• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şimdi sana burdan bi dene çaksam nireye uçarsın biliyon mu :22: ne demek "madem işe yarıyor" ben boşuna mı günlerimi harcıyom burda :14:

aaa çok ayıp :20: biliyorsun benim her tarafımda işe yaramıyor canım, mesela tüylerde :23: ama saçımda işe yarıyor. kilo konusunda denemedim hiç, pelin söyleyince bir de ona yoğunlaşayım dedim :27:

yuhhhhhhhhhhh :53: aaa bacım hiç kavrulmuş badem ve siyah çekirdeksiz kuru üzüm yemeyi denedin mi :26: müşterilerime de tavsiye ederim, bi teyzenin çok hayır duasını almıştım bi dene istersen :54:
yemem mi pericim onlar her gun yedigim seyler findik fistik da yok bana misin demiyo

oo yes madem işe yarıyor ben de kilo verme tarihlerini dikkate alayım, bu ara fazla kaçırıyorum yine :20:
saçıma uyguladığım kürü bakım dönemine denk getirirsem çok verim alıyorum ben özellikle sinameki küründe :31:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

yariyor soslucum :)
sac icin de ayni sey gecerli ben daha gecen hafta yaptim, ama sinameki kuru dokuyormus, ben bemiks, evigen, bepanten ampullerini sac diplerine, uclara da sac bakim yagini suruyorum :) kuaforum diplere yag surme havasiz kalir diger verdigin vitaminleri de ememez demisti..
cidden de ise yaradi, bi de sac kesim tarihlerine de denk getirerek iki parmak annem kesiyor kirildiginda cok saglikli hizli uzadi saclarim:16:

Son düzenleme:
dün akşam tarihleri gözönüne alarak saçlarımı boyadım (eşim boyadı aslında:1:)
ve sonuç harika, kızıl ötesi oldum :52:

yemem mi pericim onlar her gun yedigim seyler findik fistik da yok bana misin demiyo

yariyor soslucum :)
sac icin de ayni sey gecerli ben daha gecen hafta yaptim, ama sinameki kuru dokuyormus, ben bemiks, evigen, bepanten ampullerini sac diplerine, uclara da sac bakim yagini suruyorum :) kuaforum diplere yag surme havasiz kalir diger verdigin vitaminleri de ememez demisti..
cidden de ise yaradi, bi de sac kesim tarihlerine de denk getirerek iki parmak annem kesiyor kirildiginda cok saglikli hizli uzadi saclarim:16:

ben de özellikle diplere yedirmeye çalışıyordum iyi oldu söylediğin :30:

kızıl ötesi miiii :52: ay bende çok severim kızılııııı :26:

ben tam bir sarıcıydım ama sağolsun eşim kızılı sevdirdi.. uyanık adam önce bakır yap sarıya yakın olur dedi,zamanla tonu artırdı ve şimdi tam bir kızılım :9: ve çok sevdim bu rengi yakıştı da sölemesi ayıp:1: :52:

pericik herşeye bi formuülün var şu adet sancılarınada bi formülün yokmuuu :84: bitki çayları ilaçlar hiç biri geçirmiyu:50:

gulme utaniyorum:17:

zayifim ama cok ay perisi boy 169-170, kilo 46..
:50:

Cnm hurma pekmezi kilo aldryo diyolar.denedinmi bilmiyorum tok karninaicicen.bidene istersen.bende 1.54boyunda 44 kiloyum beni de cevremdw zayf bulurlar ama bence boyumla kilom orantli diye düsünüyorum.evlenmeden önce 39, 5 kiloydum .cok kafana takma bence saglik olduktan sonra kilo önemli dgl.zamanla alirsn zaten

Cnm hurma pekmezi kilo aldryo diyolar.denedinmi bilmiyorum tok karninaicicen.bidene istersen.bende 1.54boyunda 44 kiloyum beni de cevremdw zayf bulurlar ama bence boyumla kilom orantli diye düsünüyorum.evlenmeden önce 39, 5 kiloydum .cok kafana takma bence saglik olduktan sonra kilo önemli dgl.zamanla alirsn zaten

canim saglikta cok sukur bisi yok tum testlerim yapildi hersey normal :)
hurma pekmezi denemedim canim, olmadi onu da deniyim :)
senin normal ama canim bence :)

canim saglikta cok sukur bisi yok tum testlerim yapildi hersey normal :)
hurma pekmezi denemedim canim, olmadi onu da deniyim :)
senin normal ama canim bence :)

Evet bencede normal ama yinede bana kilo al diyen oluyo genelde yasli kadinlar söylüyo .ama tabi insanin kendiyle barisik olmasi önemli.birde tabiku esim kilo al dese almaya calisrmda o da buhalimi begeniyo bende begeniyorum bu yuzden disardakilerin soylediklerini takmiyorum.birde soyle düsün bence cnm 100 kilo olan bir kadini düsün seni görünce ici gider keske bende boyle incecik olabilsem der o yuzden bu halinin kiymetini bil.

Evet bencede normal ama yinede bana kilo al diyen oluyo genelde yasli kadinlar söylüyo .ama tabi insanin kendiyle barisik olmasi önemli.birde tabiku esim kilo al dese almaya calisrmda o da buhalimi begeniyo bende begeniyorum bu yuzden disardakilerin soylediklerini takmiyorum.birde soyle düsün bence cnm 100 kilo olan bir kadini düsün seni görünce ici gider keske bende boyle incecik olabilsem der o yuzden bu halinin kiymetini bil.

sagol canim cok tavsiyeler icin :)

pericik herşeye bi formuülün var şu adet sancılarınada bi formülün yokmuuu :84: bitki çayları ilaçlar hiç biri geçirmiyu:50:

her zaman alternatif tıp önecliğim olur. ve İbrahim saraçoğlunun üzerine tanımam :16: tüm kitapları mevcut :46:

Civanperçemi kürü: Bayanların sancılı geçen adet dönemlerine karşı
Civanperçemi kürü regl döneminin başlamasına üç Gün kala uygulanmaya başlanır ve regl döneminin bitimine kadar devam edilir.
Hazırlanışı: Bir tutam civanperçemi (yaklaşık beş gram) yarım Litre kaynamakta olan Suyun içine atılır. Ağzı kapalı olarak hafif (kısık) ateşte 3 Dakika demlenir. Soğuduktan sonra süzülür.
Regl döneminin başlamasına üç gün kala hergün sabah ve akşam bir Su bardağı içilir.
Hergün taze olarak hazırlanır. Reglinin bitimine kadar devam edilir. Bu kür her regl döneminde beş-altı Ay uygulanır.
Adet sancıları çok şiddetli ise, bu taktirde adet başlamadan bir hafta önce kür uygulamaya başlanır.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu

Son düzenleme:

ne bilsin şükürsüz :63:

Back