bikini bölgesiyle ilgili hep sorunum oluyor bacaklarımı hallettim üst taraflarında azıcık kaldı ablama yaptırcam bikini bölgemi eldivenle yoldum. ama alt tarafı maalesef acıyor, tüy dökücü kullanmayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı?
canım bence dayan o acıya ve al
zamanla tüyler güçsüzleşiyor ve acımıyor
ama daha epilasyon günleri içinde değiliz ki tüy dökücü-hamamotu tozu-jilet birbirlerinin eş anlamlısı desekte olur. jilette ne görürsen tüy dökücüde de onu göreceksin
aynı sorun bende de var üstü alıyorum altı kalıyo bende kısaltıyorum mecbur. üsttekiler de yumuşama ve az da olsa seyrekleşme mevcut. olsun eldiveni keşfettim ya o da yeter
haziran ayı ilk epilasyon tarihinde koltukaltımı ilk defa eldivenle aldım ve 2-3 gün öncesine kadar 3 gün boyunca batık gibi kaşıntı oldu :44: ağda yapınca hiç olmuyodu. kararmasın diye eldivene başladım. galiba kuaföre boşuna para saçmayayım diye tüm ağdamı artık kendim yapacağım.
kaş-bıyık ( 5 tl ) = ben yapıyorum
yüz-çene ( 10 tl ) = ben yapıyorum
koltukaltı ( 10 tl ) = ben yapıyorum
kayseri fiyatlarına göre 25 lira kardayım
alt-üst kol ( 15 tl ) = kuaför alıyor
alt-üst bacak ( 25 tl ) = kuaför alıyor
40 lira zarardayım :84:
evlendikten sonra
kalça ( 15 tl ), genital ( 20 tl ) olacak :18: o zaman zararım 40+35 = 70 lira olacak
ama artık kendim yapacağım diye karar aldım sayılır o zaman karım 95 liraya çıkacak
95 lira da bana yeter eşimden 95 lira isterim ( sen de 100 lira ) kuaföre gidecem diye ( evlenince çalışmazsam eğer )
15 lira malzemeye gitse gerisi bana kalır ekstradan cepte dursun, biriktirir çeyrek altın alırım
tabi bu ağdadan gelen gelir sadece