Merhaba hanımlar 1.5 yıl gibi bi aradan sonra tüm cesaretimi toplayıp genital bölgeme ağda yaptırdım dün (aslında niyetim bugüneydi ama burda kuaföler salı günleri kapalı oluyor ). Jiletten dönmeme rağmen korktuğum kadar acımadı,ama popo kısmımda acayip bi kaşıntı var. Geçirmek için önerisi olan var mı ?
inşallah canım, allah seni başımızdan eksik etmesin...İnşallah canım sizleri hiç bırakmak istemiyorum"link verdimde bu site siteyi göstermiyor " burçların net tarihlerini buradan alıyorum, başka sitelerde var. 2014 yılı ay takvimi daha hazır değil. dediğim gibi kolay değil ben 1 yılımı verdim neredeyse veya 7 ay mıydı hatırlamıyorum :44: Rabbimden bir mani çıkmazsa sizlerleyim İnşallah
bu tarihte yolunan yok mu ? herkes eylül sonu mu yaptı :44:
bende sacımı boyayacagım 4-5i gibi bakalım nasıl olacak
2 ay olmamış bile
ben çıkanları aldım pericikbu tarihte yolunan yok mu ? herkes eylül sonu mu yaptı :44:
eylül sonu yaptım ay başındaki tarihlerde daha çıkmamış oluyo tarih bittikten 2-3 gün sonra çıkmaya başlıyo beni deli ediyobu tarihte yolunan yok mu ? herkes eylül sonu mu yaptı :44:
bende boyamayı düşünüyorum ama önce uçlarından aldırayım kalçalarımı geçiyordasonra da boyatırım koyu kahverengiye
biliyorsun ki agustosta yaptim
sen hiç konuşma pelincanbu arada tavsiye ettiğin P... yi gittim eczacımla konuştum. kendisi ve kızı da ondan kullanıyormuş. önce S... yi söyledi bana. hangisi daha iyi dedim? tabii ki P... dedi. onu aldım ben de.
ilk kez yuttum bu sabah dipçik gibiyimşaka bir yana tabii. ama acayip güzel kokuyor
ben de bekletirdim hep uzasın diye, bu kez sadece çıkanları aldım. bu arada epilasyon aleti cidden kırıyor tüyleri ya kök içinde kalıyor
niyemis konusucam :) peri elinde olsa tarihleri benden saklicak onu gecmiyim diye
P.. iyidir dipcik gibi terimini tam olarak karsilar :) Cikolata gibi kokuyor degil mi :)
Benim daha uzamadi da isin kotusu oyle yeni ciktilar gibi duruyorlar, biyiklarimi alicam ben de bugunu bekledim tovbe bismillah firca gibi oldular :)
Evet kiriyor epilasyon aletleri, koltuk altimi iki seferdir sir ile almaya basladim farketti direk, alet kirdigi icin 4. gune cikiyorlardi
ben ağdayı kendim yapamıyorum kuaföre gitmem lazım. gittiğim kişi de aynı zamanda arkadaşım. hasta olmuş yatıyormuş.iş başa düşünce epilasyon aletine sarıldım.
napacaaan mecbuuur
Keske sir ile almayi deneyeydin
Ben de her yanimi kendim aliyorum, bikiniyi de bi kuaforum var ona en basindan beri, arkadas olduk biz de:) gitmyince nerde kaldi bizim cadoloz doye haber gonderiyor komsu kizlari ile :):):)
oraya buraya yapıştırıyorum, hoşlanmıyorum öyle işlerden
Ben makinasini aldim, o roll on sirlerden kullaniyorum evde, koltuk alti bacak sagolsun aliyor hepsini mubarek makina
temiz bulasma vs de yok :) bi de portakalli yag almistim sir den sonra ev portakal kokuyor hihih
iyiymiş. ısısını falan kendi kendine mi ayarlıyor? :26:
evet evet kendisi ayarliyor ben icinde siri yerlestiriyorum, makinanin fisini takip dugmesine basiyorum, ara ara sir erismis mi akiyor mu diye kontrol ediyorum sonra tertemiz :)
çok pratikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?