şu yazımı tekrar okuyunca sanki çok sert yazmışım gibi geldi eğer öyle ve seni kırdıysam kusura bakma peri ama sigaradan hiç hoşlanmıyorum

yok bacım ne yanlış anlayacam, doğruları söylüyorsun. ben size hiç kırılmam ki sizler benim iyi - kötü günümde destekçilerim oldunuz ve hala da oluyorsunuz Rabbim hepinizden razı olsun

selam kizlar...uzun süredir sesim solugum cikmiyor..ama bu dolunay durumunu biraktigim anlamina gelmesin..aksine dolunay hayatimin bir parcasi oldu artik ve beni cok rahatlatti...cok menunum ALLAH´in izniyle...bayagi rahatladim...cok fazla yazamiyorum ama bilmenizi istedim...bende cok ise yaradi..halen devam ediyorum..ve git gidede killar tüy ve tüylerde yok oluyor zamanla..dolunay konusunda emegi gecen herkese tesekür ediyorum...sesizce arar ara girip yine takip ediyorum zaman buldukca..selamlar herkse:) :)

Aleyküm selam canım, biz de bebişi buldu bizi unuttu diyorduk :26:

ah melek yaaa, içiyosun hala bak hasta olunca iyice çıkıyo ortaya zararları. yoğurdun ne diyor senin sigara içemene? tekrar geçmiş olsun canım. bari iyileşene kara içme.

tarihler için çok sağol beybim. not aldım.

Son düzenleme:

canım seni gördüğüme sevindim, doğum yapmışsındır büyük ihtimal. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olmasını nasip etsin.

Son düzenleme:
canım seni gördüğüme sevindim, doğum yapmışsındır büyük ihtimal. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olmasını nasip etsin.

Tesekür ediyorum güzel dularin dileklerin icin..:) :) ALLAH ´a güzel bir kul ve bizede hayirli bir evlat olur insallah...cümlemizle..:)

içme diyor ama pekte diretmiyor canım yoğurdum içemedim dün zaten :26: dur bakalım belki bugün biraz iyi olur, dün yoğurdum pekmezli karabiberli karışım içirtti :120: daha da kötü oldu boğazım yana yana

Ne kadar guzel bir konu bu! Tebrik ederim sizleri, severek inceleyecegim... Dolunay in etkilerini duymustum, mutlaka faydasini gorecegim guzel bilgilerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…