Dolunay epilasyonu

siz de kimseye söylemeyin o zaman

dün her yerimi alamadım fırsatım olmadı bugun alsam ne olur akşam 8 de alsam gene de azalma olur mu geçen ay uyguladım ama pek bir azalma olmadı bu ay yapnan lazım lütfen cevap bekliyorum saat sekiz de asam ne olur

ay perisi cevap ver lütfen yoksa 5 den sonra nete giremicem lütfeeennn bu akşam sekizde alabilirimiyim evliyim orman olduuum mm ben

ama ayşecim sadece 4 5 saat geçiyor üzerinden o ayın 5 diye konuşmuş ben 5 demiyorum bu gun 8 de başlicam

küçülen fazdayız , bu gibi acil durumlarda küçülen fazda alabilirsiniz. yalnız dediğim gibi atmazda azalmazda şimdilik al sonra telafi edersin canım

cevabı vermiş zaten bak nötr kalır diye cevap yazmıyosa işte değildir evdedir :)

iyi biliyorsun canım beni

Son düzenleme:

aynı olay benimde başıma geliyordu ama artık dolunay ne zaman olacak diye başımın etini yiyolar

Sabahul hayırlılar:) dün epilasyon zamanının bitmesine yarım saat kala sonunda iğneli epilasyonumu yaptırdım.Yapan kişi ne kadardır gelmiyordun diye sordu 2 ay oldu dedim. Çok iyi az tüy çıkmış dedi. Dolunay zamanını takip ediyorum etkisi oldu gerçekten dedim.Neymiş o dedi. Halbuki daha önce anlatmıştım:) ilgisini çekti nasıl biliyorsun tarihleri diye sordu.Buranın adresini verdim Kızı üyeymiş, inceleyeyim dedi.
Kardeşim iş yerindeki arkadaşına anlatmış arkadaşının babannesi de annesi de eskiden dışarı çıkıp aya bakarlarmış sonra banyo sobasında ellerini soğuk küle batırıp tüylerini eldivenle tüy alma misali çekerek alırlarmış.Kül tüye yapıştığından ele daha rahat gelirmiş.Annesinin tüyleri eskiden beri yaptığı için çok çok azalmış.

valla benim bacaklarım ve her yerimde okadar sert kıllar çıkıyor ki anlatmam resmen eşime batıyor o derece üstelikde adayla aldığım halde bu ayı da kaçırdım napcam kızlar benya uğraşamıyom valla kolum gübeyim bacağım ve orası afff püff

evet bu tecrübe de zaten eskiden geliyor benim anlamadığım nokta yani nerden estide akıllarına geldi aya bakmak ama iyi ki bulmuşlar bu yöntemi yoksa biz napardıııııııııııııık bu arada çok sevindim bacım beter olsun çıkmasınlar

dün almadın mı :44: 7 temmuz a kadar ay küçülen faz durumunda, epilasyon yapmanda sakınca yok

selam kizlar..tüyler konusundaki gelismeyi yazmistim:) simdide yine bu sayfada tavsiye edilen diger tarif ile ilgili görüsümü yazmak istedim...:) suna duman kayanin tarifini yani..gercekten cok güzelmis..pirinc unu, sirke ve yogurt..sonuc cok güzel:) isin güzel tarafi yüzüme sürüyorum:) 5-10 dakika icinde yüzüm parliyor:) aydinlik oluyor bembeyaz:) tabi koltuk altindada beyazlama oldu:) bayagi farkediyor cok cabuk sürede hemde..he bacak arasinda sürer biraz...ama yüzümdeki etkisi bayagi güzel:) beyaz beyaz dolasiyorum:) simdi artik hergün yapiyorum:) koltuk alti ve bacak arasi kararmalari icin düsünmüsütüm ama daha cok yüzüme yapmaya basladim:) :) bayildim sonuca:) 2 corba kasigi yada kahve kasigi yada tatli kasigi :) bilmiyorum iste kücük kasik:) yemek kasiginin bir kücügü:) öyle iki kasik pirinc unu, üzerine yine ayni kasikla 2-3 kasik yogurt, ve 1 cay bardagi sirke:) karistirdim güzelce...sürüyorum:) beyaz bir yüz beyaz ve beyaz bir ten oluyor etkisinini cabuk gösteriyor:) 10 dakika sonra yikiyorum:) oh mis:) :) : hegün yaparim artik:) sür sonra bekle biraz ve yika:) beyaz aydinlik bir yüz:) cik sokaga:) :)

kız fazla yapma yüzünde kuruluk yapar mazaallah çünkü içinde sirke mevcut gerçi yoğurtta var o da yağlandırır :44: yani nötr olabilir bende 2 bölgede de kararma oldukça az ama bende yapacağım bu arada aydınlattığın için teşekkürler

