- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
zamanım var da yok aslında :44:müşterilere bakıyorum arada da düzenlemeye çalışıyorum yavaş yavaş
evet bacım onunla yapılıyor. linki ilk sayfada mevcut
Evet sayfaya baktm sigarayla ilgilu biseymis .cok sukur kullanmiyorum.arkadaslar ben gecen gün sohbette sigarayla ilgili bisey duymustum.uzun süre sigara icenlerin burundaki biyer su anda tam hatrlamyorum orası zamanla zamanla sigara dunanindan tabaka gibi bisey olusuyomus .gusül abdesti sırasndada buruna su verirken o bölgeye yani tabaka olusan bolgeye tam su gitmiyomus .duydum cok sasirdm sigara tiryakisi olanlar bunu duyduktan sonra sigara icmezler umarm.gusül abdwstinin nekadar önemli oldugunuhepimiz biliyoruzdur.sigara hem sagliga hem keseye zarar .ucenler insallah en yakn zamanda birakirlar
ekim ayı faz dönemleri ve kilo alma-verme tarihleri de eklenmiştir. geriye bakım dönemleri kaldı. onu da yarına bitiririm İnşallah
ben de tam kilo alma tarihlerini bekliyordumm :)
tesekkur cok ay perisi
e bacım kaç zamandır uyuyorsun kilo alma tarihlerine ve fark var mı
ben içiyorum fakat burnumdan çıkarmadığım için dumanı bir tabaka oluşmaz herhalde :44:
uydugum zaman adam akilli yedigim zaman ozellikle o tarihlerde kilo alimim (aslinda gram) daha cok artiyor :)
araya giren sikintili donemim dolayisiyla verdigim kilolar haric ise yariyor canim :)
sanirim 2 ay uydum, araya giren 2 ayi geciyorum o donem gozum bisi gormuyordu.. simdi 3.ayim olucak
Bilmiyorum cnm o konuda cok bilgim yok ama mantiken söyledigin dogru.insallah öyledir.icmeyin sunu yaa ne anliyosunuz icmektenallahımın verdigi vücuda niye zarar veriyoruzki bu vucüt bize emanet en iyi sekilde bakmamiz lazm kendimize
bakım ve çay içme dönemleri de eklenmiştir ve ekim ayı tamamdıııır
sende yengem gibisin herhalde ni yirsen yi yaramıyor
gulme utaniyorum
zayifim ama cok ay perisi boy 169-170, kilo 46..
gulme utaniyorum
zayifim ama cok ay perisi boy 169-170, kilo 46..
oo yes madem işe yarıyor ben de kilo verme tarihlerini dikkate alayım, bu ara fazla kaçırıyorum yine
saçıma uyguladığım kürü bakım dönemine denk getirirsem çok verim alıyorum ben özellikle sinameki küründe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?