ben de bu tarıhte bı...r e basladım, serumuna kızlar.. işe yararsa azalma olursA bıldırırım bakalım. üç gün sürdük ne olacak sonrakı aya görucez....
hadi bakalım şifa olsun bacım İnşallah :13:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bu tarıhte bı...r e basladım, serumuna kızlar.. işe yararsa azalma olursA bıldırırım bakalım. üç gün sürdük ne olacak sonrakı aya görucez....
Pericik, ben sac icin arada uyuyorum artik, soylemesi ayip onlara uydum bundan onceki aylarda cok isime yaradi ve uzadi bakimli oldu cok Yani cok zamanini aliyorsa yayinlama istersen, arada sordugumuzda sen de musait olursan soylersin anlasuruk
he bacım öyle olsun artık, çünkü tarihleri, kalınlıklarını , renklerini, büyüklüklerini, virgüllerin boyutunu bile tek tek ayarlıyorum. zor oluyor. yazana kadar da 2 günümü alıyor. hem çalışıp hem bununla uğraşmak zor oluyor. ben hangi günlerde olduğumuzu hep yazarım sizde ona göre bakımlara devam edersiniz
kızlar özel bölgelere yapılan bakım, saç bakım tarihleri, hassas bölgelerin özel tarihlerine uymuyorsanız o tarihleri yayınlamayayım. uyanlar ise bugün bakım yapacağım vs. diye bu konuya yorum yapar. ona göre hangi bakımları yapmasını söylerim olmaz mı , çok zamanımı alıyor
İnşallah bacım ya, tek isteğim sadece gelip Allah'ın izniyle beni istesinler. ne para ne mülkte gözüm yok
Allah ne muradın varsa versin.. :) ilk kez uygulayacam inşaallah. çok teşekkür ederim
insaallah canım hayırlısıyla olacak.. mal mulk de ınsaallah olur yanında :))
ilk defa uygulayacam bu ay 1 haftadır takip ediyorum yeni üye oldum
yeni tarihler için teşekkürler pericim ama epilasyon ne kadar da geç tarihteymiş üzüldüm valla keşke ekimin son tarihinde yapsaymışım çıkmadı doğru dürüst diye yapmadım gerçi şu anda yok denecek kadar az ama çıkan tek tükleri almak istiyordum
ne demişler geç olsun güç olmasın :44:
arkadaşlar ben bir şey farkettim. çok aciliyeti yoksa reglinin 3 gün öncesinden epilasyon yapmamak daha iyi. yine de hormonlar etkili oluyor ve hafif de olsa bi kalınlaşma oluyor. hatta bence regliye 1 haftadan kısa süre varsa ve aciliyeti yoksa yapmayın. mutlaka diğer tarih regliye uzak bir tarih oluyor zaten.