tam tarihte yapmışsın ama adetine en az 3 gün olması lazım ağda yapabilmek için, seninki ertesi gün olmuş. o yüzden kötü etkilenir tüylerin, çünkü adetliyken hormonlar tavan yapar ve tüylerin hızlı ve sert çıkaryani faydasından çok zararı olacaktır bi dahakine dikkat et. zamanın nasıl hesaplandığı tarihlerin aşağısına in hepsi yazar teker teker ben zaten her ay yeniliyorum tarihleri evlenince aksayabilir belki. o yüzden hesaplama yöntemini yazdım siz kolayca hesaplayın diye
21 i akşam 19.35 e kadar zamanın var. bu saatten önce biterse 19.35 e kadar ağdanı yapabilirsin bacım
saat farkına gelince : burda 14.00 da başlayacak diyorsa orda saat farkı 1 saat ise 15.00 da başlayacaktır
Tuuhh kotu oldu desene. Neyse ogreneyimde artik dikkat ederim. Ben simdi ilk sayfayi okudum ve takvim hesaplamaya baktim. Ilk sorum apoje ve perije ne :) ?
Digeride sari renkle isaretlenmis gunler ne oluyor? Birde mesela hangi gun ne yapilsa daha iyi diye belirtmis.onlara uysak olur mu? Ben agustos ayinada baktimda biraz.
Canım senin verdigin bi sitede hani ay tarihleri için orda 16 temmuzda cilt bakimi ve epilasyon yapmaniz uygun diodu am,a sen 16 temmuzda yapılabilir dememissin acaba seninkiler daha mi etkili
bacım bir üst mesajda yazdımo siteyi sadece tarihleri hesaplayın diye verdim. orada yazan uygulamaları uygulamayın, epilasyon dışı tarihlerde de epilasyon yapın diyor. etkisiz tarihlerde yapmanız olumlu olmaz. siz sadece saatlere bakın
canım; arkadaşın karıştırmış olması normal, çünkü verdiğin linki açınca günlük takvim çıkıyor. aylık olarak görünmüyor.. bir de benim keşfettiğim bir link var ay takvimi için. tüm yılı görebiliyorsun, ve senin verdiğin tarihlerle birebir uyumlu.. çok da net görünüyor. izninle paylaşmak istiyorum. ben o takvimi kullanıyorum.linki açınca takvim minicik görünüyor. üzerine bir kez tıklayınca büyüyor.
umarım faydası olur
apoje ve perije ne kız anlamadım orda öyle birşey yazmıyor :44: o siteyi sadece tarihleri hesaplayın diye verdim. orada yazan uygulamaları uygulamayın, epilasyon dışı tarihlerde de epilasyon yapın diyor. etkisiz tarihlerde yapmanız olumlu olmaz. siz sadece saatlere bakın
Slm canım linki açtım o minik takvimler görünüyor, nasıl okunuyor,alt alta bir sürü takvim var?
Ya canim mesela senin verdigin tarihlerin ustunde yaziyor. Ben mobil giriyorum. Ay azalanmi artan mi onu nasil gorucemki? Sana ornek bi resim yollayayim ozaman anlarsin belki
Mesela bu agustos ayindan bir goruntu? Simdi bu azalan mi artan mi? Nasil anlayacagiz?
zaten takvimin üstüne tıklayınca büyüteç büyütüyor onları.. orda aylar alt alta verilmiş. sen hangi aydaysak ona in. sayfa büyük açılacağından sayfanın sağına kaydır çubuğu , sağda da şekillerin burçları yazıyor. sayfada büyüyen ay küçülen ay hepsi var. dediğim gibi sadece üzerine tıkla takvimin
arkadaşım sen de benim gönderidğim linke girebilrsen oradan daha kolay anlayabilrsin.. üstlerde mesajım..
Ben acamadim o linki
canım; arkadaşın karıştırmış olması normal, çünkü verdiğin linki açınca günlük takvim çıkıyor. aylık olarak görünmüyor.. bir de benim keşfettiğim bir link var ay takvimi için. tüm yılı görebiliyorsun, ve senin verdiğin tarihlerle birebir uyumlu.. çok da net görünüyor. izninle paylaşmak istiyorum. ben o takvimi kullanıyorum.linki açınca takvim minicik görünüyor. üzerine bir kez tıklayınca büyüyor.
umarım faydası olur
sanırım link paylaşamıyorum. linki yok sayıyor. sayfa açılmıyor diyor tıklayınca buradan :/
Slm canım linki açtım o minik takvimler görünüyor, nasıl okunuyor,alt alta bir sürü takvim var?
Ya canim mesela senin verdigin tarihlerin ustunde yaziyor. Ben mobil giriyorum. Ay azalanmi artan mi onu nasil gorucemki? Sana ornek bi resim yollayayim ozaman anlarsin belki
Mesela bu agustos ayindan bir goruntu? Simdi bu azalan mi artan mi? Nasil anlayacagiz?
zaten takvimin üstüne tıklayınca büyüteç büyütüyor onları.. orda aylar alt alta verilmiş. sen hangi aydaysak ona in. sayfa büyük açılacağından sayfanın sağına kaydır çubuğu , sağda da şekillerin burçları yazıyor. sayfada büyüyen ay küçülen ay hepsi var. dediğim gibi sadece üzerine tıkla takvimin
arkadaşım sen de benim gönderidğim linke girebilrsen oradan daha kolay anlayabilrsin.. üstlerde mesajım..
Ben acamadim o linki
yaa sanırım burada link paylaşılamıyor. ondan eksik giriyor. bak naap; gogle a "yurdahal ay takvimi" yaz ilk çıkan sayfada bulabilrsin.
Yine pek anlamadim. Dolunay yazan zamandami yapicaz ayda bir kere.
Ben bir şeyi merak ediyorum. Bu ay 12 Temmuz'da ay dolunaydı. Bugün 19 Temmuz ve tam dolunay değil. Peki neden bugün de dolunay tarihi olarak kabul ediliyor ?
Ben bir şeyi merak ediyorum. Bu ay 12 Temmuz'da ay dolunaydı. Bugün 19 Temmuz ve tam dolunay değil. Peki neden bugün de dolunay tarihi olarak kabul ediliyor ?
Evet bende takildim o konuya. Vardir bir aciklamasi heralde
Tam dolunayda değilde, küçülmeye başladığı fazda alıyoruz diye biliyorum.