DİPNOT : pirinç pilavı yaparken yıkadığınız pirinçlerin suyu ile yüzü yıkamak cilde pudra etkisi yapar. hem yumuşatır hem pürüzsüzleştirir. bu tarifteki pirinç unu da senin yüzüne o yüzden böyle güzel etki etmiş demek ki

iyi geceler canım

benim fikrim bence bu iki videoyu karıştırma çünkü ikisinin tarzlarıda farklı..ancak bunu anlamanın bi tek yolu var o da bu 2 videodaki müzikleri birleştirip bir daha dinlemek diye düşüyorum

sezenin videosundaki melodi daha tiz sesi her ne kadar kanun kullanmış olsada ..ancak 2.videoda yumuşak kullanılmış kanunun sesi.. kadife sesli derlerya öyle güzel işte.

dans müziği olarak 2.daha iyi gidecek gibi duruyor..

ancak sezenin şarkısının melodisi birazcık yavaştıılırsa dans müziğine daha uyumlu olacak gibi geliyor..

bence sen önce şu iki videonun melodilerini birleştirip bir dinle.. sonra kararını verirsin zaten

2 sini birleştirip dinledim fakat 2. videonun girişinde aşırı şekilde batıyor usta birine verip harmanlatmam lazım :26:

selam..evet kurutur diye düsündüm sirke oldugu icin..ama dogru noktaya deginmissin cünki icindeki yogurt kurutmuyor..sürüyorum bu karisimi cildime kuruluk hissi veriyor ilk basta ..sonra yüzümdeki bu karisim kuruyor ve su ile yikayinca hafif nemli bir kayganlik olusuyor yogurt sayesine cildimde:) :) uyardigin icin tesekür ederim güzelim.. :) simdilik cok memnunum insallah ta devam eder...:)

akrebim cildim beyazlasın diye ne yapabilirim ne önerirsin..malum sigaradan cilt rengim koyulaştı

akrebim cildim beyazlasın diye ne yapabilirim ne önerirsin..malum sigaradan cilt rengim koyulaştı

cilt temizliğini ihmal etme, zaten içten sigara mahvediyor. dıştan da fondöten gibi cildi havasız bırakacak zararlı malzemelerden kaçın ekstra olarak her akşam hafif bi nemlendirici sür yüzünü temizledikten sonra, sonra küçük küçük dairelerle masaj yap ( kan akışın hızlanacak ) . 2 haftada 1 olmak üzere ; 2 tatlı kaşığı yoğurt ve 1 çay kaşığı karbonatı karıştırıp maske yap. kuruyana kadar bekle ve sonra ovalaya ovalaya maskeyi çıkar yüzünden. sonrada güzelce yıka cildini. yapabiliyorsan her sabah yüzünü temizledikten sonra soda ( maden suyu ) ile yüzünü yıka. Uzun gibi duruyor fakat cildindeki değişime inanamayacaksın

mesela yüzüne fondöten yerine pudra sür. önce nemlendir sonra allık fırçasıyla pudra sür ve dağıt. daha doğal duracaksın aktarlarda veya büyük marketlerde hazır kil maskeleri satılır küçük paketlerde ( tanesi 2,5 tl ) onlardan yap 2 haftada 1 . ( ben 1 paketin yarısını kullanıyorum, diğer uygulamaya da kalan yarısını kullanıyorum )

birden okuyunca çokmuş ya dersin fakat hepsi farklı zamanlarda yapılıyor. yaptıkça kendini bakımlı hissedeceksin fakat huzurlu olacaksın açtığım konu başlıkları var bu tür bakımlarla ilgili. istersen bir incele hepsini sırayla yapmak zorunda değilsin, aklına geldikçe yap

Son düzenleme:

kurusa bile nemlendiricinle nemlendirirsin gerçi

2 sini birleştirip dinledim fakat 2. videonun girişinde aşırı şekilde batıyor usta birine verip harmanlatmam lazım :26:

saniyesinden değilde salisesindn tutup birleştirmen gerekli..birde iki sesi yanyana koyma arada boşluk olsun..tam bölee nasıl anlatsam melodinin sonunda müzik yavaslayarak dursun 1 sn sessizlik olsun sonra diğerine geç yine aynı şekilde yavas yavas sesi yukselt ve hızınıda yukselt tabi..

ben yapmayı bilsem sana yapardım ama bilmiyorum

bide bu dediğim şekilde yap bakalım kolay gelsin

canımm çok teşekkür ederim yok ya fazla gelmedi yeri geldikçe yaparım hepsini..bu gece yoğurt-karbonata başlıyım mesela..diğerlerini de yapıcam mutlaka..bu arada fondötenden nefret ediyorum hep pudra kullandım bugüne kadar..ayrıyeten maya maskesi yada yumurta akıyla da cildime maske yapıyorum haftada/2haftada 1 filan..du bakalım denicem hepsini işime yarayacağından eminim sağol balım

bende prof. ibrahim saraçoğlunun bi maske tarifi var, onu yapmak istiyorum bu ara. kırmızı elma ve kayısı ile. çok güzel anlatıyor yapanlar. yapınca paylaşırım hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…