amin amin pericim doğru söylüyorsun geç olsun güç olmasın
bu söz bana da döndü gibi
bende bir çok yöntem denedim ama pek fark görmedim bunu denicem bu ay bakalım ilk kez duydum sacımıda kestiricem hiç uzamıyor
enee geç bile kalmışsın bacım
Ay perisi gecen aydan itibaren cilt bakimlarini verdigin tarihlere gore yapmistim bu ay icin hangi gunleri oneriyorsun nem ve protegin maskeleri icin hangi gunler daha iyi olur?
evet keşke önceden farkedeymişim ama zararın neresinden dönersen kardırsenin de ellerine sağlık bacım Allah gönlüne göre versin
pericim kaş ve bıyık alma tarihleri ne zaman o da 17 kasımda mı başlıyor?
epilasyon tarihiyle aynı canım, kaş alma tarihlerini de mümkünse epilasyon tarihine denk geitrme. küçülen faz aralıklarında yap. yok kalınlaştırmak istiyorsan büyüyen faz aralıklarından yap
çok tşkler pericimdün kaş alma tarihini kaçırmışım malesef
pericim iyileştin mi canım? çok geçmiş olsun.
bana da saç bakım günleri lazım
maalesef canım, geceleri öksürükten uyuyamıyorum. bayılıp kusacak kadar çok öksürüyorumilaçlar ne kadar da olsa bünyeye zarar veriyor diye ilaç içmedim ama yeni 1 kaşık şurup içtim :26: zorda kalmadıkça ilaç kullanmıyorum sigaradan mı acaba diye de düşünmüyor değilim :26:
3-4-11-12-21-22 kasımda nem bakımı yap canım..
5-6-13-14-23-24 kasımda protein-vitamin bakımı yap canım..
9-10-18-19-28-29 kasımda yağ bakımı yap canım..
7-8-16-17-26-27 kasımda mineral bakımı yap canım..
sigaradan tabikide daha önce sigarayı bırak diyenlere ben bırakmam banane diyodun ilaç zararlı diye içmiyosun ya sigara hangisi daha zararlı
Pericik bu kadar saglikli ve organik oneriler veriyorsun, hadi sigarayi da birak tam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?