• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet bir kuaföre tecrübelerini sorarak ve cevabını %100 etkili olarak alarak eczaneye gidip emla krem istedim. tek tüp halindede satılıyormuş. tek tüp aldım 12 küsür liraya. sürdüm 2 saat bekledim. etki %60 :31: acımayan yerleri aldım eldivenle. gerisi yine kaldı ve anladım ki bikiniye kökten epilasyon bana göre değil :9:

evet bir kuaföre tecrübelerini sorarak ve cevabını %100 etkili olarak alarak eczaneye gidip emla krem istedim. tek tüp halindede satılıyormuş. tek tüp aldım 12 küsür liraya. sürdüm 2 saat bekledim. etki %60 :31: acımayan yerleri aldım eldivenle. gerisi yine kaldı ve anladım ki bikiniye kökten epilasyon bana göre değil :9:

aslinda %100 etki gostericekti de.... iste pelin i birak gecsin oyle dedi bana ilac :)

perişkom onu sürdükten sonra bir süre bekledin değil mi :32:

beklese ne olucak onun aldigi urun benim elimden geciyor nihahahaha etkisini az gostermesi icin farkli seyler de koydum icine emla nin :27::27:

gel sarma bacım dövek biz bunu :46: 2 saat bekledim hemde. iyice hissetmediğim yerleri aldım gerisi kaldı. bikinin %70 i gitti. % 40 ını zaten önceki gece eldivenle almıştım. geriye kalan %30 u emla ile aldım. olsun bu da iyi gelişme :9:

Back