kızlar adet sancısı yönünden yardımcı olamıyorum çünkü benim sancılarım yok genelde uyguladığım kürleri paylaşırım sizle, uygulamadıklarımı paylaşamam ne olur ne olmaz. civanperçemi kürünü de saraçoğluna güvendiğim için verdim. denemeyenler denesin bence herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir bünyeler farklı :44:

Hosbuldum demeyi unutmusum heyecandan kusura bakma :) bisey daha soracaktım tam adetimiz bittikten sonra mi alacağız uzerinden bi iki hafta gecse olmaz mi kuzum

bacım sen anlamamışsın evet ilk sayfada epilasyon tarihleri var. baktın ki epilasyon tarihleri geldi sonra bakacaksın adet misin değil misin ? adet değilsen ve adetine maksimum 3 gün yoksa epilasyon yapacaksın. ama adetsen veya adetine 1-2-3 gün varsa epilasyon yapmayıp diğer tarihi bekleyeceksin.

Ben kullanıyorum çayını içiyorum adet sancımı kesmiyor aslında ama o şişkin gergin rahatsız halim kalmıyor en azından ama ben ilaç da kullanmıyorum kullanmam mecbur kalmadıkça yani civar perçeminden beri hiç ihtiyaç duymuyorum tabi ağrı oluyor yine ama dayanıyorum

Tam okuyamamıştım teşekkür ederim

ne kadar şanslısın ne güzel

kızlar bazen benim başım ağrır minoset bile içsem kanamayı kesiyor. siz her içtiğinizde kesilmiyor mu ve bu zararlı değil mi

ay perisi bi gün sen buralardan gitmeye karar verirsen biz naparız. aman sakın bi yerlere kaybolma

ay perisi bi gün sen buralardan gitmeye karar verirsen biz naparız. aman sakın bi yerlere kaybolma

onu bende düşünüyorum canım, Allah gecinden versin ölüm var başka dertler var. bu konuyla ilgili bir çalışmam olacak İnşallah. Bensiz kalsanızda İnşallah kendiniz analiz yapabilirsiniz. ama kolay değil. kolay olsa şıp diye diyeceğim siz kendiniz yapardınız. uzun ama eğlenceli bir serüven. Ama beni hiç unutmazsınız İnşallah :26:

Son düzenleme:

Allah gecinden versin sana ihtiyacmz var .ama cok sanslisnki cok kisininduasni aliyosun.peki ay perim biz bu epilasyon hesaplamasini kabataslak kendimiz yapamazmiyiz .ya evlendin gittin hic musait plamadin vaktin olmadi bizide attn gitti aman ne halleri varsa gorsunler dedin o zaman biz ne yapariz:84::84:sen en iyisi bizi simdiden eğitmeye basla

a evet iyi fikir aslında hadi başlayalım

ay BOĞA - BAŞAK - OĞLAK burcunda küçüldüğü zamanki tarihler EPİLASYON TARİHLERİDİR..!

TERE KÜRÜ : yeni aydan 5 gün önce başlıyorsun yeniay günü yapmıyorsun

GÖĞÜS BÜYÜTME : Aslan burcunda büyüyecek

GÖĞÜS KÜÇÜLTME : Aslan burcunda küçülecek

EPİLASYON : Oğlak - Boğa - Başak burcunda küçülecek

SİYAH NOKTA TEMİZLEME : Oğlak - Boğa - Başak burcunda küçülecek

GEÇ UZAYAN TIRNAK KESİMİ : Oğlak - Boğa - Başak burcunda küçülecek

SAÇ KESİMİ : Koç - Aslan burcunda büyüyecek

SAÇ BOYAMA : İkizler - Terazi burcunda

HIZLI UZAYAN TIRNAK KESİMİ : Koç - Aslan burcunda büyüyecek

MİNERAL DÖNEMLERİ : Oğlak - Boğa - Başak burcu ( KÖK ÇAYI )

PROTEİN-VİTAMİN DÖNEMLERİ : Koç - Aslan - Yay burcu ( MEYVE ÇAYI )

YAĞ DÖNEMLERİ : İkizler - Kova - Terazi burcu ( ÇİÇEK ÇAYI )

KARBONHİDRAT-NEM DÖNEMLERİ : Akrep - Yengeç - Balık burcu ( YAPRAK ÇAYI )

Mide, safra kesesi, karaciğer, akciğer ve göğüs bölgesi : YENGEÇ

Kalp, nabız, kan dolaşımı, sırt ve diyafram : ASLAN

Dalak, pankreas ve sindirim sistemi : BAŞAK

Kalçalarımız, böbrekler ve mesane : TERAZİ

Üreme organları ve idrar yolları : AKREP

Üst baldırlar : YAY

Cilt, kemikler, bacaklar ve dizler : OĞLAK

Alt baldırlar : KOVA

Ayaklar : BALIK

Baş bölgesi : KOÇ

Kulak, burun, boğaz ve ağız bölgesi : BOĞA

El, kol ve omuz : İKİZLER

Son düzenleme:

bu çay içme günleri ne oluyo anlamadım ne işe yarıyo

bazı çayları içerek şifa bulan arkadaşlar var, ısırgan otu çayı veya lavanta çayı gibi. onların en etkili olduğu günler oluyor canım bu çay içme gğnleri. veya şifa amaçlı değil öylesine bitki çayı içenler de var, içtikleri bitki çaylarından daha çok yararlanabilirler doğru günlerde

İnşallah canım sizleri hiç bırakmak istemiyorum "link verdimde bu site siteyi göstermiyor " burçların net tarihlerini buradan alıyorum, başka sitelerde var. 2014 yılı ay takvimi daha hazır değil. dediğim gibi kolay değil ben 1 yılımı verdim neredeyse veya 7 ay mıydı hatırlamıyorum :44: Rabbimden bir mani çıkmazsa sizlerleyim İnşallah

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar 1.5 yıl gibi bi aradan sonra tüm cesaretimi toplayıp genital bölgeme ağda yaptırdım dün (aslında niyetim bugüneydi ama burda kuaföler salı günleri kapalı oluyor ). Jiletten dönmeme rağmen korktuğum kadar acımadı,ama popo kısmımda acayip bi kaşıntı var. Geçirmek için önerisi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…