• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pericik, ben sac icin arada uyuyorum artik, soylemesi ayip onlara uydum bundan onceki aylarda cok isime yaradi ve uzadi bakimli oldu cok ;) Yani cok zamanini aliyorsa yayinlama istersen, arada sordugumuzda sen de musait olursan soylersin anlasuruk :54:

he bacım öyle olsun artık, çünkü tarihleri, kalınlıklarını , renklerini, büyüklüklerini, virgüllerin boyutunu bile tek tek ayarlıyorum. zor oluyor. yazana kadar da 2 günümü alıyor. hem çalışıp hem bununla uğraşmak zor oluyor. ben hangi günlerde olduğumuzu hep yazarım sizde ona göre bakımlara devam edersiniz :54:

he bacım öyle olsun artık, çünkü tarihleri, kalınlıklarını , renklerini, büyüklüklerini, virgüllerin boyutunu bile tek tek ayarlıyorum. zor oluyor. yazana kadar da 2 günümü alıyor. hem çalışıp hem bununla uğraşmak zor oluyor. ben hangi günlerde olduğumuzu hep yazarım sizde ona göre bakımlara devam edersiniz :54:

nasıl kolayına geliyorsa öyle yap canım anlaşırız bir şekilde merak etme :34:

kilo alma, kilo verme, büyüyen faz, küçülen faz tarihleri yayınlanmıştır.. Güle güle güzelleşin bacılarım :46:

kızlar özel bölgelere yapılan bakım, saç bakım tarihleri, hassas bölgelerin özel tarihlerine uymuyorsanız o tarihleri yayınlamayayım. uyanlar ise bugün bakım yapacağım vs. diye bu konuya yorum yapar. ona göre hangi bakımları yapmasını söylerim olmaz mı , çok zamanımı alıyor :54:

ben sadece epilasyonu uyguluyorum

yeni tarihler için teşekkürler pericim ama epilasyon ne kadar da geç tarihteymiş üzüldüm valla keşke ekimin son tarihinde yapsaymışım çıkmadı doğru dürüst diye yapmadım gerçi şu anda yok denecek kadar az ama çıkan tek tükleri almak istiyordum :9:

arkadaşlar ben bir şey farkettim. çok aciliyeti yoksa reglinin 3 gün öncesinden epilasyon yapmamak daha iyi. yine de hormonlar etkili oluyor ve hafif de olsa bi kalınlaşma oluyor. hatta bence regliye 1 haftadan kısa süre varsa ve aciliyeti yoksa yapmayın. mutlaka diğer tarih regliye uzak bir tarih oluyor zaten.

yeni tarihler için teşekkürler pericim ama epilasyon ne kadar da geç tarihteymiş üzüldüm valla keşke ekimin son tarihinde yapsaymışım çıkmadı doğru dürüst diye yapmadım gerçi şu anda yok denecek kadar az ama çıkan tek tükleri almak istiyordum :9:

ne demişler geç olsun güç olmasın :44:

arkadaşlar ben bir şey farkettim. çok aciliyeti yoksa reglinin 3 gün öncesinden epilasyon yapmamak daha iyi. yine de hormonlar etkili oluyor ve hafif de olsa bi kalınlaşma oluyor. hatta bence regliye 1 haftadan kısa süre varsa ve aciliyeti yoksa yapmayın. mutlaka diğer tarih regliye uzak bir tarih oluyor zaten.

işte tarihler bi şekilde hep engel çıkarıyor, tabii ki ne kadar adete uzaksa o kadar iyi olur. ama işte kiminin zamanı olmuyor kimine de diğer tarih uymuyor :31:

Back