zaten bu kafirlerin yüzünden olan bize oluyor

eneee sunlara bak birlik oldular bana karsi

benim adim pelin bi kerem, guray da sevdicegim olur

hiiiiii tabi makinayla alayim da goreyim gunumu degil mi pisik

kimmiş o güray makine hiç kırmıyo diye duydum, hatta makineyle alınca 1 yıl olmadan tüm tüylerden kurtuluyormuşsun gerçekten bak

bende yolunacağım ama bikini çalışması olacak bu yolunma hadi bakalım benim sihirli eldivenlerim gösreyim sizi mahcup etmeyin beni

şu limon+tuz olayına bi giremedim korkumdan :18:

Evet operasyon tamamdır ey ay göster gücünü

Benim bacaklarım ağdadan sonra çok kuruyor acaba nemlemdirici sürsem kıl kökleri de beslenir mi:18:

valla ben dayadım limonu epey bir yandı özellikle bikini ama geçiyor hemen şu an normal ağda sonraki hassasiyetten farkı yok ekstra acı ağrı kalmadı yani

kimmiş o güray makine hiç kırmıyo diye duydum, hatta makineyle alınca 1 yıl olmadan tüm tüylerden kurtuluyormuşsun gerçekten bak

Bir de konunun başında demişsin ki ısrarla ağdayı tersine sürüp çıkış yönüne çekmesini söyleyin nasıl olacak o tersine yapıştırmayın derlerdi alır mı ki öyle ağda hepsini

Son düzenleme:
canım ben de sentetik olan saç boyaları su geçirmediği için abdest geçerli olmuyor diye biliyorum. sadece kına benzeri doğal maddeler saçın yüzeyini kaplamadığı için , yani içine işlediği için abdest geçerli oluyor. hatta dövme yaptırmaya islamda iyi bakılmamasına rağmen , dövme de tenin içine işlediği için abdest geçirir diye biliyorum. bana mantıklı gelen de bu.

çok şaşırdım hiç duymamışım siyah boyanın abdest geçirmediğini

pericim nötr etki olsun istediğimizde büyüyen faz tarihlerinde mi alıyorduk küçülen fazda mı?

bende dün yarım bikini yaptım, üst full bitti de gerisi olmuyor arkadaş napacam ben acıyor eldiven halledemez yapamıyoruum nolacak ya hayatımda elimin kolumun bağlı olduğu bilgimin yetersiz kaldığı nadir işlerden biri :120:

bepanthen besler o hariç normal vücut nemlendirici losyonlardan al yap bi sorun oluşturmaz bacım

Ağda mı yapamıyorsun limon mu kalan kısıma anlamadım :44:

çok şaşırdım hiç duymamışım siyah boyanın abdest geçirmediğini

2 yönde de dini yorumlar var. hadi diyelim ki abdest geçiriyor güzel hoş, ya geçirmiyorsa :18: en iyisi işi garantiye almak diyorum kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…