ay çok teşekkür ederim canım ya =) bundan sonra bende sizlerle devam edicem bu ağda işine tekrar teşekkürler =)
Rica ederim bacım ne demek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay çok teşekkür ederim canım ya =) bundan sonra bende sizlerle devam edicem bu ağda işine tekrar teşekkürler =)
Canım tüm sayfaları okuyamadım başka biri sorduysa özür dilerim şimdiden. Benim adetimin bitmesine 2 gün kaldı. 25 ağustosa kadar tekrar adet olurum yada adetime birkaç gün kalmış olur. Bu duruma göre o tarihler arasında epilasyon yapmamalı mıyımo zaman o tarihler bana uymuyor :26:
Ay perisi çok güzelmişsin maşallah :)
Kaderin de senin gibi güzel olsun :)
selam kızlar
bende yeni gördüm bu forumu, ben ayın etkisine hep inanmışımdır, dolunayı takip ederim ama epilasyon için dolunayı hiç denememiştim, başka bi forumda dolunay ve idrar konusunda yazıları okudum, idrar olayını denedim kıllarım azalıyor ve inceliyorlar geç çıkıoyrlar. sizede tavsiye ederim. ayrıca siyah noktalarım azaldı cildi pürüzsüzleştiriyor.
KIZZZ....bu ne guzellikdir Masallah
Allah Insallah bahtini da yuzun gibi guzel etsin.
Ve Insallah karsina seni anlayan hep ama hep iyi ve kotu gunlerinde seni birakmayacak es cikarsin... hep birlikte Amin diyelim Ay Perimizeeee.....AMIIIIN.![]()
maşallah Allah sahibine bağışlasın :) ama sen kapalı değilmiydin
sağolasın bacım Rabbim daim etsin kaymaklığımızıbu arada ne zaman teyze olacağız biz
![]()
Selam...ALLAHIN izni ile insallah 2 ay kaldi...suan 7 aylik gebeyim..insallah sag salim hayirlisiyla ogumu kucagima alip en güzel sekilde büyütmek nasip olur ALLAHIN izni ve yardimiyla...cümlemizle insallah..:)![]()
canım yaa maaşallah diyorum sana, hamile iken genelde tüylerde artış olur hormonel durumdan ötürü sen azaldı diyorsun, tekrar maaşallah. çörek otu, soğan ve limon suyuna devam ediyor musun? benim bu ay inanılmaz derece çok çıktı ve çok da hızlı uzadılar. hatta bi ara senin kulağını çınlattım: hepsi birden hücüm etti, insan6 nın dediği gibi diye. bu arada 6. ayındasın yanlış hatırlamıyorsam, benim hamileliğimin son 2 ayı genital bölge çok zor olmuştu, çok sertleşmiş ve kökleri sağlamlaşmıştı, çok acı çekerdim aldırırken. o zamanlar dolunayıda bizlemzdim tabi. senin bu durumuna çok sevindim doğuma rahat girersin Allah'ın izniyle.
bu arada bayanlar vee sevgili meleğimiz, hepinizin kadir gecesi mübarek olsun, tüm dualarınız kabul olsun.
Selam kesinlikle tavsiye ediyorum cörek otu limon ve sogan suyunu...o kadar agda kullaniyoruz ugrasiyoruz,dolunay zamanini bekliyoruz madem, sonucu hizlandirmak icinde ek ilaveler yapabiliriz...COK SÜKÜR ALLAHA MEMNUNUM cörek otu suyundan..tavsiye ediyorum herkese agda sonrasinda..ama taze olmasi önemli...sogan suyunu ilk rendeliyerek cikartigiimizda asitli ve yakici oluyor soganin suyu.. limonda öyle..ama bekleyince asiti kaciyor yakiciligi gidiyor bekletince..o yüzden agdayi yapip bitirdikten ve yikanip agdalardan temizlendikten sonra bu karisimi yapip sürüp cillte bekletmek daha uygun...gebeyim ve ALLAHIN izniyle killar tüy olarak geliyor..coguda cikmiyor..
