- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
ben bikimi almaya kiyamadigim icin o kisim haric digerlerini cok rahatlikla aliyorum tavsiye ederim :):)
bende boyamayı düşünüyorum ama önce uçlarından aldırayım kalçalarımı geçiyordasonra da boyatırım koyu kahverengiye
bu tarihte yolunan yok mu ? herkes eylül sonu mu yaptı :44:
bu tarihte yolunan yok mu ? herkes eylül sonu mu yaptı :44:
ben çıkanları aldım pericik
benim saçlarımda belimde eşarbın içinde nasıl saklıyosun saçlarını benim hep bozuluyo sadece topuz yapıyorum ben etrafına başka bişey dolamıyorum sen doluyomusun
en iyisini yapıyorsun bacımhepsinin çıkmasını bekleyenler lokum bacımızı örnek alsın
sen hiç konuşma pelincan
niyemis konusucam :) peri elinde olsa tarihleri benden saklicak onu gecmiyim diye
Evet kiriyor epilasyon aletleri, koltuk altimi iki seferdir sir ile almaya basladim farketti direk, alet kirdigi icin 4. gune cikiyorlardi
hiçte bile beni kimse geçemezbak sarmam bidenem de beni savunuyo :13:
bu arada gurayım pelinim bence sen makine ile al
ne güzel canım ya benim saclarımda belimdeydi ne güzeldi ama yaktı boya siyahtan actırınca simdi omzumda.bende koyu bronza boyuyorum cok seviyorum bu rengi tricolorun.bidaha siyah yapmam
Ben de bu akşam inşallah yolunacağım baştan aşağı ilk defa deneyeceğim dolunay ile hadi bakalım :)
abdest geçirmeme ihtimali var o yüzden bende siyah yapmıyorum hem o orealli yollardan bende geçtim, bi daha bende yapmam :26: ama aşırı koyu renkler bana yakıştığı için ebn koyu kahverengiyi tercih ediyorum artık
ben yolucam kendimi ama regl tarihim yaklaşıyo. bu hafta ya da önümüzdeki hafta ağda yapmalıyım ama zorundayımay da büyüyo. napsam ben sence
2 aydır uyguluyorum dolunay epilasyonunu. Azda olsa fark olduğunu düşünüyorum. En önemlisi de çok geç çıkıyor. Ben dolunay epilasyonunu uyguladıktan sonra Limon+tuz karışımını uyguluyorum. Şimdilik çook memnunum
şu limon+tuz olayına bi giremedim korkumdan :18:
abdest geçirmeme ihtimali var o yüzden bende siyah yapmıyorum hem o orealli yollardan bende geçtim, bi daha bende yapmam :26: ama aşırı koyu renkler bana yakıştığı için ebn koyu kahverengiyi tercih ediyorum artık
evet canım bende cok seviyodum siyahı,ama baska renge dönemiyosun iste.canım ben o siyah sac durumunu netten baktım öyle bir durum yokmus.bende arastırmıstım.simdi benimkşde ahve kızılımsıhafif
bende göbüşüme yapmayı düsünüyorum canım etkili olyomusda acımasından tahriş olmasından korkuyom yakmasın tuzla limon:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?