Dolunay epilasyonu

benim ki gibi :21: yani şahsen bende öyle :KK8: evet makine hep kırıyor ve kalınlaştırıyor, canının yanması da cabası :KK50:

evet canım ya:KK43:
emla krem var her yerde konu olmuş. bilemedim ki alsam mı kremi almasam mı??????
alt bikini bölgesi için uyuşturacak bişeye ihtiyacım var:)

evet canım ya:KK43:
emla krem var her yerde konu olmuş. bilemedim ki alsam mı kremi almasam mı??????
alt bikini bölgesi için uyuşturacak bişeye ihtiyacım var:)

hep diyorum, emla krem bi hastalığa yol açıyomuş, bi yerde okudum hatta doktor söylemiş. alma derim hem parana yazık, hem sağlığına:KK50: eldivenle hepsini tutup çekmicenki 3-4 kılı tutup çek, çekerkende gerdir orayı daha az acır :KK34:

akrepcik, yüzümü almak istiyorum da ya ipin sakal gibi yaptığını söylüyolar sen uzamadan mı alıyosun?

akrepcik, yüzümü almak istiyorum da ya ipin sakal gibi yaptığını söylüyolar sen uzamadan mı alıyosun?

iple alıyorum yüzümü. ne sivilcelenme ne kızarıklık ne kaşıntı hiç biri olmuyor. daha sağlıklı. sakal gibi çıkarsaydı bende öyle olurdu, 1 yıldır böyle yapıyorum ben ve oldukça azaldı. alınacak durumda olanları alıyorum epey bi uzatmaya gerek yok. tarih yaklaştığında çıkanları alıyorum mesela. siz de öyle yapabilirsiniz:KK54:

tüy dökücünün içinde hamam otu mevcut. jiletten farkı yok canım .
ağda tabii sarkıtır resmen sündürüyorsun :KK1:
eldiven benim hiç vaktimi almadı. üst tarafın bi kısmını 2 dakika içerisinde aldım. jileti ve geleceğimi düşündüğüm de ve bide ağdanın acısını düşündüğümde hiç canım yanmıyor. tersi yönde çekmeyin, tüylerin çıkış yönü ile aynı çekin :21:

ne güzel eldivenle hemen alabilmişsin.ben adet olmadan 2-3 gün önce yapıyodum hep belkide ondan canım cok yanıyodu yavas yavas yaptıgım içinde cok ugrasıyodum demek sen ccabuk cabuk yapabıldın gör bak 3 haftadan önce cıkmıcak kı bide dolunay epilasyonu var işin içinde dahada gec cıkar ben dolunay epilasyonunu bilmeden yaptıgımda 3 hafta sonra jıletın ıkıncı günü gibi oluyodu 4.haftada gene alıyodum hep tertemız.cok rahat eldıven.

akrepcik, canım benim reglim bugün son buluyor.
regle yakın yapmayın demişsin. sonrası için yapabilir miyiz?
yarın yapmayı düşünüyorum da.
bu arada ben de lazere gittim:) yani evlilige yakın bi tarih için iyi:KK70: ama çok sürekliliği yok.

lazerin alex cıhazıyla yapılanı kalıcı oluyormus ben bı arkadasın tavsıyesıyle ıpl baslamıstım.sinir ediyo benı her gıdıste 10 15 kıl döke döke bitcek sanırım söyle dökse hepsini birden bende rahatlasam .:) arkadasım ıpl ile yaptırdı 2 yıldır cıkmıyomus.onun gittigi yere gidiyorum bende ama alexle daha etkılı oldugunu sonradan ögrendım keşke ıplden önce ögrenseydım.dogru yer olduktan sonra yapan kişide uzmansa senınde vucut durumun müsaitse gercekten uzun dönemli etkili olabiliyo.

benim ki gibi :21: yani şahsen bende öyle :KK8: evet makine hep kırıyor ve kalınlaştırıyor, canının yanması da cabası :KK50:

keşke kırsa kalınlastırsa ben koltuk altımı bır defa sadece makıneyle aldım kararttı zamanla sir yapa yapa beyazlatmıstım.

ne güzel eldivenle hemen alabilmişsin.ben adet olmadan 2-3 gün önce yapıyodum hep belkide ondan canım cok yanıyodu yavas yavas yaptıgım içinde cok ugrasıyodum demek sen ccabuk cabuk yapabıldın gör bak 3 haftadan önce cıkmıcak kı bide dolunay epilasyonu var işin içinde dahada gec cıkar ben dolunay epilasyonunu bilmeden yaptıgımda 3 hafta sonra jıletın ıkıncı günü gibi oluyodu 4.haftada gene alıyodum hep tertemız.cok rahat eldıven.

bitmese bile incelsin, kolaylıkla alayım o bile yeter bikinim için :KK17:

beni de sir ağda kararttı ne yazık ki :KK43: şimdi eldiven kullanacağım koltukaltımda

evet eldıven daha beyaz yapıyo tabı ama sirde benı beyazlatmıstı.eldiven inceltmiyo ama neyse o cıkıyo sadece gec cıkıyo.tabı jılet gibi sertte cıkmıyo .ama dolunay epilasyonunda ıncelebılırde belkide :) benım ınceltmemıstı.

akrepcik ben senın bu msjını nasıl buldugumu anlatmak ıstıyorum.bir gece o kadar bunaldım ki lazere basladıgımda 5-10 kıl kökü dökülünce allahım ne zaman bitcek bu kıllar nolur bana rüyamda göster nasıl kurtulcam die dua ettim uyudum. rüyamda dolunay gördüm sonra sitede arama motoruna rüyada dolunay görmek diye yazdım sonra bi baktım kadınlar kulubu dolunay epilasyonu cıktı.üyeydim merakla tıkladım okudum bir kere uydum dolunaya ve umutla bundan sonrada yapıcam. :)

Eldiveni denedim biraz ama yok ben devam edemeyeceğim ona. :KK50:
Çok ürkütüyor beni. Tüyleri elime alıp çekmek tuhaf geliyor.
Fena oluyorum. :KK43:(
Acıtıyor bir de.

