benimki de ondandı canım silindir şişede. rengi de beyaz ya da sarıydı galiba

Ay perisi bu dolunay mesela bu dolunay ilk iki üç ay etki etmeyip sonraki aylarda etki eden oluyomu

oluyor canım, bana ilk ayda etki etmişti. uygulayanların %80 inde ilk ay etki ediyor. bazılarına 2. bazılarına 3. ayda etki ediyor. sebebi de psikolojik diyorum. psikolojini iyi ayarlarsan hormonlar tüylere oldukça geç yöneliyor benim pskoloji uçmuş olmalı ki 4. ayıma girmek üzereyim

inşallah girersin canım. bilirim çok kötü geçer o günler. yerlerde sürünürdüm. muz adet sancısı için iyi gelir. adet döneminden 10 gün önce günde 1 tane yemeye başla. ve adetteyken de ye. adet döneminde bol b vitamini, e vitamini,magnezyum ve çinko almaya bak. sancıları azaltır. muz da magnezyum vb barındırdığı için iyi geliyor. bir kaç ay dene. faydasını görürsen devam edersim.

Kaşlarım çok seyrek ve dağınık seyrekliği düzelmeden şekil veremiyorum son zamanlar çok dökülüyo badem yağı ya da zeytin yağı kullansam işe yarar mı ? Büyük faz günlerinde seyrek olan kısımlardan alsam ne olurki ? yanlış bişey yapmak istemiyorum çünkü benim kaşlarım doğal haliyle duruyo hiç inceltip şeklini bozmadım şekil verilecek kadar sıkı olsun ama her yere dağılıp çoğalmasın zaten dağınık tüy problemim var bu tüyler dökülecek yerden dökülmüyo dökülmeyecek yerden dökülüyo

Bende evlenmeden önce çok sancı çekiyordum, bulantı, kusma yataklarda yatma ne ararsanız olurdu ama evlendikten sonra büyük ölçüde geçti çok şükür. Aslında geçmesinde büyük ölçüde d.k haplarınında etkisi var.

Evlenmeden önce yaptıklarımı söyliim,gerçi söyleyenler olmuş ama...Kesinlikle üşütmemeye gayret ederdim,betonda oturma,çorapsız gezme gibi şeyler sancıyı 2 katına çıkarıyor..hasta olacağımı hissettiğim an,bu da 2-3 gün öncesine tekabul ediyor günde 1 muz yemeye gayret ederdim,etkisi hissediliyor..Sancıların şiddetlendiği zaman ayağımın altına sıcak su koyup,bir de kocamaann bir kupayla sıcak şerbet içip yarım saat kestirdimmi birşeyim kalmazdı.eğer hala geçmediyse mecburi ilaç tedavisi..Kullandığım hafif bir ilaç vardı ama ismini şuanda hatırlamıyorum.( sancılarım o kadar azaldı düşünün yani)Eğer bulabilirsem onun ismini de yazarım

Pericik slm...Malum yarın tarihler başlıyor, şimdi ayıptır söylemesi ben hastayım da. Cuma bitme ihtimali yüksek..Cuma,c.tesi yapsam nasıl olur? Yada yarın öbürgün duş alıp temizlik yapsam nasıl olur? Hangisinin etkisi daha çok olur ki :26:

merhaba cok cok yararlı bldugum konu için teşekkür ederim öncelıkle =) ben dun saçım uzasun dıye sınemakı kürü yaptım. tekrar ne zaman yapmam gerek:18: epilasyon gunu değil sanırım ama benım bırazdan yapmam gerek. tam konuyu okuyamadım tekrar tekrar aynı soruyu bende sorduysam kusura bakma. daha dun uye oldum da yenıyım yani sevgiler

aynılarını yaşıyorum yapıyorum dediğim gibi majezik azda olsa rahatlattı onun öncesinde bütün gün ağrı çekiyodum hemde şiddetinde hiç azalma olmadan uyuyup uyandıktan sonra yine devam ediyodu şimdilik majezikle idare ediyorum iişte. dkh de hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum çok fazla olumsuz etkisinden dolayı kullansam faydası olurmu bilmem

dkhlar sanılanın aksine o kadar da zararlı değil. Hatta yeni nesil dkh larının koruyucu etkileri bile var..Bu konuda kadın doğum uzmanlarına danışmakta fayda var..Korunuyorsan bence en iyisi,en uğraştırmayanıda,hee bebek istiyosan o ayrı.Sırf adet sancım geçsin diyede kullanılmaz yani

kaşı dökülenlere tavsiyem büyüyen fazda almalarıdır. hatta özellikle saç kesim günlerine denk getirebilirseler daha iyi olur. badem yağını yağ günlerinde özellikle uygulayın. nem gününde nemlendirin çünkü kuruluktan da dökülürler. vitamin günlerinde vitamin takviyesi yapın veya vitaminli beslenmeye önem gösterin. kısa sürede toparlayacaktır. önemli olan doğru zamanda doğru bakımı yapmak

adetinin bitiminde alman gerekiyor . cuma gününe de tarihe yetişemezsin. tabii sabah 4 gibi kalkıp epilasyon yaparsan o ayrı yoksa küçülen faza denk gelirsin ne artar ne azalır adetliyken sakın yapma etkisini 2 kat fazla artış olarak görürsün

Tarih:4 ekim 2013 cuma
saat:05:00
Yer :evin banyosun
kapı açılır ve eşim içeri girer...
Eşim:Bu saatte napıyosun burda?
Ben:Hiçç epilasyon yapyorum
Eşim:Bu saatte mi?
Ben:hee bu saatte
Eşimerdin ne?
Benolunayı yakalıcam
Eşim :
ben: :111:

Dur ben bunu bi deniim de evimize az heyecan gelsin

epilasyon günü yarın , tarihleri konunun ilk mesajında bulabilirsin aman yanlış yapma saçının uzaması için büyüyen fazda yapman lazım uzatma kürlerini, dün yapmışsın. dün küçülen fazdaydık yani bu kür saçını uzatma yönünde değil güçlendirme yönünde etki yaptı. büyüyen ve küçülen faz tarihlerinin ilk mesajda bulabilirsin bu arada hoşgeldin bacım aramızaa

Ayyyy bu ne sıcak bi karsilama pericim :) cok teşekkürler bacım yemekten sonra ilk isim teker teker okumak olacak. Adet donemim 17 sinde bitmişti gerçi :) teşekkürler tekrar dönüş yaptığın faydali bilgi verdigin ve hoş karsilaman icin :*

ben ne diyecem bilemiyorum

oo sen daha sıcaklık görmemişsin

Hosbuldum demeyi unutmusum heyecandan kusura bakma :) bisey daha soracaktım tam adetimiz bittikten sonra mi alacağız uzerinden bi iki hafta gecse olmaz mi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…