- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
valla eve gidip içecem, yoksa pazar günü buluşunca bakar ki öksürüyorum, bu sefer tamamıyla bıraktırır içirmez te allaaaam yaa
sen haftada 2 yap ben 1 yapayım , güzelleşelim derken (gerçi zaten güzeliz) bi denge bozukluğu olmasın aman
yüz temizleme fırçasını 2,5 - 3 liraya bi büyük marketten almıştım, kozmetik mazlemeleri satan yerlerde de olur herhalde bilmiyorum , ama büyük avmlerde gratis vs belli yerlerde de görmüştüm bi ara :44: kirli bir bardağa dteterjan döküpte elinle ovaladığını düşün bir de bulaşık süngeri ile yıkadığını düşün.. süngerli kiri yağı çıkarır, ama diğeri öyle temiz yapmaz.. fırçayı da öyle düşün, hem masajda yapmış oluyor yüzüne kan geliyor can geliyorahanda resmi
ben yüze sabun taraftarı değilim çünkü cildin ph dengesini bozuyor gereğinden fazla kurutuyor
canım bu fırçalar da yüzün hassassa zarar verebilir kuzenimin tahriş olmuştu. bilgin olsun
Ben de sen firca diyince netten baktim, bular lavabo ovma fircasi gibi sert geldi ondan sorayim acaba senin dediklerin daha mi hassastir diye dusunmustum..
Bi de ben sivilceli yuzde sivilce yayilimi artar mi diye de tereddut etmiyor degilim:26:
yok canım öyle değil sandığın gibi. ben de kullandım bir ara. sonra üşendim
Simdi alayim mi almiyim miHaftada bir kullansam sikinti olmaz herhalde? Haftada 1 peeling surdugumde onunla ovsam nasil olur ki
peelingle daha tahriş olmaz mı? bilemedim şimdi :26:
ben yüze sabun taraftarı değilim çünkü cildin ph dengesini bozuyor gereğinden fazla kurutuyor
canım bu fırçalar da yüzün hassassa zarar verebilir kuzenimin tahriş olmuştu. bilgin olsun
merhaba kızlar nasıl gidiyor...
dolunay epilasyonu ile büyük ölçüde tüylerinden arınan var mı
ben düzenli uyamıyorum tarihlere adet düzensizliğim olduğu için...
sizlerin yorumunu önemsiyorum...
Zaten peelingin amaci usteki olu deriden bir nebze de olsa kurtulmak degil mi:26: Ben de ordan yola cikarak ikisini yakistirdim:26:
Canim ben bundan sanirim 3-4 ay kadar once cilt bakimina gitmistim, orada uzman onermisti kukurtlu sabunu sivilceler icin..
Cildime buhari verdi, siyah nokta sivilce ne varsa temizledikten sonra acilmis olan gozeneklere peeling yapti, peelingi biraz sertce
http://2.bp.blogspot.com/-0T5p861FqCU/TzVsBP68WsI/AAAAAAAACDA/CNPJwdoRcoQ/s1600/012.JPG sunun gibi bisiyle masaj yaparak cikardi, temizledi... aslinda o yuzden de oyle dusundum:26:
yok kız çok yumuşak uçları , sabun değince de pamuk gibi oluyor. belki kuzenin sert başka bir fırça almıştır :44:
Zaten peelingin amaci usteki olu deriden bir nebze de olsa kurtulmak degil mi:26: Ben de ordan yola cikarak ikisini yakistirdim:26:
Canim ben bundan sanirim 3-4 ay kadar once cilt bakimina gitmistim, orada uzman onermisti kukurtlu sabunu sivilceler icin..
Cildime buhari verdi, siyah nokta sivilce ne varsa temizledikten sonra acilmis olan gozeneklere peeling yapti, peelingi biraz sertce
http://2.bp.blogspot.com/-0T5p861FqCU/TzVsBP68WsI/AAAAAAAACDA/CNPJwdoRcoQ/s1600/012.JPG sunun gibi bisiyle masaj yaparak cikardi, temizledi... aslinda o yuzden de oyle dusundum:26:
aaay bilemedim
o fırçayı biliyorum canım ben. ama derisi çok hassastı onun o yüzden öyle olmuştu
canlarım uçları istediği kadar yumuşak olsun uçları kesik olduğu için yüzü çiziyor siz hissetmiyorsunuz ama yerleşen çizikler oluşturabiliyor yüzde
peelingler o kadar zararlı değil çünkü granül şeklinde olduğundan yüzü çizmiyor sadece sürtünmeyi artırıyor
ben cildiyeye gittim yüüzmdeki sivilceler hiç geçmiyor diye ne kullanıyorsun dedi saydım kükürtlü sabun bazen kara üzüm çekirdeği sabunu ev fırça
sakın sakın sakın dedi onlar çok zararlı cilde onları ayda 1 kullansan bile fazla, 2 ayda bir ciddi derinlemesine temizlerken yap dedi yeterliymiş ben de öyle yapıyorum
sabunu kullanabilirsin çeşitli kimyasallar içeren temzileyicilerden iyidir demişti
canim simdi sen fircaya hayir, kukurtlu sabuna evet mi diyorsun:26:
öyle diyorum canım yani cildin de hassasiyet yoksa sabun en iyisi bence cildiye de öyle demişti kullanabilirsin demişti
fırça yerine şu bir aralar loreal veriyordu temizleme pedi diye geçiyor sanırım gratiste görmüştüm Eki Görüntüle 860088
bunlar cildini çizmez hasar vermez hem de temizler mis gibi
canım aktif sivilcen olduğunda(iltihaplı) fırçada pedde kullanma.
Yok canim cildim hassas degil cok sukur, ama alnim sivilce dolu, elma sirkesi sagolsun azalmaya basladilar ama
Bu pedi begendim, aliyim bari
canım aktif sivilcen olduğunda(iltihaplı) fırçada pedde kullanma.
fırçadan uzak dur aman afillinin dediği gibi cildi çiziyor.
ped alacaksanda bence bu resimdekini al hem peeling çok güzel granüller küçücük günlük kullanım için üretilmiş zaten hafif bi peeling yani hemde pedden almış olursun. kokusu ayrı muhteşem buram buram şeftali kokuyorfiyatı 10tl civarında
ben haftada bir duşta kullanıyorum bunu nazikçe gezdiriyorum yüzümde pedle beraber yumoş yumoş oluyorum
resmi koymayı unutmuşum
http://1.bp.blogspot.com/-ZW7R5jEyf...view_loreal+perfect+clean+peeling+%283%29.JPG
afillicim sende lorealin vardı yazmışsın yukarda bende kullanıyorum diye örnek verdim herkesin kendi özgür seçimi tabi kullanıp kullanmamak
Pericim reglken saç kesimi hiç mi olmaz acaba ilk mesajda yapmayın demişsin ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?