saniyesinden değilde salisesindn tutup birleştirmen gerekli..birde iki sesi yanyana koyma arada boşluk olsun..tam bölee nasıl anlatsam melodinin sonunda müzik yavaslayarak dursun 1 sn sessizlik olsun sonra diğerine geç yine aynı şekilde yavas yavas sesi yukselt ve hızınıda yukselt tabi..
ben yapmayı bilsem sana yapardım ama bilmiyorum
bide bu dediğim şekilde yap bakalımkolay gelsin
canımm çok teşekkür ederimyok ya fazla gelmedi yeri geldikçe yaparım hepsini..bu gece yoğurt-karbonata başlıyım mesela..diğerlerini de yapıcam mutlaka..bu arada fondötenden nefret ediyorum hep pudra kullandım bugüne kadar..ayrıyeten maya maskesi yada yumurta akıyla da cildime maske yapıyorum haftada/2haftada 1 filan..du bakalım denicem hepsini işime yarayacağından eminim sağol balım
bende prof. ibrahim saraçoğlunun bi maske tarifi var, onu yapmak istiyorum bu ara. kırmızı elma ve kayısı ile. çok güzel anlatıyor yapanlar. yapınca paylaşırım hemen.
maya maskesini sık sık yapma, yüzündeki tüyleri kuvvetlendirme özelliği varsaçların dökülüyorsa maya maskesi yap mesela etkili olur
dur şimdi deniyorumevet bu fikir daha güzel oldu sanki 2. videoya girerken 2-3 sn. bekledim sesi azalttım ve yavaş yavaş arttırdım ve daha güzel oldu sağol canım verdiğin tavsiyeler içiiiiin
Kizlar tel.den yaziyorum da yarin sac kestirebilir miyiz?yani tarih tamam ama orucluyken sac kesilmesiyle ilgili ozel bi durum var mi?
Kizlar tel.den yaziyorum da yarin sac kestirebilir miyiz?yani tarih tamam ama orucluyken sac kesilmesiyle ilgili ozel bi durum var mi?
aman bilmez miyim mayanın o özelliğinio yüzden ayda bir yada 2 defa yapıyorum..bu arada bazen yediğim kayısıların çekirdeğini de sürerim yüzüme biraz parçacıklı haliyle tabi..gerçi yediğim her meyveyi elime yüzüme sürerim ya neyse
bişi diil tatlımbundan sonra düzenlemelerini de bu yönteme göre ayarlarsan daha iyi sonuç alırsın
bende dün gece salyangoz özlü kil maskesi yaptım :120::120::120: sabah bi uyandım yüzüm pudralı gibihiç yıkamak istemedim ama marketi açmam gerekiyodu yıkadım fakat değişen bişey olmadı çok mutluyum şimdilik
saraçoğlunu çok severim, tatmin edici konuşmaları var. o yüzden 3 kitabını da aldım
aman bilmez miyim mayanın o özelliğinio yüzden ayda bir yada 2 defa yapıyorum..bu arada bazen yediğim kayısıların çekirdeğini de sürerim yüzüme biraz parçacıklı haliyle tabi..gerçi yediğim her meyveyi elime yüzüme sürerim ya neyse
bende dün gece salyangoz özlü kil maskesi yaptım :120::120::120: sabah bi uyandım yüzüm pudralı gibihiç yıkamak istemedim ama marketi açmam gerekiyodu yıkadım fakat değişen bişey olmadı çok mutluyum şimdilik
bende de salyangoz özlü krem var da sürünce çok kalıyo yüzümde yaa fazlalık hissi veriyo..o bi yana çok da yağlandırmaya başladı böyle değildi ilk aldığımda şimdi neredeyse hiç memnun değilim :44:bu arada bugün yoğurt-karbonat maskesini yaptım yüzüm acıyı iyi tattı şaka bi tarafa bi hareketlilik hissettim cildimde
meleğim bende çok severim, huzur buluyorum saraçoğlunu dinlerken, çok güven verici bir adam.
xayx cim bende geçen sene meyve maskeleri yapardım, çilek ezip sürerdim yüzüme, kivi, bal, portaklın kabugunu sıktırırdım yüzüme doğruyine başlayayım en iyisi. şifa doğada sonuçta.
Kız Melek şu salyangoz özlü maskenin raconu nedir anlat hele?
meyvelerdeki şeker muhteviyatını düşünerekten sık sık yapmamakta fayda varaz olsun öz olsun güzel olsun azı yarar çoğu zarar misali