eczaneden uyuşturucu sprey alıp denesen canım

canım fayda ediyormu uyusturucu spreyler bende lazer öncesi kullancam bikinime cok acıyo ya.ben emla krem aldım ama gidecegim zaman sürcem nasıl olcak bilmiyorum.acıdan bikinimi yaptırtamadım kaldı ama kadın azcık yapmıstı üste döküldü ora bile cok güzel olmus ya.bukez acısına dayancam ama cok acıyo o spreyleri kullandınmı ondandamı alsam:26:

Bebek sahibi olmadan düşünmüyorum lazer ya gerçi her türlü düşünmüyorum korkuyorum 30 40 yıl sonrasından...:18:
Bence emla yeterli olur canım ama dene istersen yine de işe yarıyor, ben acıya dayanıklıyımdır zaten çok şükür ondan bana epey iyi gelmişti

canım valla cok güzel bişi lazer koltuk altım baya iyi oldu daha ilk seansta.benim tüylerim cok artık bas edemiyodum ben alamıyomda beceremiyorum.dedim kurtulayım gidip ama oda acıtıyo baya.uyusturucu spreyde alayım bari sagol kuzum

Rica ederimm inşallah bir an önce kurtulursun o zaman

Eczaneden uyuşturucu sprey alıp denesen canım

işe yaramıyor diyenler var, emla krem mi alsam napsam anlamadım ki, hiç o tarz şeyler sürmedim işe yarar mı bilmiyorum, 4 sene önce anestol diye krem mi ne almıştım kolum için o da işe yaramamıştı :26:

anestolu bende almısdım canım o pek etki etmedi emla aldım ben bakayım kullanınca sana söyliyim fayda edip etmediğini.yazdırdım doktora ama ödemedi ssk 57 tl verdim

Peki nasıl hallediyorsun ki kalan kısımları tüy dökücü falan mı canım

anestolu bende almısdım canım o pek etki etmedi emla aldım ben bakayım kullanınca sana söyliyim fayda edip etmediğini.yazdırdım doktora ama ödemedi ssk 57 tl verdim

Anestol gerçekten bir işe yaramıyor afedersiniz kardeşime hemoroit için verdi doktor ben de epilasyon için denedim uyuşturduğunu öğrenince hiç uyuşmadı

yok ben korkarım :18:

kork kork oyle acilar cekersin ki hihihihihi

eldivenle epilasyon yaptım bikinime dün gece, üst bitti alt kaldıııı

ayy benimkiler bi turlu alinacak gibi olmuyorlar bu ay da almadim

şşşşşşşş guraypeline deme aramızda :13:

bak ya birlik olmuslar bana karsi hih kuserim hepinize olur

Eczaneden uyuşturucu sprey alıp denesen canım

emla verilen paraya değiyormuş arkadaşlar. benim eczacı söyledi. cilt hekimi de önermişti.
fakat anestolu önermiyorlar

2 yönde de dini yorumlar var. hadi diyelim ki abdest geçiriyor güzel hoş, ya geçirmiyorsa :18: en iyisi işi garantiye almak diyorum kanımca
evet canım var ama her söylenene inansaydık ooho .. dini çok çarpıtanlar var. o yüzden her görüşü dinleyip okuyup, hem iyice araştırıp yorumlayıp hem de kafa yorup mantığımızı da kullanıp ona göre davranmamız lazım
kuuzum bu arada yanlış mı gördüm ben sen buraya yazmayı bırakacakmış mısınnn yapma gitmee biz naapcaz

yok bacım şimdilik birşey yok, hani olurda ilerde Rabbim bir mani çıkarırsa diye demiştim sadece

yok bacım şimdilik birşey yok, hani olurda ilerde Rabbim bir mani çıkarırsa diye demiştim sadece
hee anladım canımm
yaa ben dün gördüm epilasyon tarihlerini dün son günmüş ama işim vardı alamadım tüyleriiii
ben de küçççülen fazda alayım bari yani bugünnnn

hee anladım canımm
yaa ben dün gördüm epilasyon tarihlerini dün son günmüş ama işim vardı alamadım tüyleriiii
ben de küçççülen fazda alayım bari yani bugünnnn

sırf epilasyon günlerini aksatmayın diye artık küçülen faz tarihleri vermeyecem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…