• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

teşekkürler .. peki karınca yumurtası kremimi alıcaz karınca yumurtası yağı mı ? Birde hangi marka almak gerek ve nerede satılır ? :26:

Canim aktarcilarda, lokman hekimde var ikisi de.... Zaten cok fazla cesit yok, taha iyi karinca yaginda... Karinca kremi de yesil bir kutu icinde satiliyor, gutto idi ismi, eczanelerdem bulabilirsin.... İki marka zaten gutto bulamazsan ( onu kaldirdilar galiba) lokman hekimden al...

Amin bacım amiiiin :17: dün neler oldu ?

ailesi geldi, yoğurdum annem ve babamın elini öptü içeri girer girmez, sonra içeri geçtiler başını öne eğmiş masum kediler gibi saatlerce oturdu :9: hiç başını kaldırmadı, edepten saygıdan sağolsun :17: sonra ben içeri girdim herkese hoşgeldin dedim , babasının elini öpmeye çalıştım elini vermedi abdestliydi galiba diye düşündüm, sonra gittim annesini elini öptüm. gelinim sen misin dedi, gülümsedim evet dedim :69: sonra çay götürdüm ve heyecandan çay alanlara şeker tutmayı unuttum hemde hepsine :43: mutfağa giderken ayağım sehpaya takıldı düşecektim :14: yoğurduma çayı en son götürdüm çünkü tepside yer kalmamıştı, gidip onun bardağını tepsiye koydum, çay sonradan geldiği için herkes çaya tuz kattığımı sanmış, yoğurdum da tedirgin olmuş halbuki hiç aklıma gelmedi ve o çaya değil kahveye konur benim bildiğim :9: neyse konuştular, kayınbabam dedi ki nerde benim gelin kız hiç görmedim :53: halbuki ilk yanına gittiğimde beni tanımamış :1: sonra da müsaade isteyip gittiler. babam ve abilerim bu evliliğe karşı, bende bu sabah 8 de uyandım babamla konuştum ben istiyorum diye ağladım :43: tamam dedi babam , araştıracağım dedi. haftaya istemeye gelebilirler :38::48: herşey tamam iyi güzelde ben çok rezil oldum ya, çay tuttum beklemedim şeker alsınlar diye :14:

çok sevindim canım senin adına ne güzel günler içerisindesin :16: haftaya geldiklerinde de kazasız atlatırsın inşallah :nazar: sakarlıklar birer anı çok değerliler unutma sakın :27:

melekimsi resmine bayıldım, ne şirin bi kedicik.

demi demi çok tatlı ben de bayıldım yaa , zaten kedileri çok severim :16:

bende hala heyecan var ama , istemeye geldiklerinde yine bişeyleri unutacağım kesin :9:

o anları böyle güzel heyecanlı unutulmaz kılan şeyler de bu sakarlıklar değil mi zaten :9: bakalım eş adayın ne durumda olacak :31:

Canim aktarcilarda, lokman hekimde var ikisi de.... Zaten cok fazla cesit yok, taha iyi karinca yaginda... Karinca kremi de yesil bir kutu icinde satiliyor, gutto idi ismi, eczanelerdem bulabilirsin.... İki marka zaten gutto bulamazsan ( onu kaldirdilar galiba) lokman hekimden al...

tekrar teşekkür ederim.. yağı mı kremi mi daha faydalı olur peki ?

Duzenli kullanirsan ikisi de etkili canim, onemli olan duzenli kullanmak...

ben şöyle yapmayı düşünüyorum. mesela dolunay takvimine uygun tarihlerde tüylerimi kökünden alıcam aldığım günde bu yağdan sürücem. ayda iki kez tarih var ve ayda iki kez yapmayı düşünüyorum.. ama bu yağ nasıl kullanılır ? mesela aldıktan sonra bikez mi sürüp bırakıcam yoksa aldıktan bikaç gün sonrada mı sürücem nasıl kullanıcam :26:

ben şöyle yapmayı düşünüyorum. mesela dolunay takvimine uygun tarihlerde tüylerimi kökünden alıcam aldığım günde bu yağdan sürücem. ayda iki kez tarih var ve ayda iki kez yapmayı düşünüyorum.. ama bu yağ nasıl kullanılır ? mesela aldıktan sonra bikez mi sürüp bırakıcam yoksa aldıktan bikaç gün sonrada mı sürücem nasıl kullanıcam :26:

Canim sir agda kullanirsan agdayi yaptiktan 6 saat sonra sur kremi yada yagi. 3 gun boyunca sur sabah aksam.? Bu kadar..

Canim sir agda kullanirsan agdayi yaptiktan 6 saat sonra sur kremi yada yagi. 3 gun boyunca sur sabah aksam.? Bu kadar..

Ağda kullanmıyorum. Kol altı ve genital bölgeyi elimle alıyorum kökünden , bacaklarımı da epilatörle.. O zaman 6 saat beklememe gerek yok sanırım.. 3gün boyunca sabah akşam süreceğim.. Çok teşekkürler tekrardan yardım ettiniz :16:

perican, soslu sarma, afillikiz cancaazlarım bugün turplu su kürüne başladım :12: uzun uzun saçlarımı savururum artık yaza.

perican, soslu sarma, afillikiz cancaazlarım bugün turplu su kürüne başladım :12: uzun uzun saçlarımı savururum artık yaza.

hadi inşallah canım, yumuşatıyormuş saçları çok güzel bakım yapıyormuş sonuç alır almaz hemen bildir sinemakinin ilk turu bitince turplu suya başlarım belki :9:

Back