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…