Dolunay epilasyonu

ay perisi benim doğum yaklaştığı için inş hamilelikte son kez ağdaya gitcem. keşke dün gitseydim kuaföre, erteledim bugün gidecektim ama kuaförüm kapalıymış bugün :KK50: yarın için randevu aldım artık mecburen. o zaman nötr etkisi mi olur tüylere. inş öyledir sert çıkmasında:18:

merhaba

bende ilk defa uyguluyorum bu akşam gidicem kısmetse
gerçi 3 yıldır ağda yaptırıyorum azaldı ama biter inşallah
hiç olmazsa bikini bölgesi bitse diğerlerini o kdar düşünmücem:44:

ay perisi benim doğum yaklaştığı için inş hamilelikte son kez ağdaya gitcem. keşke dün gitseydim kuaföre, erteledim bugün gidecektim ama kuaförüm kapalıymış bugün :KK50: yarın için randevu aldım artık mecburen. o zaman nötr etkisi mi olur tüylere. inş öyledir sert çıkmasında:18:

bacım 28 ine kadar zaman var zaten niye üzülüyon :KK19: ay sabah bitiyormuş tüh neyse nötr olur en azından ama yarın 21.40 ta yeniay olacak yeniay'dan önce al yoksa kötü etkiler :KK54:

Son düzenleme:
Ya iyi günler çok başarılı bir yazı olmuş teşekkürler de ben anlamadım bu konu hala devam ediyor mu ve ediyorsa da haziran ayındaki dönemler ne zaman?? Lütfen yardımcı olabililir misiniz..:KK5:

Selamlar lazer icinde uygulanabilir mi tarihler onada arti etkisi olurmu. Bide haziran ayininki ne zaman baslio. Her ay takip ediyorum ve cevremdekilere anlatıyorum cok tesekkurler :)

Selamlar lazer icinde uygulanabilir mi tarihler onada arti etkisi olurmu. Bide haziran ayininki ne zaman baslio. Her ay takip ediyorum ve cevremdekilere anlatıyorum cok tesekkurler :)

2 günde 1 net başında olduğum için tarihleri güncellememde bazen sıkıntı oluyor ama gecikme 2 günü geçmiyor. birazdan düzenlerim bacım :KK19: bu uygulama köke etki eden tüm yöntemlerde geçerlidir :KK8:

Ay perisi konu için teşekkürler. Ben yüz için epilasyon yaptırıyorum. Haziranın 7si 14.30 olumsuz etkileyecek bir gün mu öğrenmek istiyorum. Teşekkürler

Ay perisi konu için teşekkürler. Ben yüz için epilasyon yaptırıyorum. Haziranın 7si 14.30 olumsuz etkileyecek bir gün mu öğrenmek istiyorum. Teşekkürler

evet canım olumsuz etkiler çünkü o tarih büyüyen faz tarihi. yani tüyler büyüme yönünde etkilenir :KK31: Tarihleri yeniledim bak istersen

haziran ayını yayınlayacak mısınız?

nasıl hesaplanıyor canım merak ediyorum......

bacılarım bu aralar düğün telaşı ve alışverişi yapıyorum. ve bildiğiniz gibi aynı zamanda çalışıyorum. o yüzden gecikme oluyor. Ben bensiz kaldığınızda tarihleri kendiniz çıkarabilesiniz diye bu konunun ilk sayfasında hesaplama yöntemini yazdım. Yani ben olmadığım zaman kendiniz bulmaya çalışın tarihleri, gördüğünüz gibi gecikme yaşanabiliyor :KK54:

7 haziranda akraba dugunu varrr bacaklarimdaki tuyleri aldirmasammi acaba mayis ayi adet gunume denk geldi napsam ay pericim 0.o aldirsam cok cikar mi tuylerim

X