bende bir çok yöntem denedim ama pek fark görmedim bunu denicem bu ay bakalım ilk kez duydum sacımıda kestiricem hiç uzamıyor

Ay perisi gecen aydan itibaren cilt bakimlarini verdigin tarihlere gore yapmistim bu ay icin hangi gunleri oneriyorsun nem ve protegin maskeleri icin hangi gunler daha iyi olur?

Ay perisi gecen aydan itibaren cilt bakimlarini verdigin tarihlere gore yapmistim bu ay icin hangi gunleri oneriyorsun nem ve protegin maskeleri icin hangi gunler daha iyi olur?

3-4-11-12-21-22 kasımda nem bakımı yap canım..

5-6-13-14-23-24 kasımda protein-vitamin bakımı yap canım..

pericim kaş ve bıyık alma tarihleri ne zaman o da 17 kasımda mı başlıyor?

epilasyon tarihiyle aynı canım, kaş alma tarihlerini de mümkünse epilasyon tarihine denk geitrme. küçülen faz aralıklarında yap. yok kalınlaştırmak istiyorsan büyüyen faz aralıklarından yap

epilasyon tarihiyle aynı canım, kaş alma tarihlerini de mümkünse epilasyon tarihine denk geitrme. küçülen faz aralıklarında yap. yok kalınlaştırmak istiyorsan büyüyen faz aralıklarından yap

çok tşkler pericim dün kaş alma tarihini kaçırmışım malesef

pericim iyileştin mi canım? çok geçmiş olsun.
bana da saç bakım günleri lazım

pericim iyileştin mi canım? çok geçmiş olsun.
bana da saç bakım günleri lazım

maalesef canım, geceleri öksürükten uyuyamıyorum. bayılıp kusacak kadar çok öksürüyorum ilaçlar ne kadar da olsa bünyeye zarar veriyor diye ilaç içmedim ama yeni 1 kaşık şurup içtim :26: zorda kalmadıkça ilaç kullanmıyorum sigaradan mı acaba diye de düşünmüyor değilim :26:

3-4-11-12-21-22 kasımda nem bakımı yap canım..

5-6-13-14-23-24 kasımda protein-vitamin bakımı yap canım..

9-10-18-19-28-29 kasımda yağ bakımı yap canım..

7-8-16-17-26-27 kasımda mineral bakımı yap canım..

Son düzenleme:

sigaradan tabikide daha önce sigarayı bırak diyenlere ben bırakmam banane diyodun ilaç zararlı diye içmiyosun ya sigara hangisi daha zararlı

şu yazımı tekrar okuyunca sanki çok sert yazmışım gibi geldi eğer öyle ve seni kırdıysam kusura bakma peri ama sigaradan hiç hoşlanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…