Kol altımı aldım veet hazır ağda bantlarıyla.
Tüyüm gayet az çok şükür. Sir de azaltmış sanki daha da. :KK31:
Ama bazıları kırıldı, o yüzden yarın sabah makineyle geçerim üstünden.

Bacak ve kolumu da yarın halledeceğim.
Bacağımda aşırı az tüyüm gerçi. Onu dolunaya denk getirmesem de olur.

Ama kollarımdaki biraz daha geç çıksa fena olmaz. O yüzden onu yapacağım. :KK31:

Son düzenleme:
ben bı kere veet le bıyıklarımı alayım dedım bıyık ıcın olanıyla.aldım bı yandıki.abartmıyorum belkıde cildim hassas oldugu için elde ısıtılıp yapılan yanı elımızde bantların ustune ıkı surtup dırek yapıstırıyoruz öyle bişeydi. bıyık bölgem kıpkırmızı 2 gün boyunca dısarı cıkamadım gecmedi ya kızlarla gezme planları yapmıstık söyleyemedimde dalga gecerler belki diye ben dısarı cagıranlara sürekli bi bahane haline 2 gün cıkamadım evden.pudra sürdüm yok yıne belli.

ben bı kere veet le bıyıklarımı alayım dedım bıyık ıcın olanıyla.aldım bı yandıki.abartmıyorum belkıde cildim hassas oldugu için elde ısıtılıp yapılan yanı elımızde bantların ustune ıkı surtup dırek yapıstırıyoruz öyle bişeydi. bıyık bölgem kıpkırmızı 2 gün boyunca dısarı cıkamadım gecmedi ya kızlarla gezme planları yapmıstık söyleyemedimde dalga gecerler belki diye ben dısarı cagıranlara sürekli bi bahane haline 2 gün cıkamadım evden.pudra sürdüm yok yıne belli.

Ağdayı yüz için kullanınca çok dikkatli olmak lazım zaten.
Yoksa kızarır, kabarır deri. Bepanthen sürülmezse sivilce çıkar vs.
Ayrıca bıyık nasıl ağda ile alınabiliyor ki ... İyice uzatmak lazım.
Resmen bıyıklı dolaşmak gerek ortalıkta.
O yüzden en güzeli kaş ve bıyık için cımbız. :KK12:
Çıktığı an , alıyorum hemen.

bişey diyeceğim kimse gülmesin :KK43:

dün gece eldiveni taktım elime bikinime giriştim , herşey çok güzel gidiyodu:KK8: taki üst bitipte alt tarafa gelene kadar :KK43: ya o kısmı alamadım, bi kez tuttum bi çektim kılları koparamadım fakat ağlayacaktım neredeyse, o derece çok acıdı:26: ama olsun pes etmek yok , o kısmı da kuaför yapsın değil mi :44: zaten bende en çok üst tarafa acıyodu, orayı bitirdim şükür:KK52:

akrepcik ben senın bu msjını nasıl buldugumu anlatmak ıstıyorum.bir gece o kadar bunaldım ki lazere basladıgımda 5-10 kıl kökü dökülünce allahım ne zaman bitcek bu kıllar nolur bana rüyamda göster nasıl kurtulcam die dua ettim uyudum. rüyamda dolunay gördüm sonra sitede arama motoruna rüyada dolunay görmek diye yazdım sonra bi baktım kadınlar kulubu dolunay epilasyonu cıktı.üyeydim merakla tıkladım okudum bir kere uydum dolunaya ve umutla bundan sonrada yapıcam. :)

canım çok etkilendim rüyandan :KK19: inşallah hepimize çözüm olur bu dolunay çünkü bençok faydasını gördüm :KK43:

Eldiveni denedim biraz ama yok ben devam edemeyeceğim ona. :KK50:
Çok ürkütüyor beni. Tüyleri elime alıp çekmek tuhaf geliyor.
Fena oluyorum. :KK43:(
Acıtıyor bir de.

Kol altımı aldım veet hazır ağda bantlarıyla.
Tüyüm gayet az çok şükür. Sir de azaltmış sanki daha da. :KK31:
Ama bazıları kırıldı, o yüzden yarın sabah makineyle geçerim üstünden.

Bacak ve kolumu da yarın halledeceğim.
Bacağımda aşırı az tüyüm gerçi. Onu dolunaya denk getirmesem de olur.

Ama kollarımdaki biraz daha geç çıksa fena olmaz. O yüzden onu yapacağım. :KK31:

sen yine de tüm tüylerini dolunaya denk getir. ömür boyu epilasyon yap yap nereye kadar :KK52:

:KK9:ağda ağdadır ya, adamlar satmak için belirli adlar koyuyor . sizde hemen kanıyosunuz:KK51: ağdanın nasıl özellikleri olur ben onu anlamıyorum. en fazla farklı kokuları var. azaltanmış şuymuş buymuş vs. hep yalan . Bi kere şunu düşünün gerçekten azaltan bir ağda olsa bu bir çığır olur. veya özel bölgelere ait özel ağdalar alsan ne olacak yani ? sana %100 bitirme garantisi veriyor mu ? HAYIR. en iyisi anam babam usulü sir ağda kullanın :21:

X