Dolunay epilasyonu

yok yok sen biraz daha bekle, kıl çıkmadığı için zamanla o gözenekler küçülüp yok olacak. ne zamandır gidiyorsun lazere? bende istiyorum çok :KK14:

kasımda başladım 6 seans yaptırdım hazıran 7 sınde 7. yi yaptırıcam her gıdısımde kıllar inceliyo dökülen yok.ama eskisi gibi öyle coşmada yok her an ölcez der modundalar bekar oldugum için ve kış oldugu için sabrettım yapmadım cıkanları jılet sadeve gıtmeden 2 gun önce jılet yapıyorum ayda bır yanı.işte 6. seansta cok söylendım dökülmüyo dökemiyosunuz filan diye yuzde 30 gibi bi dökülme oldu kız bana yuzde 95 dökulcek demıstı kayıt olurken o yuzdeyı tutturana kadar seanslarım bıtse bıle basınıza bela olurum ona göre dedım daha 6 seansım var yuzde 95ı görcm söz vermıstınız dedım görceksın dedı kız ama bakalım aslında sert konusmayı sevmem hep ıyı nıyetle konus konus dökulmeyınce artık kıl bıde benım takıntım kendımde olmucak baskasında görsem ıgrenmıyorum ama kendımde oldumu o rahatsız edıyo beni.sertlemesem belkı hıc oralı olmucaklardı cok ıyı bı merkez secmelısın.hıjyene cok dıkkat et mumkunse pesın para verme bır ıkı seansı seans olarak öducem öyle paket alcam de öylede yap bence.ben saf gıbı atlamıstım hemen ucuz dıye.arkadasım 6 seansta yuzde 70 bıttı dıyo ben hala yuzde 30u gördugume sevınıyorum ve yapan cok önemlı bana 2 seanstır merkeze yenı gelen muhtesem kız yapıyo onun sayesınde dökuldu belkıde cok sık sık atıs yapıyo dıgerlerınde belkıde ondan dökulmedı.kıza dedım ben bıtırene kadar sen burdan gıtme olurmu snden baskasına yaptırmam ben artık dedım görevlıde yok öyle kım denk gelırse o yapcak dedı.ben gecen seansta gayet sorunlu musterı olarak o kızı bekledım ıllede ona yaptırdım oda benı cok sevmıs kımse onu ıdareye benım övdugum gibi övmemıstir herhalde.o benım kurtarıcım :KK70:

kasımda başladım 6 seans yaptırdım hazıran 7 sınde 7. yi yaptırıcam her gıdısımde kıllar inceliyo dökülen yok.ama eskisi gibi öyle coşmada yok her an ölcez der modundalar bekar oldugum için ve kış oldugu için sabrettım yapmadım cıkanları jılet sadeve gıtmeden 2 gun önce jılet yapıyorum ayda bır yanı.işte 6. seansta cok söylendım dökülmüyo dökemiyosunuz filan diye yuzde 30 gibi bi dökülme oldu kız bana yuzde 95 dökulcek demıstı kayıt olurken o yuzdeyı tutturana kadar seanslarım bıtse bıle basınıza bela olurum ona göre dedım daha 6 seansım var yuzde 95ı görcm söz vermıstınız dedım görceksın dedı kız ama bakalım aslında sert konusmayı sevmem hep ıyı nıyetle konus konus dökulmeyınce artık kıl bıde benım takıntım kendımde olmucak baskasında görsem ıgrenmıyorum ama kendımde oldumu o rahatsız edıyo beni.sertlemesem belkı hıc oralı olmucaklardı cok ıyı bı merkez secmelısın.hıjyene cok dıkkat et mumkunse pesın para verme bır ıkı seansı seans olarak öducem öyle paket alcam de öylede yap bence.ben saf gıbı atlamıstım hemen ucuz dıye.arkadasım 6 seansta yuzde 70 bıttı dıyo ben hala yuzde 30u gördugume sevınıyorum ve yapan cok önemlı bana 2 seanstır merkeze yenı gelen muhtesem kız yapıyo onun sayesınde dökuldu belkıde cok sık sık atıs yapıyo dıgerlerınde belkıde ondan dökulmedı.kıza dedım ben bıtırene kadar sen burdan gıtme olurmu snden baskasına yaptırmam ben artık dedım görevlıde yok öyle kım denk gelırse o yapcak dedı.ben gecen seansta gayet sorunlu musterı olarak o kızı bekledım ıllede ona yaptırdım oda benı cok sevmıs kımse onu ıdareye benım övdugum gibi övmemıstir herhalde.o benım kurtarıcım :KK70:

ah canım yaa. ben de lazere gidiyorum ama koltukaltım ve genitalime. şimdilik memnunum ama benim sorunumda çok dar alanları azıcık dışarı çıkmıyolar hemen orası paralı olur falan diyolar. parayı seans başına ödüyorum bakalım önümüzdeki ay genitali başka yerde denicem belki daha geniş alana atış yapar, 3-5 kılın hesabını yapmazlar belki. senin baya olmuş çoğunun bitmiş olması lazım gerçekten.

