şu yazımı tekrar okuyunca sanki çok sert yazmışım gibi geldi eğer öyle ve seni kırdıysam kusura bakma peri ama sigaradan hiç hoşlanmıyorum
bırakayım diyorum, aslında çok kolay benim için. iradem kuvvetlidir. ama işte yaşananlardan dolayı içince az da olsa rahatlama hissi veriyor
Asil bu yasadiklarini sigara icmeden atlatabilirsen, irade budur derim
Hadi hadi birakirsin sen
az bişiy daha içeyim, yoğurdumun ailesi kışın olumlu bakarsa bu işe o zaman bırakırım
pericim bu mu irade :26:Kisa kadar elden giden sagligin ne olacak peki?
gülüp durmaBişey olmaz Allah'ın izniyle :26:
Kizicam ama bak iyiceIcmiceksin hemen birakicaksin
günde 5-6 çöp içiyordum, 4-5 gündür 1-2 çöp içiyorum onda da tat almıyorum zaten ne geliyosan üstüme
10 cop de icsen 50 cop de icsen ayni seyin laciverti hepsi
Onemli olan hic icmemek, gelirim ustuneInsan sevdigi kisinin iyiligini ister hih :95:
tat almıyosan bırakmanın tam zamanı işte :)
selam kizlar...uzun süredir sesim solugum cikmiyor..ama bu dolunay durumunu biraktigim anlamina gelmesin..aksine dolunay hayatimin bir parcasi oldu artik ve beni cok rahatlatti...cok menunum ALLAH´in izniyle...bayagi rahatladim...cok fazla yazamiyorum ama bilmenizi istedim...bende cok ise yaradi..halen devam ediyorum..ve git gidede killar tüy ve tüylerde yok oluyor zamanla..dolunay konusunda emegi gecen herkese tesekür ediyorum...sesizce arar ara girip yine takip ediyorum zaman buldukca..selamlar herkse:) :)
maalesef canım, geceleri öksürükten uyuyamıyorum. bayılıp kusacak kadar çok öksürüyorumilaçlar ne kadar da olsa bünyeye zarar veriyor diye ilaç içmedim ama yeni 1 kaşık şurup içtim :26: zorda kalmadıkça ilaç kullanmıyorum sigaradan mı acaba diye de düşünmüyor değilim :26:
3-4-11-12-21-22 kasımda nem bakımı yap canım..
5-6-13-14-23-24 kasımda protein-vitamin bakımı yap canım..
9-10-18-19-28-29 kasımda yağ bakımı yap canım..
7-8-16-17-26-27 kasımda mineral bakımı yap canım..
selam kizlar...uzun süredir sesim solugum cikmiyor..ama bu dolunay durumunu biraktigim anlamina gelmesin..aksine dolunay hayatimin bir parcasi oldu artik ve beni cok rahatlatti...cok menunum ALLAH´in izniyle...bayagi rahatladim...cok fazla yazamiyorum ama bilmenizi istedim...bende cok ise yaradi..halen devam ediyorum..ve git gidede killar tüy ve tüylerde yok oluyor zamanla..dolunay konusunda emegi gecen herkese tesekür ediyorum...sesizce arar ara girip yine takip ediyorum zaman buldukca..selamlar herkse:) :)
Aleyküm selam canım, biz de bebişi buldu bizi unuttu diyorduk :26:
canım seni gördüğüme sevindim, doğum yapmışsındır büyük ihtimal. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olmasını nasip etsin.
ah melek yaaa, içiyosun hala bak hasta olunca iyice çıkıyo ortaya zararları. yoğurdun ne diyor senin sigara içemene? tekrar geçmiş olsun canım. bari iyileşene kara içme.
tarihler için çok sağol beybim. not aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?