yandığı içindir , soğuk tutmaya çalış

inşallah canım, allah seni başımızdan eksik etmesin...

bu tarihte yolunan yok mu ? herkes eylül sonu mu yaptı :44:
eylül sonu yaptım ay başındaki tarihlerde daha çıkmamış oluyo tarih bittikten 2-3 gün sonra çıkmaya başlıyo beni deli ediyo

bende boyamayı düşünüyorum ama önce uçlarından aldırayım kalçalarımı geçiyorda sonra da boyatırım koyu kahverengiye

benim saçlarımda belimde eşarbın içinde nasıl saklıyosun saçlarını benim hep bozuluyo sadece topuz yapıyorum ben etrafına başka bişey dolamıyorum sen doluyomusun

biliyorsun ki agustosta yaptim

sen hiç konuşma pelincan bu arada tavsiye ettiğin P... yi gittim eczacımla konuştum. kendisi ve kızı da ondan kullanıyormuş. önce S... yi söyledi bana. hangisi daha iyi dedim? tabii ki P... dedi. onu aldım ben de.
ilk kez yuttum bu sabah dipçik gibiyim şaka bir yana tabii. ama acayip güzel kokuyor

ben de bekletirdim hep uzasın diye, bu kez sadece çıkanları aldım. bu arada epilasyon aleti cidden kırıyor tüyleri ya kök içinde kalıyor

niyemis konusucam :) peri elinde olsa tarihleri benden saklicak onu gecmiyim diye

P.. iyidir dipcik gibi terimini tam olarak karsilar :) Cikolata gibi kokuyor degil mi :)

Benim daha uzamadi da isin kotusu oyle yeni ciktilar gibi duruyorlar, biyiklarimi alicam ben de bugunu bekledim tovbe bismillah firca gibi oldular :)

Evet kiriyor epilasyon aletleri, koltuk altimi iki seferdir sir ile almaya basladim farketti direk, alet kirdigi icin 4. gune cikiyorlardi

ben ağdayı kendim yapamıyorum kuaföre gitmem lazım. gittiğim kişi de aynı zamanda arkadaşım. hasta olmuş yatıyormuş.iş başa düşünce epilasyon aletine sarıldım.

napacaaan mecbuuur

ben ağdayı kendim yapamıyorum kuaföre gitmem lazım. gittiğim kişi de aynı zamanda arkadaşım. hasta olmuş yatıyormuş.iş başa düşünce epilasyon aletine sarıldım.

napacaaan mecbuuur

Keske sir ile almayi deneyeydin

Ben de her yanimi kendim aliyorum, bikiniyi de bi kuaforum var ona en basindan beri, arkadas olduk biz de:) gitmyince nerde kaldi bizim cadoloz doye haber gonderiyor komsu kizlari ile :):):)

Keske sir ile almayi deneyeydin

Ben de her yanimi kendim aliyorum, bikiniyi de bi kuaforum var ona en basindan beri, arkadas olduk biz de:) gitmyince nerde kaldi bizim cadoloz doye haber gonderiyor komsu kizlari ile :):):)

oraya buraya yapıştırıyorum, hoşlanmıyorum öyle işlerden

oraya buraya yapıştırıyorum, hoşlanmıyorum öyle işlerden

Ben makinasini aldim, o roll on sirlerden kullaniyorum evde, koltuk alti bacak sagolsun aliyor hepsini mubarek makina
temiz bulasma vs de yok :) bi de portakalli yag almistim sir den sonra ev portakal kokuyor hihih

Ben makinasini aldim, o roll on sirlerden kullaniyorum evde, koltuk alti bacak sagolsun aliyor hepsini mubarek makina
temiz bulasma vs de yok :) bi de portakalli yag almistim sir den sonra ev portakal kokuyor hihih

iyiymiş. ısısını falan kendi kendine mi ayarlıyor? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…