anaamm herkes burda, yeni gelenlerde var. oku oku bitmedi yaw vıdı vıdı maaşallah walla.:99::99::99::99:

27. seans derken.cok fazla ya ben surda 6 seansta dökülmedı 3-5 bısey döküldü diye çektim isyan bayragını resmen dökemiyosunuz bnde size 5 kısı getırcem getıremıyorum siz dökmeyınce onlarada sebep olmak ıstemıyorum dedım kadın belkı senın hormonların dökmuyodur dedi sucu bana attı bende baska yerde yaptrıyorum dökuyo gercektende baska bı yere daha gıdıyorum baska bölge ıcın dökuluyo orda siz dökemiyosunuz makınenız dandik dedim.dereceyı 25 le yapıyosunuz cıkın 30lara nasıl dökülüyo dedim.normalde yarım saat süren 2 bacak benım 1.30 saat sürdü söylenme sonucunda döküldümü evet yuzde 30u yok artık en azından ilk 5 boşa gitmiş yanı keske en bastan söylenseymısım :)

29.seanslık olan iğneli epilasyonum canım.lazer 11.seansta.etkisini gösterdi gerçekten.ama ben yine de bazen tek tük çıkan oluyor onlar için lazer attırıyorum.

selam kizlar yorumlarizi okuyorum :) herkesin temizlenme ve kendini tertemiz hissetme zamanindayiz :) ve bu sabah itibariyle yüz bölgemde ince kalan tüyleri aldim...akrepcigin dedigi gibi azda olsa al demisti...bende öyle yaptim..tas havanda 1,5 yemek kasigi cörek otu tohumunu ezdim bayagi ugrastriyor ezmesi ama olsun :) sonra icine bir rendelenmis sogan suyu ve ve 1 limonu SIkIp kattim...ve camur gibi sogan kokulu limonlu birsey oldu :) sonrada aldigim yüz bölgemdeki kisimlara onu pamuk yardimiyla sürdüm...yüzümde siyah kum görüntüsü verdi cörek otu ama olsun :) ve tabi soganin o cigimsi sasi sasi kokusuda cabasi :) gecen ay dolunaydan 2 gün sonra ayni bu durumu yapmistim..cok faydasini gördüm..yüzümdeki tüylerin %70 i cikmadi ve cikanlarda ince tüy halinde cikti...ama akrepcigin dedigi gibi tek tükte olsa alin demisti...bakalim bu sefer sonuclar ne olacak..HAYIRLISI ALLAHTAN...

bu arada Tüyleri kökten aldiktan sonra limon, tuz, sogan suyu gibi yada suya biraz sirke katip tüyleri kökten aldiktan sonra,alinan bölgelere uygularsaniz bunlari, tüylerde incelme oluyor..cünki limon yakici,tuz yakici, sirke ayni sekilde,ve sogan suyuda fena yakiyor :) yakici asit icerdikleri icin alinan kil köklerine uygulayinca bir dahaki sefere hali ile tüyler daha az yada daha ince cikiyor..ama kisiden kisise cilttten cilde yada kildan kila degisiyor...sonucta lazerdede kil köklerini yakiyorlar..asitli seylerde kil köklerini yakiyor...yani illa soganmi yoksa limonmu yada tuz ile limonmu durumu degil! genelde yakici icinde asit iceren seyler killarin daha gec cikmasina daha ince cikmasina sebep oluyor..:) artik kendisiniz cilt durumunuza göre hangisini tercih ederseniz yapabilirisiniz:) yada cildim yanar leke yapabilir gibi endisesi olanlarda kendi cilt tiplerine göre deneyebilirler yada denemezler..:) ben genelde limon ve tuz kullaniyorum..ama son ikidir yukaridaki verdigim seyi deniyorum..sogan suyu ve cörek otu suyu ve birazda limon katiyorum kafama göre..:) kilsiz tüysüz günler diliyorum kizlar hepimize :):KK9::KK9::KK9::KK16::KK16::KK16:

...... kilsiz tüysüz günler diliyorum kizlar hepimize :):KK9::KK9::KK9::KK16::KK16::KK16:

amin amin inş. canım.verdiğin bu doğal yöntemi tüy azaltıcı losyonum bitince denerim artık :KK54: bugün çok işim var çok.iğneli epilasyon için istediğim saatte uygunsalar arayacaklar.aramazlarsa mesai çıkışı kursa gideceğim.ondan sonra eve gelir.bir saat kadar uyurum :KK51: sonra yemek yapma,eşimin eve gelmesi yemek yeme faslından sonra ona çay demler ben de bacaklarım için yanından kaçarım :KK9: ama rahatım diğer epilasyon tarihi de 1 hafta sonra.yetiştiremezsem o zamana kalacak artık :KK31:

