Dolunay epilasyonu

hayalimdeki evlilik valla
öyle pat diye alınmaz ki herşey
acelesi de yok zaten
yavaş yavaş içine sine sine alırsın
hem biraz yokluk çekilsin ki varlıgın kıymeti bilinsin
bir de evlenecegim adamın bekar evi olsun çok isterim. azıcık bulaşık çamaşır ütü bilsin :KK1:

Evet o açıdan da iyi oluyor :) ben yokken özellikle yemek konusunda zorluk cekmis esim, simdi bama ne kadar muhtac olduğunun farkinda :))

En superinden yapilir hemde :) ama canim bence paranizin bi kismini ayirin ne olur ne olmaz, hepsini esyaya harcamayin yaziiikkk.bide dugun masrafini ailesi karsilayacak dimi?

valla kendileri bilir, karşılarlarsa onların bana karşı yaptıklarını unutabilirim, ama yok karşılamazlarsa onlardan uzaklaşmak zorunda bırakacaklar beni. ben elimden geleni yaptım 2 senedir. hala kin gütmüyorum ama sabrımın sınırı var :KK20:

valla kendileri bilir, karşılarlarsa onların bana karşı yaptıklarını unutabilirim, ama yok karşılamazlarsa onlardan uzaklaşmak zorunda bırakacaklar beni. ben elimden geleni yaptım 2 senedir. hala kin gütmüyorum ama sabrımın sınırı var :KK20:

Canim bosver gelir geçer, sen öyle bi es oyle bi gelin olursunki pisman edersin onlari. Sizde sadesine gidin, olsun bitsin canim ya valla stres sıkıntı baska bisey değil, ben düğünden önce hep geçip gitsin diye bakıyordum :)

Ya bu evlilikleri ne kadar zorlastirdilar, yok ceyiz yok su yok bu olan genclere oluyor, bence bazi eksikleri evlendikten sonra birlikte almak daha guzel, zamanla sahip olmak, valla ben 1 goz odaya geldim eşim yurt dışında oldugu icin bekar eviydi, hersey ikinci eldi ve camasir mak filanda yoktu ben geldikten sonra aldik. 1 gun bile uzulmedim esyalarim kotu diye. Paramizi biriktirdik simdi zevkime gore aldim her seyi he obur türlü olsaydi daha mi muylu olurdum, hic sanmiyorum..

bencede hayırlı işlerde zorluk çıkarmamak lazım,zamanla yapmak içine sindire sindire almak en güzeli:KK31:

hayalimdeki evlilik valla
öyle pat diye alınmaz ki herşey
acelesi de yok zaten
yavaş yavaş içine sine sine alırsın
hem biraz yokluk çekilsin ki varlıgın kıymeti bilinsin
bir de evlenecegim adamın bekar evi olsun çok isterim. azıcık bulaşık çamaşır ütü bilsin :KK1:

öyle tabi ama kız babasının gönlü hele benim babamın gönlü razı olmaz, zaten benim babam damat adayında ev sahibi olma özelliği arıyor , onu da ben bi şekilde halledeceğim artık :KK14:

pırıl pırıl olduk be çok iyi oldu bu tarihler akrepcim işe yaradığı lar kalsın insanda bi zorunlu olarak plan program yaptırıyor düzen geliyor şöyle bakim için şu tarih gibi ve yapılacaklar yapılıyor gibi ve bakımlısın temizsin teşekkürler valla sana :KK16:bide söyle bi sorun olucak kızlar size eldivenle alıyordum bikini bölgesini bu ay yeni epilasyon makinesi aldım onunla yaptım hassas bir tene sahibin söyle bi durum oldu 2 gündür bir kızarıklık var ve böyle iltihaplı gibi kıl kökleri sivilce gibi oldu anlayamadım bi bilginiz varmı öneriniz bana :KK31:

öyle tabi ama kız babasının gönlü hele benim babamın gönlü razı olmaz, zaten benim babam damat adayında ev sahibi olma özelliği arıyor , onu da ben bi şekilde halledeceğim artık :KK14:

eheheh 20 yaşında ne evi oluyor bu :)???

ben artık evlilik, mutluluk, aşk meşk bunların hepsinin yalan olduguna karar verdim... Prensi sildim artık..

