Hosbuldum demeyi unutmusum heyecandan kusura bakma :) bisey daha soracaktım tam adetimiz bittikten sonra mi alacağız uzerinden bi iki hafta gecse olmaz mi kuzum
kızlar adet sancısı yönünden yardımcı olamıyorum çünkü benim sancılarım yokgenelde uyguladığım kürleri paylaşırım sizle, uygulamadıklarımı paylaşamam ne olur ne olmaz. civanperçemi kürünü de saraçoğluna güvendiğim için verdim. denemeyenler denesin bence herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir bünyeler farklı :44:
bacım sen anlamamışsın evetilk sayfada epilasyon tarihleri var. baktın ki epilasyon tarihleri geldi sonra bakacaksın adet misin değil misin ? adet değilsen ve adetine maksimum 3 gün yoksa epilasyon yapacaksın. ama adetsen veya adetine 1-2-3 gün varsa epilasyon yapmayıp diğer tarihi bekleyeceksin.
kızlar adet sancısı yönünden yardımcı olamıyorum çünkü benim sancılarım yokgenelde uyguladığım kürleri paylaşırım sizle, uygulamadıklarımı paylaşamam ne olur ne olmaz. civanperçemi kürünü de saraçoğluna güvendiğim için verdim. denemeyenler denesin bence herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir bünyeler farklı :44:
Ben kullanıyorum çayını içiyorum adet sancımı kesmiyor aslında ama o şişkin gergin rahatsız halim kalmıyor en azından ama ben ilaç da kullanmıyorum kullanmam mecbur kalmadıkça yani civar perçeminden beri hiç ihtiyaç duymuyorum tabi ağrı oluyor yine ama dayanıyorum
ne kadar şanslısın ne güzel
benim kanamayı etkilemiyo hiçkızlar bazen benim başım ağrır minoset bile içsem kanamayı kesiyor. siz her içtiğinizde kesilmiyor mu ve bu zararlı değil mi
benim kanamayı etkilemiyo hiç
ay perisi bi gün sen buralardan gitmeye karar verirsen biz naparız. aman sakın bi yerlere kaybolma
onu bende düşünüyorum canım, Allah gecinden versin ölüm var başka dertler var. bu konuyla ilgili bir çalışmam olacak İnşallah. Bensiz kalsanızda İnşallah kendiniz analiz yapabilirsiniz. ama kolay değil. kolay olsa şıp diye diyeceğim siz kendiniz yapardınız. uzun ama eğlenceli bir serüven. Ama beni hiç unutmazsınız İnşallah :26:
Allah gecinden versin sana ihtiyacmz var .ama cok sanslisnki cok kisininduasni aliyosun.peki ay perim biz bu epilasyon hesaplamasini kabataslak kendimiz yapamazmiyiz .ya evlendin gittin hic musait plamadin vaktin olmadi bizide attn gitti aman ne halleri varsa gorsunler dedino zaman biz ne yapariz:84::84: sen en iyisi bizi simdiden eğitmeye basla
ay BOĞA - BAŞAK - OĞLAK burcunda küçüldüğü zamanki tarihler EPİLASYON TARİHLERİDİR..!
TERE KÜRÜ : yeni aydan 5 gün önce başlıyorsun yeniay günü yapmıyorsun
GÖĞÜS BÜYÜTME : Aslan burcunda büyüyecek
GÖĞÜS KÜÇÜLTME : Aslan burcunda küçülecek
EPİLASYON : Oğlak - Boğa - Başak burcunda küçülecek
SİYAH NOKTA TEMİZLEME : Oğlak - Boğa - Başak burcunda küçülecek
GEÇ UZAYAN TIRNAK KESİMİ : Oğlak - Boğa - Başak burcunda küçülecek
SAÇ KESİMİ : Koç - Aslan burcunda büyüyecek
SAÇ BOYAMA : İkizler - Terazi burcunda
HIZLI UZAYAN TIRNAK KESİMİ : Koç - Aslan burcunda büyüyecek
MİNERAL DÖNEMLERİ : Oğlak - Boğa - Başak burcu ( KÖK ÇAYI )
PROTEİN-VİTAMİN DÖNEMLERİ : Koç - Aslan - Yay burcu ( MEYVE ÇAYI )
YAĞ DÖNEMLERİ : İkizler - Kova - Terazi burcu ( ÇİÇEK ÇAYI )
KARBONHİDRAT-NEM DÖNEMLERİ : Akrep - Yengeç - Balık burcu ( YAPRAK ÇAYI )
Mide, safra kesesi, karaciğer, akciğer ve göğüs bölgesi : YENGEÇ
Kalp, nabız, kan dolaşımı, sırt ve diyafram : ASLAN
Dalak, pankreas ve sindirim sistemi : BAŞAK
Kalçalarımız, böbrekler ve mesane : TERAZİ
Üreme organları ve idrar yolları : AKREP
Üst baldırlar : YAY
Cilt, kemikler, bacaklar ve dizler : OĞLAK
Alt baldırlar : KOVA
Ayaklar : BALIK
Baş bölgesi : KOÇ
Kulak, burun, boğaz ve ağız bölgesi : BOĞA
El, kol ve omuz : İKİZLER
[/QUOTE
ayperisi bunların bu burçlara nasıl anlayacağız peki. yani hiç ilgilenmedim şimdiye kadar bu konuyla. yok aslan yok kova. bunu nereden takip edicez.yani sen benim gibi olanlar için en temelinden vermelisin yoksa çok çuvallarııımmm. sen en iyisi hiç bırakma bizi. bol bol dua edelim sana. allah elem dert sıkıntı keder vermesin sana. her işin rast gitsin. sen de bu konuyu hiççç kapatmayasın. hep bizimle kalasınnn inşallahhhh.
bu çay içme günleri ne oluyo anlamadım ne işe yarıyo
ayperisi bunların bu burçlara nasıl anlayacağız peki. yani hiç ilgilenmedim şimdiye kadar bu konuyla. yok aslan yok kova. bunu nereden takip edicez.yani sen benim gibi olanlar için en temelinden vermelisin yoksa çok çuvallarııımmm. sen en iyisi hiç bırakma bizi. bol bol dua edelim sana. allah elem dert sıkıntı keder vermesin sana. her işin rast gitsin. sen de bu konuyu hiççç kapatmayasın. hep bizimle kalasınnn inşallahhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?