Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayalimdeki evlilik valla
öyle pat diye alınmaz ki herşey
acelesi de yok zaten
yavaş yavaş içine sine sine alırsın
hem biraz yokluk çekilsin ki varlıgın kıymeti bilinsin
bir de evlenecegim adamın bekar evi olsun çok isterim. azıcık bulaşık çamaşır ütü bilsin
En superinden yapilir hemde :) ama canim bence paranizin bi kismini ayirin ne olur ne olmaz, hepsini esyaya harcamayin yaziiikkk.bide dugun masrafini ailesi karsilayacak dimi?
valla kendileri bilir, karşılarlarsa onların bana karşı yaptıklarını unutabilirim, ama yok karşılamazlarsa onlardan uzaklaşmak zorunda bırakacaklar beni. ben elimden geleni yaptım 2 senedir. hala kin gütmüyorum ama sabrımın sınırı var
Ya bu evlilikleri ne kadar zorlastirdilar, yok ceyiz yok su yok bu olan genclere oluyor, bence bazi eksikleri evlendikten sonra birlikte almak daha guzel, zamanla sahip olmak, valla ben 1 goz odaya geldim eşim yurt dışında oldugu icin bekar eviydi, hersey ikinci eldi ve camasir mak filanda yoktu ben geldikten sonra aldik. 1 gun bile uzulmedim esyalarim kotu diye. Paramizi biriktirdik simdi zevkime gore aldim her seyi he obur türlü olsaydi daha mi muylu olurdum, hic sanmiyorum..
bencede hayırlı işlerde zorluk çıkarmamak lazım,zamanla yapmak içine sindire sindire almak en güzeli
hayalimdeki evlilik valla
öyle pat diye alınmaz ki herşey
acelesi de yok zaten
yavaş yavaş içine sine sine alırsın
hem biraz yokluk çekilsin ki varlıgın kıymeti bilinsin
bir de evlenecegim adamın bekar evi olsun çok isterim. azıcık bulaşık çamaşır ütü bilsin
ayyy ben bıyıklarımı alacaktım tarihi kaçırmışım yaaa kaytam bıyıklı oldum
öyle tabi ama kız babasının gönlü hele benim babamın gönlü razı olmaz, zaten benim babam damat adayında ev sahibi olma özelliği arıyor , onu da ben bi şekilde halledeceğim artık
canım yaa benim düğün 23 haziranda 4-5 haziranda alsam o zamana kadar uzar ben bu ay tarihe uyamayacağım sanırımiyi ettin 4-5 haziranı bekleyebilirsen bekle
Canim bosver gelir geçer, sen öyle bi es oyle bi gelin olursunki pisman edersin onlari. Sizde sadesine gidin, olsun bitsin canim ya valla stres sıkıntı baska bisey değil, ben düğünden önce hep geçip gitsin diye bakıyordum :)
pırıl pırıl olduk be çok iyi oldu bu tarihler akrepcim işe yaradığı lar kalsın insanda bi zorunlu olarak plan program yaptırıyor düzen geliyor şöyle bakim için şu tarih gibi ve yapılacaklar yapılıyor gibi ve bakımlısın temizsin teşekkürler valla sana bide söyle bi sorun olucak kızlar size eldivenle alıyordum bikini bölgesini bu ay yeni epilasyon makinesi aldım onunla yaptım hassas bir tene sahibin söyle bi durum oldu 2 gündür bir kızarıklık var ve böyle iltihaplı gibi kıl kökleri sivilce gibi oldu anlayamadım bi bilginiz varmı öneriniz bana
eheheh 20 yaşında ne evi oluyor bu :)???
ben artık evlilik, mutluluk, aşk meşk bunların hepsinin yalan olduguna karar verdim... Prensi sildim artık..
canım yaa benim düğün 23 haziranda 4-5 haziranda alsam o zamana kadar uzar ben bu ay tarihe uyamayacağım sanırım
19-20 haziran gibi her yerimi alacağım mecburenbende öyle düşünüyorum, fakat kalp bu eğer ki prensini görünce deliler gibi çarpıyorsa aşk hala vardır
valla yapacak bişey yok :26: düğün bu . bekleyebilirsen 4-5 haziranda al. yoksa bugünde alabilirsin, küçülen fazdayız artma olmaz ama azalmada olmaz
19-20 haziran gibi her yerimi alacağım mecburen
o zaman artma olmaz inşallah
Merhaba arkadaşlar dün sordum cevap alamadım
lütfen yanıt ver beni kibleyen arkadaş
kim oldugunu bilmek istiyorum
yoksa beni kimsenin kiblemedigni yönetimin beni boşu boşuna cezalandırdıgını düşünecegim
sigara işmek çok güzel ama bi rahatlama yapıyor üzerimde az içiyorum zaten, günde 4 çöp. 5 günde anca 1 paket alıyorum
göbüş mü :26: ay acıııır