• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya süpermiş ama benim ne temmuzda ne ağustosda denk geliyor o zmanlar adet günüme denk gelecek büyük ihtimal çünkü KAH (Kongenital Adrenal Hiperplazi) hastasıyım 30 günde bir bazen 35 günde bir bazen 28 günde bir regl oluyorum nasıl ayarlıycam ki bu günleri acep :50:

sende adetten sonra denk gelen tarihlerde yapmaya çalış, böylelikle adet öncesi tarihlerde epilasyonu riske atmazsın canım :54:

ay yazık ya ben kıyamamkineeeee :26: benim beyaz atlı prensim acep nerde, acep kim :14: bayramdan sonra 3 kişi gelecek, bakalım belkide onlardan biridir :17:

senin sincap beyaz atlı prens olcak gibiydi ama nasip değilmiş inşallah o 3 kişiden biridir prensin :16:

gerçekten çok güzel bi konu olmuş tebrik ederim...ben temmuz tarihini uyguladım epilasyon için ama ya benimkiler biraz hızlı uzuyor galiba taaa ağustos sonuna kadar dayanmaz heralde yaaa..hay allah naapcam şimdi:18: ben ağustos sonuna kadar iki kere epilasyon yaparım.

Teşekkür ederim canım hoşgeldin aramıza :29: ya bacım biraz daha sabretmeyi dene, böyle kısa yoldan döneceksen sonuca ulaşman çok zor olur :50: 23 gün kaldı şurada, böyle sabretmezseniz 2-3 tüy çıkınca kaytarma yaparsanız çok etki alamazsınız. ÇOK ACİL DEĞİLSE ve ADETİNE DENK GELMEYECEKSE 6 ağustosa kadar vaktin var. ama hiç bir etki almazsın, ne iyi olur ne kötü :31:

nasıl ki tüylerin çıktıkça epilayon yapıyosun ömür boyu, dolunay epilasyon tarihlerine uyarak önce geç çıkarıyosun, sonra inceltmiş oluyosun ve uyguladıkça tüylerin bitiyor. belki 1 yılda, belki 3 yılda belki 5 yılda :34: tüylerinin kuvvetine ve sıklığına göre değişiyor . bu demek değil ki sert tüyleriniz daha kuvvetli :20: ben %95 gibi yüksek bir oranla sert tüylerin daha çabuk sonuç verdiğini gördüm.. bu bir ürün satışı değil, denemek serbest , ne de olsa her daim epilasyon yapıyorsunuz, yapmanız gereken bunu bilinçli bir zamanda yapmak :16:
cok sagolasin canim,agzina saglik...anladim veee Insallah ben de artik seni izleyenlerdenim :16::16::16:

Rica ederim canım hoşgeldin aramıza :29::54: nötr olması küçülen faza denk getirdiğin zaman gerçekleşen bir durum canım. sen burdan sorarsın ne zaman alabileceğini ben cevaplarım :34: ama mecbur kalmadıkça yapmayın , bu başlıkta önemli olan tüylerden kurtulabilmek :31:

diğer yerler sorun olmaz bekletirim de yazın kısa kollu giyinildiği için almak zorunda kalıyoruz işte. o halde ben alacağım zaman sana sorarım uygun mu değilmi diye. çok teşekkür ederim canım.

2 günde 1 geliyorum ya o yüzden aksadı :44: birazdan dışarı çıkacağım akşam 9-10 gibi hepsi biter İnşallah . bu arada teşekkürler canım :13:

ne demek perim benim :29: anladım zaten durumu bildiğimiz için sorun değil bizim için :31:

Teşekkür ederim canım hoşgeldin aramıza :29: ya bacım biraz daha sabretmeyi dene, böyle kısa yoldan döneceksen sonuca ulaşman çok zor olur :50: 23 gün kaldı şurada, böyle sabretmezseniz 2-3 tüy çıkınca kaytarma yaparsanız çok etki alamazsınız. ÇOK ACİL DEĞİLSE ve ADETİNE DENK GELMEYECEKSE 6 ağustosa kadar vaktin var. ama hiç bir etki almazsın, ne iyi olur ne kötü :31:

ya ben evliyim ama işte .eşim çok hassas bu konuda.adetim de yakın.bir iki güne olurum.yani yavaş yavaş ele gelmeye başladı baş belaları:5:başka bi yöntemi yok mu bu işin ya

Selam kizlar bu dolunay olayinin sesiz takipcilerinden ve tabiki uygulayicilarindanim:) :) dolunay olayina baslayali sanirim 4 ay oldu...yani 3 kez aldim ve 4 cü olacak bu ayin sonunda..ve insallah ALLAHIN izniyle bitecege benziyor tüyler.. AY Perisi maksadin tüylerin gec cikmasi oldugunu söylesede bu minumum mütevazi bir ölcü...minumum bir ölcü Ay perisinin verdigi bu durum..ama kesinlikle tüyler zaman icinde seyereliyor ve gidiyor...coguda cikmiyor..Ay perisi bu sayfayi actigi icin ve cogu kadini bilgilendirdigi icin tesekür ediyorum kendisine...cok sükür ALLAHA, sonuclardan cok memnunum...kil tüy sorunu denen bir sorunu artik 3 aydir yasamiyorum..yok denecek kadar az cikiyor her seferindede gittikce azaliyor..suan bakiyorum tüylere 3 hafta sonra cikicakta alinacak gibi durmuyorlar..:) yok ortada tüy filan:) Her kadina israrla bikmadan devam etmelerini tavsiye ederim Dolunay olayini:) :) INSALLAH herkes cok güzel sonuclar alirlar...selamlar herkese:) :) :) :16::16::16:

off yaa kızlar yarın artık ağda yaptırmam gerekiyor malum bayram var ve bu hafta başka zamanım yok ama derdim şu ki yarın bikini bölgemi de yaptırmak durumundayım hazır incelmiş ve azalmışken eski haline dönsün istemiyorum belki orucu bozmaz ama çok kararsızım ne diyorsunuz :31: pericik yorumunu bekliyorum cancanım :)

off yaa kızlar yarın artık ağda yaptırmam gerekiyor malum bayram var ve bu hafta başka zamanım yok ama derdim şu ki yarın bikini bölgemi de yaptırmak durumundayım hazır incelmiş ve azalmışken eski haline dönsün istemiyorum belki orucu bozmaz ama çok kararsızım ne diyorsunuz :31: pericik yorumunu bekliyorum cancanım :)

malum bölge gusül abdestini de bozdurur. dur bir yazı var onu oku :

Oruçluyken ağda yaptırmak orucu bozmaz. Fakat kadınların kadınlara karşı mahremiyetleri söz konusudur. Kadının kadına karşı örtmesi gereken yerler göbekle diz kapağı arasıdır. Bunun dı-şında kalan yerlere hemcinsinin bakması mümkün ve caizdir. Ancak, gayrimüslim kadınlar bundan istisna edilmiştir. Onla-rın mümin kadınları bu derece tesettür-süz görmesi sakıncalı sayılmıştır. Bu durumda bir bayanın ağdacıya gidip mahrem yerlerini açması orucu bozmasa da tesettür emri açısından caiz değildir.

Back
X