Akrepçik sen beni dün kiblemedin değil mi ?
Komik yani, yönetici pozisyonundaki bir kadının peşimde dolanıp açıgımı araması
sitedeki o kadar içi boş mesajı boşverip benim mesajıma ceza vermesi, sadece gülüyorum artık Mune. Medcezire ceza vermek çok mu içine oturdu da böyle bişey yaptın ??

bu tarihi kaçırdım ben.
nedense mayısın ilk tarihi bana pek yaramadı.
yani eskisine göre az çıktı ama şubatta çok iyi bir verim almıştım ben.
haziranın ilk tarihine hastalığım biter ve epilasyonumu yaparım yine. :KK51:

27. seans derken.cok fazla ya ben surda 6 seansta dökülmedı 3-5 bısey döküldü diye çektim isyan bayragını resmen dökemiyosunuz bnde size 5 kısı getırcem getıremıyorum siz dökmeyınce onlarada sebep olmak ıstemıyorum dedım kadın belkı senın hormonların dökmuyodur dedi sucu bana attı bende baska yerde yaptrıyorum dökuyo gercektende baska bı yere daha gıdıyorum baska bölge ıcın dökuluyo orda siz dökemiyosunuz makınenız dandik dedim.dereceyı 25 le yapıyosunuz cıkın 30lara nasıl dökülüyo dedim.normalde yarım saat süren 2 bacak benım 1.30 saat sürdü söylenme sonucunda döküldümü evet yuzde 30u yok artık en azından ilk 5 boşa gitmiş yanı keske en bastan söylenseymısım :)

şu makine kullanım tüyolarını herkese ver kız :KK1:

gunes kremsız cıkamıyorum malesef gunese alerjım var guneste bıle durmasam dısarda gunes varsa bende cok bunaldıysam benek benek oluyorum.kırmızı kırmızı gunes kremı suruyorum hatta mecbur kalmadıkca 5 ten önce cıkmıyorum dısarı .

o zaman bir sorun teşkil etmez canım :KK54:

nasılsa almıyorum ve köküde beslemıyosa denıycem ben yınede belkı bı umut onlarıda yakar kurutur inşallah :)

sana bu şekilde yapacağı tek etki cildini kurutmak olacaktır :KK31: c vitamini bulunan tüm maskeler cildi kurutur, yağlı bir cildin varsa veya karma bir cildin varsa aslında iyi. cildin kuruysa hiç deneme bile, yüzün kabuk kabuk olur :KK50:

akrepcim bi sorum olucak sana benim reglim bugün yarın gelicek eli kulağında ben bu süreçte bu takvime uysam pek yararlı olmaz değil mi yapmıyayım yani epilasyon değil mi:26: bundan sonraki tarihler ne zaman ki acep? benim regli 9 gün falan sürüyor da:KK17:

akrepcik ya ben şimdi bacak ıcın gecen ay randevu aldım 7. seans lazere hazıranın 7 sinde saat 2 de aldım. koltukaltı içinde hazıran 20 sine aldım.mayıs ayında aldım bu randevuları degıstırmem mumkun degıl cok yogunlar.sımdı ayın 7 sınde gıtcemya hazıranın ınsallah dolunaya denk gelır ve temmuz ayında ayın kacına yazım dıcek temmuzun dolunayı ne zaman olurkı sence kacına yazdırayım.ayın 11 ve 20 sı arası olmaz adet oluyorum o tarıhlerde :)

haziran için aldığın 2 tarihte dolunaya denk gelmiyor maalesef :KK31: haziran ın 7 si küçülen faza denk geliyor sadece, o da dolunay etkisi yapmayacaktır fakat güçlendirmede yapmayacaktır. haziranın 20 sine aldığın tarih ne yazık ki büyüyen faza denk geliyor. olumsuz etki yapacaktır.

şimdi temmuza geçelim, ayın 11-20 arası adet oluyorsan, haziran gibi 2 ayrı tarih alacaksan, 3 temmuz ile 30 temmuza al canım.. saat farketmez.

haziran için üzüldüm kız, arayıp şehirde olmayacağım diyip 2 tarihide değiştir :KK1: 5 haziran ve 24 hazirana al :KK51:

Akrepçik sen beni dün kiblemedin değil mi ?
Komik yani, yönetici pozisyonundaki bir kadının peşimde dolanıp açıgımı araması
sitedeki o kadar içi boş mesajı boşverip benim mesajıma ceza vermesi, sadece gülüyorum artık Mune. Medcezire ceza vermek çok mu içine oturdu da böyle bişey yaptın ??

yok kız ne derdim var senle :KK1: sebebi neymiş peki ceza almanın ???

yok kız ne derdim var senle :KK1: sebebi neymiş peki ceza almanın ???
yazımı formatlamak adına "dfghjklşi" diye bikaç mesaj yazdım buraya
hatta sonra niye ben yazımı formatlayamıyorum yazdım, mesajlarım içeriksiz değil yani sebebi var !
bu yüzden ceza vermiş bana. kiblenecek ceza verecek bişey yok ama Munenin bir açıklaması vardır bekliyorum.

X