sırf epilasyon günlerini aksatmayın diye artık küçülen faz tarihleri vermeyecem valla
![]()
kızma ama bize yaa yapamadımm:26: ver ver verirsinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sırf epilasyon günlerini aksatmayın diye artık küçülen faz tarihleri vermeyecem valla
![]()
kızma ama bize yaa yapamadımm:26: ver ver verirsinn
evet bir kuaföre tecrübelerini sorarak ve cevabını %100 etkili olarak alarak eczaneye gidip emla krem istedim. tek tüp halindede satılıyormuş. tek tüp aldım 12 küsür liraya. sürdüm 2 saat bekledim. etki %60acımayan yerleri aldım eldivenle. gerisi yine kaldı ve anladım ki bikiniye kökten epilasyon bana göre değil
![]()
aslinda %100 etki gostericekti de.... iste pelin i birak gecsin oyle dedi bana ilac :)
[sıze=3]aslinda %100 etki gostericekti de.... Iste pelin i birak gecsin oyle dedi bana ilac :)[/sıze]
canım emlamı aldım ben 57 ye aldım kuzu ya o niye yle ucuz ki?
yok canim ben bilmiyorum hatta fiyat falan da peri ye takiliyorum :)
nihahahahahahaha![]()
yok canim ben bilmiyorum hatta fiyat falan da peri ye takiliyorum :)
kim bana takılıyomuşkine![]()
canım emlamı aldım ben 57 ye aldım kuzu ya o niye yle ucuz ki?
sen istedin :)
evet acikliyorum emla nin sahibi benim(turk filmlerindeki kotu muzik fonda
)
şirketin batsın amin![]()
sirketim batarsa sizin de kil dipleriniz acir ( sadece seninki acisin amin :)![]()
zaten işe yaramadı![]()
haticeye değil neticeye bak![]()
perişkom onu sürdükten sonra bir süre bekledin değil mi![]()
perişkom onu sürdükten sonra bir süre bekledin değil mi![]()
beklese ne olucak onun aldigi urun benim elimden geciyor nihahahaha etkisini az gostermesi icin farkli seyler de koydum icine emla nin![]()