SELAM..evet gecem gündüzüm bebek oldu ALLAHIN izniyle..cok sükür ALLAHA ...:) :) cok güzel bir duygu..ALLAH herkese en güzel sekilde nasip etsin insallah :)
Tesekür ediyorum güzel dularin dileklerin icin..:) :) ALLAH ´a güzel bir kul ve bizede hayirli bir evlat olur insallah...cümlemizle..:)
Ne kadar guzel bir konu bu! Tebrik ederim sizleri, severek inceleyecegim... Dolunay in etkilerini duymustum, mutlaka faydasini gorecegim guzel bilgilerle...
Bacım hoşgeldin aramıza :124::124::124: geç olsun güç olmasın demişler
akut bronşit olmuşum
geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. 😡
akut bronşit olmuşum
akut bronşit olmuşum
çok geçmiş olsun perim, iyi bak kendine.
perişko geçmiş olsun kıziyileştin mi?
yok bacım geceleri uyuyamıyorum öksürüktenbide doktor astım hastalarının kullandığı o spreyden verdi, ondan mı bilmiyorum ama dilim kapkara
Pericik ondandir, ben de kucuklugumde 4 kez akciger ameliyati gecirdigim icin bilirim o spreyleri senelerce kullandim yapar malesef
Sigaraya devam mi bu kadar hastaliga peris hiiiBir de kullandigin antibiyotik varsa o da yapmistir hassasiyetin fazla cunku bu donemde...
ağzım apacı ya ne zaman biter bu spreybi öksürük hapı yazmış, bi o spreyden yazmış bi de bronşit için hap yazmış
gunde kac kez kullaniyorsun? bir de spreyin fislama debisine de bagli
Oksuruk icin antibiyotik yazmaz, ama bronsit icin olabilir... o zaman cidden spreyden bir de direncin dusuk iyice kotu olmussun sennn
Pericik bu halde hala sigara iciyorum deme sakin????? Cevap bile vermemissin vallahi kizarim iciyorsan, eger iciyorsan da bosuna kullanma o ilaclari cok ciddiyim...
Ben yaklasik 8 sene hastanelerde surundum, azicik bana itimadin varsa icme sunu
yok bacım geceleri uyuyamıyorum öksürüktenbide doktor astım hastalarının kullandığı o sprey gibi bişey verdi, ondan mı bilmiyorum ama dilim kapkara
ya o öksürük geldi mi gitmiyor. benim hep öyle oluyor. gripken başlıyor öksürük, grip bitiyor üstünden ay geçiyor öksürük devam.
n' apacan çekeceeen mecbuuuurrr
haydi Fener'im yen cinconu yine
maalesef canım, geceleri öksürükten uyuyamıyorum. bayılıp kusacak kadar çok öksürüyorumilaçlar ne kadar da olsa bünyeye zarar veriyor diye ilaç içmedim ama yeni 1 kaşık şurup içtim :26: zorda kalmadıkça ilaç kullanmıyorum sigaradan mı acaba diye de düşünmüyor değilim :26:
3-4-11-12-21-22 kasımda nem bakımı yap canım..
5-6-13-14-23-24 kasımda protein-vitamin bakımı yap canım..
9-10-18-19-28-29 kasımda yağ bakımı yap canım..
7-8-16-17-26-27 kasımda mineral bakımı yap canım..
sigaradan tabikide daha önce sigarayı bırak diyenlere ben bırakmam banane diyodun ilaç zararlı diye içmiyosun ya sigara hangisi daha zararlı
akut bronşit olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?