Tarifi; 1 yemek kasigi cörek otu ta$ bir havanda iyiyce ince kum toz haline gelinceye kadar eziyoruz...1 orta boy sogani rendeleyip suyunu cikartip bu ezilmis cörek otuna katiyoruz, ve 1 limon suyunu bu karisima katiyoruz ...iyice karistirip bu karisimi agdadan sonra sürüyoruz..ben genelde bekletiyorum uzun uzun cildimde....bazen iki gün sürüyorum bu karisimi... yada aksamdan sürüyorum sabaha kadar yatip uyuyorum :) ama cörek otu tam ezilmedigi ve ince kum gibi oldugu icin cilde fazla bastirmadan sürün...yoksa cildi tahris edebiliyor:) isteyen arkadaslar deneyebilirler bu karisimi...:) deneyerek kendinizde anlayabilirsiniz ise yariyormu yaramiyormu diye...sonucta herkesin cildi kil tüy yapisi farkli...ama tavsiye ediyorum herkese..:) hatta eger denerseniz bu karisimi dolunay olayi ile birlikte, ve sonuclardan memnun kalirsaniz sizde, dolunay olayina ilaveten ek olarak bu karisimida herkese öneririz...ama suan sadece bu karisimin bende ise yaramasiyla evet yüzde yüz ise yariyor herkese tavsiye ederiz gibi bir sonuca varamayiz...:) o yüzden en azindan 4-5 kadininda deneyip bakmasi bu karisima daha mantikli olur gibime geliyor...herkese selamlar:) :)![]()
size bahsetmeyi unuttum ;
eski sözlüm bana face üzerinden mesaj atmıştı 1 hafta önce. seni rüyamda görüyorum iyi misin diye, bende iyiyim yazdım. bana hala kızgın mısın yazdı, bende uzatmak istemedim ve cevap yazmadım, neden cevap vermiyorsun yazdı, yine cevap vermedim . en son yazdığı ise şu " köpekler gibi pişmanım, çok pişmanım, rüyalarımdan çıkmıyosun, keşke ailemi dinlemeseydim" vs. ben yine cevap yazmadım..
ne yapayım, cevap vererek konuyu uzatmak istemiyorum :26: bir daha bişeyler yazarsa karşı tarafı arayıp oğlunuzu ikaz edin beni rahatsız etmesin diyeceğim![]()
aferin sana kısss. çok doğru düşünmüşsün ararsa aynen de öyle yap, ara ailesini. o şansını kaybetti, sen ona 2 sefer şans tanıdın, oyuncak etmesin işi.
şu bayanın halinden anlamayan erkekleri hiç sevmiyorum :113::113::113::113::113: almam için mecburen uzaması lazım de geç, böyle oh ne ala yüz veriyosunuz. Önce kendi kıllarına baksınlarAy valla bu çok hassas bir konu benim için ayıp ama bu yaptığı. bizimde bir canımız var
![]()
ben kararsızlardanım, çünkü epilasyona bile zamanım olmuyor bazen :26: ben anca evlendikten sonra bu çörek otu soğan işine girebilirimay bi prensim çıksaydı karşıma
![]()
kızlar günaydın
uzun zamandır buralara uğrayamıyorum.inş. iyisinizdir.bende de sürpriz bir gelişme olduevet
tabi o kadar bulantılarım oluyor ki.geçen ay ikinci tarihte zor aldım heryerimi.Ama Allah'tan alabildim.Şimdilik benim gibi yeni hamişlerin topiklerinde takılıyorum
ama aklımdasınız.ara sıra gelip yoklarım burayı da
ağustosta tek tarih olması çok sıkıntılı olmuş.kontrollerim oluyor.ve sanırım tek tarihi bekleyemeyebilirim :26:
ay_perisi önce seni sonra herkesi öpüyor,şimdiden Ramazan Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum.Sevgiyle kalın![]()
![]()
![]()