• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim yumusacik oldu dogru, benim saclarim kuru o yuzden ilk iki hafta hergun kuralina uyamiycam, haftada 2 seklinde devam. Cunku 1 gunde de yag bakimi yapmak zorundayim. Doktor bana haftada en fazla 3 kere yika Dedi. Gelismeleri paylasirim.

sagol cicim. Senin saçlara ulasmak ne mumkun, maasallah rapunzelimize. Bana soyle omuzlarima degse yeter.

aaa bi ara peri bi link vermisti, nisan resmini gormustuk. Walla gercekten maasallahi var. Hem uzun, hem de gur.

Kizlar farkli pc den girdim, begen yapamadim yorumlariniza :((

ben kaçırmışım onu bananek bananek :63:
hem sen gördüğüne göre daha önce paylaşmış yani bize nette paylaşmıyorum filan diyo :22:
alındım :5:

Merhaba
ocak tarihlerini verebilir misiniz? İgneli epilasyon randevusu alacagim da, istedigim tarihe alabilmem icin 1 ay onceden yer kapmam lazim :)

ben kaçırmışım onu bananek bananek :63:
hem sen gördüğüne göre daha önce paylaşmış yani bize nette paylaşmıyorum filan diyo :22:
alındım :5:

bacım paylaşmıyorum, benim küçük kardeş facede kapak fotoğrafı yapmıştı, sil dedim silmedi inat etti. o silene kadar link vermiştim sadece :54:

kızlar bir önerim olacak. belirli zamanlarda hep beraber kürler yapacağız, bedenimiz için oldukça şifalı olacak İnşallah. isteyen eşine kardeşine artık kimi isterse ona da yaptırabilirse yaptırsın. önemli olan her küre katılabilmek. perşembe sabahı Rabbimin izniyle ilk kürü ve gerekli bilgileri vereceğim takipte kalın. bu arada PERŞEMBE GÜNÜ BENİ YOĞURDUMA VERECEKLEEEEEEEEEEEEEEER :52:

kızlar bir önerim olacak. belirli zamanlarda hep beraber kürler yapacağız, bedenimiz için oldukça şifalı olacak İnşallah. isteyen eşine kardeşine artık kimi isterse ona da yaptırabilirse yaptırsın. önemli olan her küre katılabilmek. perşembe sabahı Rabbimin izniyle ilk kürü ve gerekli bilgileri vereceğim takipte kalın. bu arada PERŞEMBE GÜNÜ BENİ YOĞURDUMA VERECEKLEEEEEEEEEEEEEEER :52:

oo süpperrr allah hayırlı uğurlu etsin..tamamına erdirsin :)))

çok sevindim pericik. bize de hayırlı olsun demek düşer. allah tamamına erdirsin inşallaaahh. bu arada sana bi sorum olacak. ben saçlarımı kestirmek istiyorum epeydir. ama hep olmayacak güne geldi tarihler. bu ayda böyle olursa diye soruyorum, saçımızı bu tarihler dışında hangi döneme getirirsek küsmez acep?

çok sevindim pericik. bize de hayırlı olsun demek düşer. allah tamamına erdirsin inşallaaahh. bu arada sana bi sorum olacak. ben saçlarımı kestirmek istiyorum epeydir. ama hep olmayacak güne geldi tarihler. bu ayda böyle olursa diye soruyorum, saçımızı bu tarihler dışında hangi döneme getirirsek küsmez acep?

Allah razı olsun canım :17:

saç büyüyen fazda küsmez bacım ama garanti de vermek istemiyorum ne olur ne olmaz, saç epilasyon gibi aciliyet taşıyan bir bakım türü değil bacım. sen uygun tarihleri bekle yinede. zaten ocak veya şubat gibi saç için en verimli günler geliyor. bu günler 6 aydır yoktu ve yine geri geldi. beklemeye devam et :29:

Allah razı olsun canım :17:

saç büyüyen fazda küsmez bacım ama garanti de vermek istemiyorum ne olur ne olmaz, saç epilasyon gibi aciliyet taşıyan bir bakım türü değil bacım. sen uygun tarihleri bekle yinede. zaten ocak veya şubat gibi saç için en verimli günler geliyor. bu günler 6 aydır yoktu ve yine geri geldi. beklemeye devam et :29:

teşekkür ederim cancağızım. bekleyim beklemesine de biliyorum yine günüme denk gelecek. ve ben yine kestiremeyeceğim. :( tarihleri paylaşınca göreceğiz artık.

saç büyüyen fazda küsmez bacım ama garanti de vermek istemiyorum ne olur ne olmaz, saç epilasyon gibi aciliyet taşıyan bir bakım türü değil bacım. sen uygun tarihleri bekle yinede. zaten ocak veya şubat gibi saç için en verimli günler geliyor. bu günler 6 aydır yoktu ve yine geri geldi. beklemeye devam et :29:[/QUOTE]
canım bugun sınemakı kuru yaptım acaba dogru bı tarıhmı?

aralık ayı saç kesme kürünü uyguladım. kendim kesiyorum zaten. o kadar kesmiş olmama rağmen arkadaşlar dün ya ne çabuk uzadı saçların. sanki hiç kesmemişsin gibi falan dediler. :nazar: bu arada saçlar baya uzun tabi benim... sanırım şu dolunay günleri işe yarayacak. ama epilasyonda pek bi fark göremedim ilk denememde. 31 aralık tarihini bekliyorum kısmetse. bakalım artık ;)

Back