• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay perisi bu tarihler sadece Türkiye icin mi gecerli yoksa diger ülkelerde yaşayanlarda bu tarihlere göre kesim vs. Yapabilirler mi?

Adet dönemime denk geldi bu kez yaa pöööff :63:
Yarın yapcaktım ne güzel 25'ine kadar biter inşallah :59:

Ay perisi bu tarihler sadece Türkiye icin mi gecerli yoksa diger ülkelerde yaşayanlarda bu tarihlere göre kesim vs. Yapabilirler mi?

saatin türkiye saatine göre kaç saat geriyse burdaki tarihlere o kadar saat geri başlayacaksın, eğer ilerideyse bu saatlere göre o kadar ileride başlayacaksın :54:

hımm özel günümüze 2-3 gün varken de yapmak sakıncalıydı dimi bacım ya ben bekliyim o zaman yılbaşını:19:

ben dün regl oldum ama üzülmüyorum yılbaşı var o zaman süper olucak tam bittiğinde alıcam ama annemin bacakları aldım demin missss misss oldu :) duştan çıksın da bioderini de sürelim :)

hoooof periii şimdi baktım da ben 22 arLık 19 da başlıyor diye hatırlıyordum erken almışım bişi olur mu gerçi çok bişi de yok annemde zaten üç tel de olsun yine de kadın yarın doktora gidecek diye kalp damara özellikle bugünü bekletmiştim çok üzüldüm:5:

hadi inşallah canım, yumuşatıyormuş saçları çok güzel bakım yapıyormuş sonuç alır almaz hemen bildir sinemakinin ilk turu bitince turplu suya başlarım belki :9:

Canim yumusacik oldu dogru, benim saclarim kuru o yuzden ilk iki hafta hergun kuralina uyamiycam, haftada 2 seklinde devam. Cunku 1 gunde de yag bakimi yapmak zorundayim. Doktor bana haftada en fazla 3 kere yika Dedi. Gelismeleri paylasirim.

hadi vatana millete hayırlı uğurlu olsun :46: benim saçları geçer mi orasını bilmem , benim ki kalçalarda :21:

sagol cicim. Senin saçlara ulasmak ne mumkun, maasallah rapunzelimize. Bana soyle omuzlarima degse yeter.

söylemekle olmaz ki ama görsek bide keşke :21:

aaa bi ara peri bi link vermisti, nisan resmini gormustuk. Walla gercekten maasallahi var. Hem uzun, hem de gur.

Kizlar farkli pc den girdim, begen yapamadim yorumlariniza :((

sıcak sıcak ağdalar:DD hop hop hopp:D hadi bakaım kolay gelsin herkeseeeee:DDD ilk kez burdan görüğüm limon suyu+ tuz uygulamaya başlıcam bakalım nolcakk:DD

Canim yumusacik oldu dogru, benim saclarim kuru o yuzden ilk iki hafta hergun kuralina uyamiycam, haftada 2 seklinde devam. Cunku 1 gunde de yag bakimi yapmak zorundayim. Doktor bana haftada en fazla 3 kere yika Dedi. Gelismeleri paylasirim.

sagol cicim. Senin saçlara ulasmak ne mumkun, maasallah rapunzelimize. Bana soyle omuzlarima degse yeter.

aaa bi ara peri bi link vermisti, nisan resmini gormustuk. Walla gercekten maasallahi var. Hem uzun, hem de gur.

Kizlar farkli pc den girdim, begen yapamadim yorumlariniza :((

oh bacım şifa olsun ne güzel uzasın saçların da o kadar da kısa mı ya :5: bayanı bayan yapan saçlarıdır kısacık kısacık kestirmeyin, oreallerle amonyak içeren boyalarla mahvetmeyin saçınızı yeaaa :20: evet o resimdeki yine kısaydı, şimdi daha da uzun :24:

ben dün regl oldum ama üzülmüyorum yılbaşı var o zaman süper olucak tam bittiğinde alıcam ama annemin bacakları aldım demin missss misss oldu :) duştan çıksın da bioderini de sürelim :)

hoooof periii şimdi baktım da ben 22 arLık 19 da başlıyor diye hatırlıyordum erken almışım bişi olur mu gerçi çok bişi de yok annemde zaten üç tel de olsun yine de kadın yarın doktora gidecek diye kalp damara özellikle bugünü bekletmiştim çok üzüldüm:5:

üzülme bacım en azından küçülen fazda oldu :5:

Back