Sinemaki mi daha çok uzatır turp mu :44:
2 sini de denedim bacım, turplu su kürü daha etkili oldu bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sinemaki mi daha çok uzatır turp mu :44:
2 sini de denedim bacım, turplu su kürü daha etkili oldu bende
söylemekle olmaz ki ama görsek bide keşke
Ay perisi bu tarihler sadece Türkiye icin mi gecerli yoksa diger ülkelerde yaşayanlarda bu tarihlere göre kesim vs. Yapabilirler mi?
albüm yapsan sadece arkadaşların görürdü canımhem arkadanda olabilir foto yüzünü göstermek zorunda değilsin kikapalı olduğum için net ortamında fotoğraf paylaşmıyorum canım :26: yoksa rapunzel yanımda halt etmiş desem yeridir o kadar da değil tabii ki
albüm yapsan sadece arkadaşların görürdü canımhem arkadanda olabilir foto yüzünü göstermek zorunda değilsin ki
gözümüz saç görsün
Adet dönemime denk geldi bu kez yaa pöööff
Yarın yapcaktım ne güzel 25'ine kadar biter inşallah
albüm yapsan sadece arkadaşların görürdü canımhem arkadanda olabilir foto yüzünü göstermek zorunda değilsin ki
gözümüz saç görsün
Bence de bence de bence de rapunzel hiç görmedim ki ben
hımm özel günümüze 2-3 gün varken de yapmak sakıncalıydı dimi bacım ya ben bekliyim o zaman yılbaşını
siz isteyin yeter bacım , en yakın zamanda çeker gösteririm
hadi inşallah canım, yumuşatıyormuş saçları çok güzel bakım yapıyormuş sonuç alır almaz hemen bildir sinemakinin ilk turu bitince turplu suya başlarım belki
hadi vatana millete hayırlı uğurlu olsun benim saçları geçer mi orasını bilmem , benim ki kalçalarda
söylemekle olmaz ki ama görsek bide keşke
sıcak sıcak ağdalarD hop hop hopp hadi bakaım kolay gelsin herkeseeeeeDD ilk kez burdan görüğüm limon suyu+ tuz uygulamaya başlıcam bakalım nolcakkD
Canim yumusacik oldu dogru, benim saclarim kuru o yuzden ilk iki hafta hergun kuralina uyamiycam, haftada 2 seklinde devam. Cunku 1 gunde de yag bakimi yapmak zorundayim. Doktor bana haftada en fazla 3 kere yika Dedi. Gelismeleri paylasirim.
sagol cicim. Senin saçlara ulasmak ne mumkun, maasallah rapunzelimize. Bana soyle omuzlarima degse yeter.
aaa bi ara peri bi link vermisti, nisan resmini gormustuk. Walla gercekten maasallahi var. Hem uzun, hem de gur.
Kizlar farkli pc den girdim, begen yapamadim yorumlariniza (
ben dün regl oldum ama üzülmüyorum yılbaşı var o zaman süper olucak tam bittiğinde alıcam ama annemin bacakları aldım demin missss misss oldu :) duştan çıksın da bioderini de sürelim :)
hoooof periii şimdi baktım da ben 22 arLık 19 da başlıyor diye hatırlıyordum erken almışım bişi olur mu gerçi çok bişi de yok annemde zaten üç tel de olsun yine de kadın yarın doktora gidecek diye kalp damara özellikle bugünü bekletmiştim çok üzüldüm