Kiz ne kullaniyorum Haftada bire dusurdum elma sirkesini, 3 gundur de kukurtlu sabun baska bisi kullandigim yokCok kurudugumda da o da agiz cevrem, bepanten, Yuz kremim bile yok

ben sabuna karşıyım hala :113:

Ben sadece sivilceli bolgeme yani t bolgeme kullaniyorum Sos

Son düzenleme:

aferin Pelucan

ama sivilcelerime bi care istiyorummm Sos sen ne kullaniyorsun nemlendirici olarak?

canım sivilcenin çaresi yok maalesef. nemlendirici kullanmıyorum normalde cildim çok yağlı benim. ama çok iyi dedikleri bir nemlendiriciye dünya para verdim, mutsuzum :113: bitsin diye kullanıyorum ama daha almam.

canım sivilcenin çaresi yok maalesef. nemlendirici kullanmıyorum normalde cildim çok yağlı benim. ama çok iyi dedikleri bir nemlendiriciye dünya para verdim, mutsuzum :113: bitsin diye kullanıyorum ama daha almam.

Yememe icmeme de dikkat ediyorum, en azindan 3 aydir ne cips ne burger, evde patlattiigim misir da iki damla yag ile
Offfffffff, su Rossmanni iyice bi arastiriyorum olmadi oranin urunlerinden denicem ufak ufak... Is basvurusunda da bulundum ilan vermisler, belki alirlar

valla cildin yağlıysa istediğin kadar yemenden kıs, hiçbir şey olmaz
canım senin şu okul işi ne oldu görüşmeye gittiğin? haber gelmedi mi olumlu ya da olumsuz?

valla cildin yağlıysa istediğin kadar yemenden kıs, hiçbir şey olmaz
canım senin şu okul işi ne oldu görüşmeye gittiğin? haber gelmedi mi olumlu ya da olumsuz?

pifff aslinda cildim cok guzeldi bebek poposu gibiydi ta ki su tez savunma olayima kadar...
turemeye basladilar resmen simdi de sikinti stresten bitmek bilmiyorlar sanirim karma cilt benimki, ama alnim asiri yagli oldu son birkac ayda

yok canim haber falan, 3 ozel ders ogrencisiyle yola devam
Bugun de kpss icin program hazirladim kendime bir haftalik, aksama Guray'la basliyoruz calismaya
Istersen sana da gonderiyim:)

çok iyi olur canım benim mailim sende var de mi? yoksa da yazayım özelden.
ben atama sonuçları açıklanınca çalışmaya başlayacağım. maazallah atanırım da boşa çalışmış olurum

erkek arkadaşın ne yapıyor canım çalışıyor mu?

Canim yok mailin bende
Dimi aman calisma
Canim makina muhendisi su an calisiyor, ama memnun degil hem calisma saatleri hem maas, o da devlet istiyor o yuzden

az kaldı adetimde geçti ohhhhhh
bi güzel temizlenelim..
ben gecen ay tamda ertesi gün epilasyon yapmışım çok üzüldüm bu ay inşallah şaşırtmıyacam günleri

canım yaa yeni okudum iyisindir inşallah, çok geçmiş olsun. ismin değişmiş oohh miss, olsa da yesek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…