• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olsun ben çok iştahlıyım :56: kızlar anneye çekermiş, annemde ne bulantı ne de karın-göğüs çatlağı olurmuş :23: herhalde bende de olmaz çünkü hem beyaz tene yakınım hem de vücudum kiloya ( deri açılmasına ) müsait :6: kolay kolayda hiç birşeye bulanmaz midem normalde :44: bilmem belki ilerde hamiş olursam bende de olmaz :17::30:

İnşallah beni üzmeyecek ve benimde üzmeyeceğim kişi çıkar karşıma :43: hem bu fatih face sayfasına benim ona hediye ettiğim beşiktaş çakmağının resmini koymuş ve "ENLERDEN BİRİ" yazmış . yani en değer verdiği eşyalardan biriymiş güya :14: canı cehenneme değmez hiçbirşeye :14:

ay ne kadar pişkin birisiymiş cıks cıks :20: :19: :41::57:

ayy bitanem benim ya tesekkur ederm bende pamuk sekeri gibi biseyim zaten :p :D pofuduk benim ayicigmin adi minnosumun hediyesi :) kedi gibi sevmemden nefret eder ama neyse burda haberi olmuyo nasil olsa :))
ıhııım konuya donecek olursam tatlim 6-7 uygulamada %45 muthis bi sonuc bence. Ek olarak bisey kullandin mi tatlim peki? Bende basliycam uygulamaya kesin kararliyim. Evlenene kadar biticek bu is arkadeş :) sonra evlilikte hamilelikte sıkıntı büyür. Simdi kıl benim tüy benim yasiyorum da sonrasi oyle olmaz :) hamile olan arkadaslara da Allah kolaylik versin bu durumda. Ve tabi anneli babali buyutmeyi nasip etsin.
bu arada hepinizin bayramini kutlarim. Seker tadinda bol tatlili bi bayram gecirmeniz dilegiyle :)

ek olarak birşey kullanmadım, yalnız 2 uygulama öncesi karınca yumurtası yağı kullandım. belki %5 lik dilim bunun sayesinde olmuştur :44: tam birşey diyemiyorum o yüzden kesin kullanın da demiyorum :31: geriye kalan %40 lık azalma ise sadece dolunay epilasyonu sayesinde gerçekleşti :12:

seninde bayramını kutluyorum canım, bol tatlılı dedinde aklıma geldi. dün tüm gittiğim yerlerdeki önüme gelen tüm tatlıları yedim :56:

Cümleten Hayırlı Bayramlar, Rabbim Tüm hayırlı Dualarınızı Bu Mubarek Günde Kabul Etsin İnşaAllah. "AMİN"

ek olarak birşey kullanmadım, yalnız 2 uygulama öncesi karınca yumurtası yağı kullandım. belki %5 lik dilim bunun sayesinde olmuştur :44: tam birşey diyemiyorum o yüzden kesin kullanın da demiyorum :31: geriye kalan %40 lık azalma ise sadece dolunay epilasyonu sayesinde gerçekleşti :12:

seninde bayramını kutluyorum canım, bol tatlılı dedinde aklıma geldi. dün tüm gittiğim yerlerdeki önüme gelen tüm tatlıları yedim :56:

insallah bende derim bunlari azaldi hatta bitti diye :) annem hamam otu yagini almis elimde o var kullaniyim bari etkisi ne olursa kardir :)

afiyet olsun balım yarasin :) bize de buyur tatlimiz var :)

Aleyküm selam canım :54: iyidir şükür sen nasılsın peki , iyisindir İnşallah :29: tam dolunayda değil yoksa kurt kadın olursun :9: dolunaydan sonra belirli evrelerde alınıyor. doğru tarihleri konunun ilk mesajından öğrenebilirsin canım, her zaman güncel tutuluyor :54:

teşekkür edrim bende iyiym, ilk mesajına bakayım bende.

peralle isimli arkadaşımız bana özelden mesaj atmış. fakat mesaj kutusu dolu olduğu için bi türlü cevap yazamadım. başka yollardan ulaşmaya çalıştım fakat siteye sık giren biri olmadığı için yine ulaşamadım :1: o yüzden cevabı buraya yazıyorum umarım görür :26:

Öncelikle Rabbim hepimizden razı olsun :54: Erkek kardeşine gelince ergenlik aşamasında mı ? çünkü hormonları artış gösteren bir dönemde olacaktır. eğer öyleyse dolunay yöntemi geç etki eder :31: o yüzden ergenliğinin geçmesini beklemesi lazım, yani hormonlar eşit düzey olana kadar :34: eğer ergenliği çoktan geçmişse uygulanabilir canım. ay bitkileri, insanları ve hayvanları etkiliyor. hatta denizleri vs.

sana gelirsek yarını bekle, bugünde alsan olur fakat zaman var ne de olsa yarın al. :34: kolay gelsin canım :54:

Ay_perisi cevabını yeni görebildim. Çok teşekkür ederim cevabın için. Ergenlik çağında ama biz yine de aldık umarım faydası olur minikkuşuma :)

Back
X