- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her zaman alternatif tıp önecliğim olur. ve İbrahim saraçoğlunun üzerine tanımam tüm kitapları mevcut
Civanperçemi kürü: Bayanların sancılı geçen adet dönemlerine karşı
Civanperçemi kürü regl döneminin başlamasına üç Gün kala uygulanmaya başlanır ve regl döneminin bitimine kadar devam edilir.
Hazırlanışı: Bir tutam civanperçemi (yaklaşık beş gram) yarım Litre kaynamakta olan Suyun içine atılır. Ağzı kapalı olarak hafif (kısık) ateşte 3 Dakika demlenir. Soğuduktan sonra süzülür.
Regl döneminin başlamasına üç gün kala hergün sabah ve akşam bir Su bardağı içilir.
Hergün taze olarak hazırlanır. Reglinin bitimine kadar devam edilir. Bu kür her regl döneminde beş-altı Ay uygulanır.
Adet sancıları çok şiddetli ise, bu taktirde adet başlamadan bir hafta önce kür uygulamaya başlanır.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu
denedim bunu bi kaç ay malesef bi işe yaramadı
ama düzenli olarak 5-6 ay uygulanması lazım diyor saraçoğlu sen 2 ay yapmışsın
2 ay değil bi kaç ay yazdım tam süresini hatırlamıyorum ama 5-6 ayı geçmişti
evli değilsen evlenince geçer diyorlar
evli değilsen evlenince geçer diyorlar
Yok cnm gecmiyo malesefki benim evlenmeden öncede sancili oluyodu.2,5 senelik evliyim halâda sancili oluyorum
bebek varmı peki doğumdan sonrada geçiyo diyolar ya şimdi onun hayaliyle avunuyorum
Hoşgeldin aramıza canım adaş mı oluyoruz şimdi biz moon falan :44:
yok geçmiyo çekmekten başka çaremiz yok
Yok cnm gecmiyo malesefki benim evlenmeden öncede sancili oluyodu.2,5 senelik evliyim halâda sancili oluyorum
bebek varmı peki doğumdan sonrada geçiyo diyolar ya şimdi onun hayaliyle avunuyorum
evet doğumdan sonra ağrı sancı kalmıyor. benim bekar ve evlendikten sonra sizin gibi ağrılı oluyordu ama doğumdan sonra bişicik kalmadı.
Yok cnm bebek yok.bazilari söylüyo dogmdan sonra gecer diye insallah gecer ama gecmeyende oluyo malesefki.bazilarinin hic sancisi olmuyo ya ne güzel benim 1,5 gün sürüyo istemeyerek majezik kullanyorum kullanmak istemiyorum cunku cok zararli ama tutamyorum kendimi hemen gecsin diye iciyorum istebebek varmı peki doğumdan sonrada geçiyo diyolar ya şimdi onun hayaliyle avunuyorum
merhaba,konuya cevap veremedim çok geç oldu ama geçen ay yaptım,bi azalma olmadı tabii 5-6 ay nasıl beklenecek yaaa
Yok cnm bebek yok.bazilari söylüyo dogmdan sonra gecer diye insallah gecer ama gecmeyende oluyo malesefki.bazilarinin hic sancisi olmuyo ya ne güzel benim 1,5 gün sürüyo istemeyerek majezik kullanyorum kullanmak istemiyorum cunku cok zararli ama tutamyorum kendimi hemen gecsin diye iciyorum iste
o şanslı kişiler arasına bende girerim inşallahevet doğumdan sonra ağrı sancı kalmıyor. benim bekar ve evlendikten sonra sizin gibi ağrılı oluyordu ama doğumdan sonra bişicik kalmadı.
Yok cnm bebek yok.bazilari söylüyo dogmdan sonra gecer diye insallah gecer ama gecmeyende oluyo malesefki.bazilarinin hic sancisi olmuyo ya ne güzel benim 1,5 gün sürüyo istemeyerek majezik kullanyorum kullanmak istemiyorum cunku cok zararli ama tutamyorum kendimi hemen gecsin diye iciyorum iste
o şanslı kişiler arasına bende girerim inşallah
bende bikaç ilaç kullandım fayda görmedim 6 aydır falan bende majeziği kullanıyorum ağrıyı kesmiyo ama en azından kusma derecesine gelcek kadarda ağrıtmıyo biraz hafifliyo işte. ilaç zararlı ama kullanmayıncada geçmiyo mecbur kalıyoruz işte
ben de konuya daldim ama
Ayni sizin gibi geciyordu benim de bu gunlerim..
Iki aydir supradyn iciyorum, vucudun halsizligini aldigindan midir nedir bilmiyorum, bir nebze olsun daha rahat geciriyorum reglmi :)
Istersen bi dene derim, bir arkadasim da sadece regl oldugunda iciyordu iyi geliyor diyordu hadi canim diyordum, denk geldi ilaci kullanirken regl gunume hakliymis dedim :)
dal tabi kimin faydasının olacağı belli olmaz :) bende regl sancısıyla ilgili açılmış bütün topiklere hemen atlıyorum belki biri çıkarda ben şunu yaptım hiç ağrım kalmadı der diye ama öyle bişey görmedim malesef şimdiye kadar supradyn ismini hiç duymadım onuda deniyim bakalım
ben de konuya daldim ama
Ayni sizin gibi geciyordu benim de bu gunlerim..
Iki aydir supradyn iciyorum, vucudun halsizligini aldigindan midir nedir bilmiyorum, bir nebze olsun daha rahat geciriyorum reglmi :)
Istersen bi dene derim, bir arkadasim da sadece regl oldugunda iciyordu iyi geliyor diyordu hadi canim diyordum, denk geldi ilaci kullanirken regl gunume hakliymis dedim :)
:):) ben de cok doktora gittim, evlenince gecer dediler bakalim daha evlenmedim :)
supradyn bi multivitamin kompleksi insani baya dinc tutuyor :)
dedigim gibi vucudumun halsizligini alip kendine getirdigi icin midir bilmem 2 aydir rahat geciriyorum darisi ekim ayina :)
pelincim ya ben de supradynin efervesan olanını kullanmıştım eczacımın tavsiyesiyle. çok bitkin düşüyordum 2012de kpssye hazırlanırken, o zaman önermişti. ama ben pek etki göremedim sanki.:26:
sen hangisinden kullanıyorsun? bir de sana doktor falan mı önerdi yoksa kendin mi karar verdin kullanmaya?