Canim bosver gelir geçer, sen öyle bi es oyle bi gelin olursunki pisman edersin onlari. Sizde sadesine gidin, olsun bitsin canim ya valla stres sıkıntı baska bisey değil, ben düğünden önce hep geçip gitsin diye bakıyordum :)

hala iyi niyetli yaklaşıyorum, abartmıyorum ama benden iyi gelin bulamazlar :KK20: çünkü annemden ne gördüysem onu uygularım ben. bize gelen gelinlerde var, onu yapmaz bunu yapmaz, Allahtan korkum olmazsa bide anne baba saygım olmazsa eli maşalı görümce olacağım fakat susuyorum. ben öyle bir gelin olamam mesela, utanırım ya , yüz perdem yırtılır . gelin dediğin, kaynananın işini de yapar, yemeğini de , ütüsünü de, hizmetini de onunu da bununu da. yani ben yaparım ve of puf etmem. edersemde kendime lanet ederim. onlarda anne - baba çünkü :KK14: ama işte bi beni tanısa babası :KK31: ama aslında masrafları karşılamazlarsa bile ben öyle iyi bir gelin olayım ki onlar yaptıklarına utansın, memduh işte bu kız için sizi reddettim diyebilsin :KK51:

pırıl pırıl olduk be çok iyi oldu bu tarihler akrepcim işe yaradığı lar kalsın insanda bi zorunlu olarak plan program yaptırıyor düzen geliyor şöyle bakim için şu tarih gibi ve yapılacaklar yapılıyor gibi ve bakımlısın temizsin teşekkürler valla sana :KK16:bide söyle bi sorun olucak kızlar size eldivenle alıyordum bikini bölgesini bu ay yeni epilasyon makinesi aldım onunla yaptım hassas bir tene sahibin söyle bi durum oldu 2 gündür bir kızarıklık var ve böyle iltihaplı gibi kıl kökleri sivilce gibi oldu anlayamadım bi bilginiz varmı öneriniz bana :KK31:

makine kullanma canım bi daha sende :44: allerji gibi bişey olmuş demekki sende, bende ağdayla veya makineyle yüzümü yapınca olmuştu pütür pütür :KK31: ip kullandığımdan beri yüzümde hiç böyle sivilcelenme vs. olmadı :KK16: genitalimde de eldiven yapınca böyle bir durum olmadı. allerji yapmıştır cildin bacım :KK54:

eheheh 20 yaşında ne evi oluyor bu :)???

ben artık evlilik, mutluluk, aşk meşk bunların hepsinin yalan olduguna karar verdim... Prensi sildim artık..

bende öyle düşünüyorum, fakat kalp bu :KK17: eğer ki prensini görünce deliler gibi çarpıyorsa aşk hala vardır :KK16:

canım yaa benim düğün 23 haziranda 4-5 haziranda alsam o zamana kadar uzar ben bu ay tarihe uyamayacağım sanırım :KK37:

valla yapacak bişey yok :26: düğün bu . bekleyebilirsen 4-5 haziranda al. yoksa bugünde alabilirsin, küçülen fazdayız artma olmaz ama azalmada olmaz :KK54:

bende öyle düşünüyorum, fakat kalp bu :KK17: eğer ki prensini görünce deliler gibi çarpıyorsa aşk hala vardır :KK16:

valla yapacak bişey yok :26: düğün bu . bekleyebilirsen 4-5 haziranda al. yoksa bugünde alabilirsin, küçülen fazdayız artma olmaz ama azalmada olmaz :KK54:
19-20 haziran gibi her yerimi alacağım mecburen
o zaman artma olmaz inşallah

Merhaba arkadaşlar dün sordum cevap alamadım
lütfen yanıt ver beni kibleyen arkadaş
kim oldugunu bilmek istiyorum
yoksa beni kimsenin kiblemedigni yönetimin beni boşu boşuna cezalandırdıgını düşünecegim

Merhaba arkadaşlar dün sordum cevap alamadım
lütfen yanıt ver beni kibleyen arkadaş
kim oldugunu bilmek istiyorum
yoksa beni kimsenin kiblemedigni yönetimin beni boşu boşuna cezalandırdıgını düşünecegim

:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31: her üyem burada değil ki , o gelene kadar da sayfalarca yazı oluyor ve geri dönüp okuyacağını düşünmüyorum :KK31:

kızlar selam :130:
dün giremedim bi sürü şey yazmışsınız oku oku bitmedi :KK37:
ben de dün lazer epilasyonumu yaptırdım uygulamayı yapan doktor, makine ya da ağda yapmıyosun tüyleri besliyo onlar dedi.
ağda ve makineyle alan arkadaşları okuyunca yazma gereği hissettim :130:

limon-tuz karışımını uygulayamadım ama dün bugün yapsam olur mu? :26:

Son düzenleme:
sigara işmek çok güzel ama :KK8: bi rahatlama yapıyor üzerimde :KK16: az içiyorum zaten, günde 4 çöp. 5 günde anca 1 paket alıyorum:KK76:

ayy iğrenç kokuyor sigara :KK25::KK19: ayrıca içini çürütür 30 yaşında 40 gibi görünürsün :KK20: o rahatlamada bağımlılığının işareti, az yada çok seni öldürecek bişe. en kısa zamanda bırakmalısın akrepcim :nazar:

ay oku oku bitiremedim ne cok konusmussunuz :) kız akrepcik senin sözlendiğini duymustum hatta agustos evlencem demiştin yanlıs hatırlamıyosam sımdı ayrılıp sevdiğin kişiyle oldugunu okudum sasırdım.hayırlısı neyse o olsun inşallah sevdiğinle kısa zamanda evlenir mutlu olursun :)

X