• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SELAM..evet gecem gündüzüm bebek oldu ALLAHIN izniyle..cok sükür ALLAHA ...:) :) cok güzel bir duygu..ALLAH herkese en güzel sekilde nasip etsin insallah :)

Tesekür ediyorum güzel dularin dileklerin icin..:) :) ALLAH ´a güzel bir kul ve bizede hayirli bir evlat olur insallah...cümlemizle..:)

:16: Aaaaaaaaaaaaaaaah ah :31:

yok bacım geceleri uyuyamıyorum öksürükten :14: bide doktor astım hastalarının kullandığı o spreyden verdi, ondan mı bilmiyorum ama dilim kapkara :5:

Pericik ondandir, ben de kucuklugumde 4 kez akciger ameliyati gecirdigim icin bilirim o spreyleri senelerce kullandim yapar malesef:5:
Sigaraya devam mi bu kadar hastaliga peris hiii :14: Bir de kullandigin antibiyotik varsa o da yapmistir hassasiyetin fazla cunku bu donemde...

Pericik ondandir, ben de kucuklugumde 4 kez akciger ameliyati gecirdigim icin bilirim o spreyleri senelerce kullandim yapar malesef:5:
Sigaraya devam mi bu kadar hastaliga peris hiii :14: Bir de kullandigin antibiyotik varsa o da yapmistir hassasiyetin fazla cunku bu donemde...

ağzım apacı ya ne zaman biter bu sprey :43: bi öksürük hapı yazmış, bi o spreyden yazmış bi de bronşit için hap yazmış :43:

ağzım apacı ya ne zaman biter bu sprey :43: bi öksürük hapı yazmış, bi o spreyden yazmış bi de bronşit için hap yazmış :43:

gunde kac kez kullaniyorsun? bir de spreyin fislama debisine de bagli:9:

Oksuruk icin antibiyotik yazmaz, ama bronsit icin olabilir... o zaman cidden spreyden bir de direncin dusuk iyice kotu olmussun sennn:25:

Pericik bu halde hala sigara iciyorum deme sakin????? Cevap bile vermemissin vallahi kizarim iciyorsan, eger iciyorsan da bosuna kullanma o ilaclari cok ciddiyim...

Ben yaklasik 8 sene hastanelerde surundum, azicik bana itimadin varsa icme sunu :38:

gunde kac kez kullaniyorsun? bir de spreyin fislama debisine de bagli:9:

Oksuruk icin antibiyotik yazmaz, ama bronsit icin olabilir... o zaman cidden spreyden bir de direncin dusuk iyice kotu olmussun sennn:25:

Pericik bu halde hala sigara iciyorum deme sakin????? Cevap bile vermemissin vallahi kizarim iciyorsan, eger iciyorsan da bosuna kullanma o ilaclari cok ciddiyim...

Ben yaklasik 8 sene hastanelerde surundum, azicik bana itimadin varsa icme sunu :38:

günde 2 kez yazıyor. evet kötüyüm geceleri uyuyamıyorum ki :84:

sigarayı azalttım valla bak :30:

yok bacım geceleri uyuyamıyorum öksürükten :14: bide doktor astım hastalarının kullandığı o sprey gibi bişey verdi, ondan mı bilmiyorum ama dilim kapkara :5:

ya o öksürük geldi mi gitmiyor. benim hep öyle oluyor. gripken başlıyor öksürük, grip bitiyor üstünden ay geçiyor öksürük devam.
n' apacan çekeceeen mecbuuuurrr :9:

maalesef canım, geceleri öksürükten uyuyamıyorum. bayılıp kusacak kadar çok öksürüyorum :14: ilaçlar ne kadar da olsa bünyeye zarar veriyor diye ilaç içmedim ama yeni 1 kaşık şurup içtim :26: zorda kalmadıkça ilaç kullanmıyorum :20: sigaradan mı acaba diye de düşünmüyor değilim :26:

3-4-11-12-21-22 kasımda nem bakımı yap canım..

5-6-13-14-23-24 kasımda protein-vitamin bakımı yap canım..

9-10-18-19-28-29 kasımda yağ bakımı yap canım..

7-8-16-17-26-27 kasımda mineral bakımı yap canım..

sigaradan tabikide daha önce sigarayı bırak diyenlere ben bırakmam banane diyodun ilaç zararlı diye içmiyosun ya sigara hangisi daha zararlı :20:

agustoscuk agzımdan aldın lafı acaba ılac mı sıgara mı daha zararlı dıyecektım ki zaten akabınde yazılan bırakma yolundakı soylemlerı de gordum, bırak dıyemem ama bırakmak ıyıdır derim pericik :) sahı sıgara bırakma tesebbusunde en etkılı tarıhler ne zamandır bi de onu hesaplasan mı acaba?
bu arada ovuneyım sıgara ıcme ve paket alma deneyımlerıme ragmen sıgara ıcmedım hıc ıcemedım :))

:14::14::14: akut bronşit olmuşum :50:

coooooooook gecmıs olsun

Back