• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende boyamayı düşünüyorum ama önce uçlarından aldırayım kalçalarımı geçiyorda :12: sonra da boyatırım koyu kahverengiye :21:

ne güzel canım ya benim saclarımda belimdeydi ne güzeldi ama yaktı boya siyahtan actırınca simdi omzumda.bende koyu bronza boyuyorum cok seviyorum bu rengi tricolorun.bidaha siyah yapmam:20:

bu tarihte yolunan yok mu ? herkes eylül sonu mu yaptı :44:

ben yolucam kendimi ama regl tarihim yaklaşıyo. bu hafta ya da önümüzdeki hafta ağda yapmalıyım ama zorundayım :( ay da büyüyo. napsam ben sence

Son düzenleme:
2 aydır uyguluyorum dolunay epilasyonunu. Azda olsa fark olduğunu düşünüyorum. En önemlisi de çok geç çıkıyor. Ben dolunay epilasyonunu uyguladıktan sonra Limon+tuz karışımını uyguluyorum. Şimdilik çook memnunum :12:

benim saçlarımda belimde eşarbın içinde nasıl saklıyosun saçlarını benim hep bozuluyo sadece topuz yapıyorum ben etrafına başka bişey dolamıyorum sen doluyomusun

önce at kuyruğu yapar gibi 1 defa lastiği geçiriyorum. 2. dolamamda saçımın yarısını geçiriyorum bitiyor. sonra tutup yelpaze gibi olan kısmı iki kenarından çekerek genişletiyorum. sonra 1 bone geçiriyorum arkadan 1 düğüm atıyorum iyice sıkarak bonenin iki yanımdan getirerek ağzımda tutyorum. saçın taşan kısımlarını boneye sıkıştırıyorum. sonra bonenin uçlarıyla arkada 2. düğümü kurdele şeklinde yapıyorum. sonra da 1 bone daha yapıyorum bu da kaymayı ve saçın görünmesini engelliyor :46: ekstra birşey dolamıyorum çünkü dinimizde yasak :18:

sen hiç konuşma pelincan :ssz: :53:

niyemis konusucam :) peri elinde olsa tarihleri benden saklicak onu gecmiyim diye :27::54:

Evet kiriyor epilasyon aletleri, koltuk altimi iki seferdir sir ile almaya basladim farketti direk, alet kirdigi icin 4. gune cikiyorlardi :50:

hiçte bile beni kimse geçemez :63: bak sarmam bidenem de beni savunuyo :13:

bu arada gurayım pelinim bence sen makine ile al :27:

hiçte bile beni kimse geçemez :63: bak sarmam bidenem de beni savunuyo :13:

bu arada gurayım pelinim bence sen makine ile al :27:

eneee sunlara bak birlik oldular bana karsi:52:

benim adim pelin bi kerem, guray da sevdicegim olur
:17:

hiiiiii tabi makinayla alayim da goreyim gunumu degil mi pisik
:27: :23:

ne güzel canım ya benim saclarımda belimdeydi ne güzeldi ama yaktı boya siyahtan actırınca simdi omzumda.bende koyu bronza boyuyorum cok seviyorum bu rengi tricolorun.bidaha siyah yapmam:20:

abdest geçirmeme ihtimali var o yüzden bende siyah yapmıyorum hem o orealli yollardan bende geçtim, bi daha bende yapmam :26: ama aşırı koyu renkler bana yakıştığı için ebn koyu kahverengiyi tercih ediyorum artık :16:

abdest geçirmeme ihtimali var o yüzden bende siyah yapmıyorum hem o orealli yollardan bende geçtim, bi daha bende yapmam :26: ama aşırı koyu renkler bana yakıştığı için ebn koyu kahverengiyi tercih ediyorum artık :16:

evet canım bende cok seviyodum siyahı,ama baska renge dönemiyosun iste.canım ben o siyah sac durumunu netten baktım öyle bir durum yokmus.bende arastırmıstım.simdi benimkşde ahve kızılımsıhafif

2 aydır uyguluyorum dolunay epilasyonunu. Azda olsa fark olduğunu düşünüyorum. En önemlisi de çok geç çıkıyor. Ben dolunay epilasyonunu uyguladıktan sonra Limon+tuz karışımını uyguluyorum. Şimdilik çook memnunum :12:

şu limon+tuz olayına bi giremedim korkumdan :18:

Evet cnm abdest gecirmiyomus.zaten dinimizde siyah renge boyamaya izin verilmiyo sebebi ise firavunun saçını boyadğı renk siyah olduğu icin.burdaki herkesin dini görüsü aynı olmayabilir amama müslüman olanlar icin böyle

evet canım bende cok seviyodum siyahı,ama baska renge dönemiyosun iste.canım ben o siyah sac durumunu netten baktım öyle bir durum yokmus.bende arastırmıstım.simdi benimkşde ahve kızılımsıhafif

bende net bi açıklama bulamadım , iş garanti olsun diye koyu kahverengiye boyuyorum siyah renkten bir farkı yok :16: siyah boyanın haram olmasının sebebi belki içeriğinde suyu geçirmeyen bir madde olduğu içindir :44:

Back