• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım günlerdir yazdıklarını okuyorum, üzüldüm gerçekten. hala böyle sabit fikirli insanlar var demek ki.
ama şöyle bir gerçek var: hayat filmlerdeki ya da kitaplardaki gibi değil. bu da şu demek oluyor, baştan bazı şeyler kötü başlarsa sonradan hep bir gıcıklık hep bir kin oluyor insanlarda birbirlerine karşı. yani eğer ben her şeye göğüs gererim diyorsan onun ailesinden vazgeçmesi gerekirdi ki bu da olmaz yani. herkesin mutlu olabileceği şekilde orta yol bulmak lazım biliyorsun.
ayrıca sana bir şey söyleyeyim mi, sizin bu iş olsaydı bence en ufak bir tartışmada laf çarparlardı sana; biz seni zaten istemedik yoğurt istedi diye oldu diye.
hiç üzülme canım sen. yaşın zaten genç. gerçekten seni hak eden biriyle olacağını düşünüyorum :54:

sarmam benim bidenem :5: böyle düşündükçe daha iyi oluyorum :26: sağol desteğin için :54:

sarmam benim bidenem :5: böyle düşündükçe daha iyi oluyorum :26: sağol desteğin için :54:

bazen hakkımızda hayırlısı diye düşündüğümüz düşeler sonra hayır getirmeyeceğini görüyoruz ama içimizde bir acı taşırken de acıdansa gelecekte bılmedıgımız sorunlara gögüsleriz diye düşünüyoruz ama olmuyor , hayat biraz hayırlısını diyeyi sabır edip beklemek ,
küçük bir sorun değildir aileler arası huzursuzluklar, öyle tek kişinin sevgisi de yetmez ki yetemez yani huzur olmadığı yerde nasıl sevgi mutlu etsin insanı
hayır dile ay-perisi Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin

bazen hakkımızda hayırlısı diye düşündüğümüz düşeler sonra hayır getirmeyeceğini görüyoruz ama içimizde bir acı taşırken de acıdansa gelecekte bılmedıgımız sorunlara gögüsleriz diye düşünüyoruz ama olmuyor , hayat biraz hayırlısını diyeyi sabır edip beklemek ,
küçük bir sorun değildir aileler arası huzursuzluklar, öyle tek kişinin sevgisi de yetmez ki yetemez yani huzur olmadığı yerde nasıl sevgi mutlu etsin insanı
hayır dile ay-perisi Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin

amin canım İnşallah :26:

tere küründen sonrasının tarihlerini eklemeyi unutmuşsun şekerim :10: zamanın yetmedi sanırım

Back