- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
Amin bacım amiiiin dün neler oldu ?
ailesi geldi, yoğurdum annem ve babamın elini öptü içeri girer girmez, sonra içeri geçtiler başını öne eğmiş masum kediler gibi saatlerce oturdu hiç başını kaldırmadı, edepten saygıdan sağolsun sonra ben içeri girdim herkese hoşgeldin dedim , babasının elini öpmeye çalıştım elini vermedi abdestliydi galiba diye düşündüm, sonra gittim annesini elini öptüm. gelinim sen misin dedi, gülümsedim evet dedim sonra çay götürdüm ve heyecandan çay alanlara şeker tutmayı unuttum hemde hepsine mutfağa giderken ayağım sehpaya takıldı düşecektim yoğurduma çayı en son götürdüm çünkü tepside yer kalmamıştı, gidip onun bardağını tepsiye koydum, çay sonradan geldiği için herkes çaya tuz kattığımı sanmış, yoğurdum da tedirgin olmuş halbuki hiç aklıma gelmedi ve o çaya değil kahveye konur benim bildiğim neyse konuştular, kayınbabam dedi ki nerde benim gelin kız hiç görmedim halbuki ilk yanına gittiğimde beni tanımamış sonra da müsaade isteyip gittiler. babam ve abilerim bu evliliğe karşı, bende bu sabah 8 de uyandım babamla konuştum ben istiyorum diye ağladım tamam dedi babam , araştıracağım dedi. haftaya istemeye gelebilirler herşey tamam iyi güzelde ben çok rezil oldum ya, çay tuttum beklemedim şeker alsınlar diye
Ay ara ara takip ediyorum burayı, öncesine pek denk gelmedim ama bu haber beni çok sevindirdi. Bunlar çok tatlı telaşlar bugünleri hep gülerek hatırlayacaksınız..Her seferinde bize şeker vermedin diye takılacaklar sana, çok güzell yaa
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin, gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin inşallah.